header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde Power over Ethernet (PoE) Chipsets-markt zal tegen 2032 naar verwachting USD 1,637297061 miljard bereiken, met een CAGR van 11,80% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 7, 2023 5:00 PM ET

Volgens MRFR werd de wereldwijde Power over Ethernet (PoE) Chipsets-markt in 2017 gewaardeerd op USD 515,46 miljoen en zal deze aan het einde van de prognoseperiode naar verwachting USD 1,637297061 miljard bedragen met een CAGR van 11,80%.

Hoogtepunten van de markt

Er wordt voorspeld dat het Power over Ethernet-systeem de komende jaren aanzienlijk aan populariteit zal winnen vanwege de mogelijkheid om elektrische voeding en netwerken over te brengen via één kabel. Er wordt verwacht dat de markt tijdens de geprojecteerde periode aanzienlijk zal groeien als gevolg van verschillende factoren, zoals het toenemende gebruik van Internet Protocol (IP)-technologie en de stijgende trend van data- en stroomlevering over grote afstanden via één kabel met behulp van PoE-switches en PoE-injectoren. De Power over Ethernet (PoE) chipsets werden snel geïmplementeerd in kantoor- en industriële installaties voor slimme verlichtingsoplossingen. De overgang van conventionele naar energiezuinige technologie zorgt voor een toename van LED-verlichting, waardoor de vraag naar Power over Ethernet (PoE) chipsets toeneemt. PoE LED-verlichting staat nog in de kinderschoenen en daarom is de penetratie ervan in commerciële gebouwen klein. Maar met kostenvoordelen ten opzichte van andere verlichtingstechnologieën zal PoE-verlichting naar verwachting in de nabije toekomst een grotere marktpenetratie en dus consumentengroei kennen. Bovendien stimuleren voordelen zoals lage kosten, laag energieverbruik, eenvoudig onderhoud en betrouwbaarheid bij de implementatie de Power over Ethernet (PoE) chipsets consument.

Ontvang een gratis proefexemplaar@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7056

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de Power over Ethernet (PoE) chipset markt zijn weergegeven in de belangrijkste regio’s op basis van hun land van herkomst, aanwezigheid in verschillende regio’s, recente belangrijke innovaties, productdiversificatie en zakelijke expertise. Een aantal van hen zijn –

  • Maxim Integrated (VS)
  • Cisco Systems, Inc. (VS)
  • Texas Instruments Inc. (VS)
  • ON Halfgeleider (VS)
  • STMicroelectronics (Zwitserland)
  • Silicon Laboratories (VS)
  • Flexcomm Technology Ltd. (Hong Kong)
  • Akros Silicon Inc. (VS)
  • Microsemi Corporation (VS)
  • Linear Technology Corporation (VS).

Deze spelers hebben een groot aandeel in de groei van de Power over Ethernet (PoE) Chipsets markt.
Naast de belangrijkste spelers zijn er nog andere spelers die bijdragen aan de groei van de markt. Deze omvatten VISIX (VS) Shenzhen Quanma Industry Co. Ltd. Ltd. (China) en Delta Controls (Canada), en anderen.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7056

Segmentatie

Per standaard is de markt gesegmenteerd in 3AF standaard, 3AT standaard en 3BT standaard.

Naar toepassing is de markt onderverdeeld in LED-verlichting, beveiliging, connectiviteit en andere.

Naar eindgebruiker is de markt onderverdeeld in commercieel (gezondheidszorg, horeca en detailhandel), residentieel en industrieel.

Per apparaat is de markt onderverdeeld in netwerkcamera’s, VoIP-telefoons, Ethernet-switches en -injectoren, draadloze draadloze toegangspunten en andere.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-7056

Regionale analyse

Geografisch onderzoek van de Power over Ethernet (PoE) chipsets industrie wordt geanalyseerd voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (inclusief Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika). Gedurende de prognoseperiode zal Noord-Amerika, onder aanvoering van de Europese en Aziatisch-Pacifische landen, naar verwachting de Power over Ethernet (PoE) chipsets markt leiden. Een van de belangrijkste redenen voor de dominantie van Noord-Amerika is de technisch ontwikkelde infrastructuur. De toenemende vraag naar draadloze technologie in combinatie met de groeiende internetpenetratie stimuleert de ontwikkeling van de markt voor Power over Ethernet (PoE) chipsets in Noord-Amerika. In de projectieperiode zal Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei doormaken. Daarnaast zijn overheidsbeleid om de internetpenetratie in opkomende landen zoals India uit te breiden en geavanceerde netwerktechnologieën essentiële factoren die de ontwikkeling van de Power over Ethernet (PoE) Chipsets-industrie in Azië-Pacific stimuleren. Bovendien zouden talrijke beleidsmaatregelen om effectieve verlichtingsoplossingen aan te moedigen de ontwikkeling van de Power over Ethernet (PoE) Chipsets-industrie in Azië-Pacific stimuleren. Europa zal naar verwachting een groot deel van de verkoop voor zijn rekening nemen in de geschatte periode.

Gerelateerde rapporten:

Neuromorfe Chip-markt ter waarde van USD 1.560,3 miljoen in 2026, met een CAGR van 11,7% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De waarde vande ECC-geheugenmarkt zal tegen 2025 13,08 miljard dollar bedragen met een CAGR van 6,6%: stelt Market Research Future (MRFR)

Markt voor buitenverlichting zal tegen 2027 USD 25,2 miljard bereiken met een CAGR van 15,02% | De industrie voor buitenverlichting groeit door de toepassing van IoT-technologie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Power over Ethernet Chipsets Market,Power over Ethernet Chipsets Market Scope,Power over Ethernet Chipsets Market Trends