header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Eiwit Ingrediënten Markt zal naar verwachting een geschatte waarde van 90,173 miljard bereiken in 2032 met 10,00% CAGR van 2023 tot 2032

Sep 7, 2023 1:00 PM ET

Overzicht van de markt voor proteïne-ingrediënten

De markt voor proteïne-ingrediënten zal waarschijnlijk een snelle omzetgroei laten zien, voornamelijk als gevolg van de wereldwijd toenemende consumptie van proteïneproducten. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde markt voor eiwitingrediënten zal stijgen van USD 38,2 miljard in 2022 tot USD 90,173 miljard in 2032, met een groei van 10,00% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

De inname van eiwitproducten is nuttig gebleken voor een snel herstel. De toenemende consumptie van eiwitingrediënten in de functionele voedingsmiddelen- en sportvoedingsindustrie zou de marktgroei stimuleren. Bovendien zou de toenemende vraag naar algemene gezondheidsproducten & en eiwitrijke voedingsmiddelen & en dranken de omvang van de markt voor eiwitingrediënten stimuleren.

De stijgende vraag naar eiwitrijke voedingsmiddelen & voor specifieke behoeften zoals gewichtsbeheersing & en spiergroei leidt tot een massale consumptie van eiwitingrediënten. Ook het toenemende gebruik van eiwitproducten om de immuniteit te verbeteren tijdens de behandeling van verschillende chronische ziekten stimuleert de groei van de markt.

De toenemende populariteit van proteïneproducten voor baby’s en kinderen vanwege de onstuimige levensstijl draagt bij aan de marktinkomsten. Daarnaast stimuleert de toenemende bewustwording over de voordelen van eiwitrijke voedingsmiddelen & dranken de waarde van de markt voor eiwitingrediënten. Het gebrek aan voldoende voedingsstoffen onderbouwt de marktaandelen, waardoor de vraag naar eiwitproducten toeneemt.

Aan de andere kant zullen de hoge prijzen, de strenge regels van de FDA en het ongunstige terugbetalingsbeleid in verschillende landen naar verwachting de groei van de markt afremmen. Ook zouden verschillende goedkope en nagemaakte eiwitproducten de ontwikkeling van de markt belemmeren, waardoor de groei van de markt voor voedings- en eiwitproducten wordt beperkt.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1244

Wereldwijde markt voor proteïne-ingrediënten – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producten, toepassingen en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in plantaardige eiwitten, dierlijke en zuivelproteïnen, microbiële eiwitten en andere. Verder is het toepassingssegment onderverdeeld in levensmiddelen & dranken, zuigelingenvoeding, klinische voeding, diervoeding en andere. Per regio is de markt voor proteïne-ingrediënten onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Wereldwijde Eiwit Ingrediënten Markt – Geografische Analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor eiwitingrediënten vanwege de grote aanwezigheid van consumenten en marktspelers in de regio. Ook factoren zoals de hoge uitgaven voor gezondheidszorg & en bewustwording van de voordelen van de consumptie van verschillende eiwitten bevorderen de groei van de regionale markt. Bovendien hebben toenemende overheidsinitiatieven en inspanningen om de consumptie van proteïnedranken te bevorderen invloed op de marktgrootte.

Grote spelers:

Marktleiders op de wereldwijde markt voor proteïne-ingrediënten zijn onder andere Solae (VS), Archer-Daniels-Midland Co. (VS), Shandong Yuwang Industrial Co., Ltd (China), Gushen Biological Technology Group Co., Ltd (China), Shandong Sinoglory Health Food Co., Ltd (China), Solbar (Israël) en Nutripea (Canada).

Ga naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/protein-ingredients-market-1244

Wereldwijde markt voor proteïne-ingrediënten – Analyse van de concurrentie

De zeer concurrerende markt voor proteïne-ingrediënten lijkt gefragmenteerd door verschillende grote en kleine spelers. Spelers zetten strategieën in zoals fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en productlanceringen voor een groter marktaandeel. Ze concurreren op basis van portfolio, productdifferentiatie en prijsstelling. De concurrentie op de markt zal waarschijnlijk toenemen door de verwachte verbetering van producten, diensten en innovaties.

Innovatie/Industrie/Gerelateerd Nieuws:

Aug.10, 2023 — Novozymes en Arla Foods Ingredients hebben een partnerschap aangekondigd voor de ontwikkeling van proteïne-ingrediënten met behulp van precisiefermentatie. In het kader van de samenwerking zullen de bedrijven verder onderzoek doen naar ziektespecifieke medische voeding en zijn ze van plan om uit te breiden naar andere segmenten. De samenwerking met Novozymes past in de ambitie van Arla Foods om alternatieve voedingsplatforms te verkennen en een aanvulling te vormen op haar portfolio van zuivel & wei-oplossingen.

Gerelateerde rapporten

OnderzoeksrapportMoringa Producten Markt: Informatie per type (olie, zaden, bladeren, bladpoeder en andere), per eindgebruik (functionele voeding en dranken, geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en andere), per distributiekanaal (online, supermarkt/hypermarkt, detailhandel, speciaalzaken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over het ketogeen dieet: Informatie per producttype (fruit, groenten, noten, zaden, dranken, vlees, gevogelte, eieren, zeevruchten en andere), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Noord-Amerikaanse markt voor verticale landbouw per technologietype Prognose (2018 tot 2032)

Zwangerschapskussen Markt Materiaal Prognose (2016-2025)

Europa Mercurius Markt vooruitzichten (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Protein Ingredients Market,Global Protein Ingredients Market,Protein Ingredients Market Research Report,Protein Ingredients Market Analysis,Protein Ingredients Industry