header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor biologische voedingsmiddelen verwacht opmerkelijke groei door focus op betere etikettering en verpakking

Sep 7, 2023 10:00 AM ET

Analyse van de markt voor biologische voedingsmiddelen

De wereldwijde markt voor biologische voedings middelen zal 535,0 miljard dollar bereiken met een CAGR van 12,90% tegen 2032, volgens het recente rapport van Market Research Future.

COVID-19 analyse

De biologische voedingsindustrie is aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19. Als gevolg van de onvoorspelbaarheid zijn de koopgewoonten van consumenten veranderd doordat mensen zich meer bewust zijn geworden van de waarde van een gezond immuunsysteem, wat leidt tot een verlangen naar biologische & natuurlijke voedingsmiddelen. Daarnaast is er een paradigmaverandering in de biologische voedingssector als gevolg van de pandemie in 2020, waarbij klanten meer biologische producten beginnen te kopen als preventieve gezondheidsstrategie. Deze mentaliteitsverandering zal naar verwachting de groei van de biologische voedingsindustrie in de komende jaren ondersteunen. In werkelijkheid is de wereldwijde biologische voedingssector gegroeid, vooral in fruit en groenten. Daarnaast zijn er bepaalde belangrijke bedrijven die een toename in de behoefte aan biologische voeding hebben gezien. Zo rapporteerde General Mills Inc., een in de VS gevestigd bedrijf voor consumentenproducten, een stijging van 8% in de totale netto-omzet. Al deze factoren zouden de vraag van consumenten naar biologische voeding moeten vergroten.

Download een voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11928

Organic Foods MarketBelangrijkste spelers

Belangrijke marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor biologische voedingsmiddelen worden genoemd zijn Newman’s Own, Inc., Whole Foods Market IP. L.P., Frito-Lay, Dole Food Co., Inc., The Kroger Co., Inc., Clif Bar & Company, Organic Valley en Dean Foods.

Drivers

Toenemend gezondheidsbewustzijn stimuleert de marktgroei

Omdat biologisch voedsel wordt geproduceerd zonder het gebruik van chemicaliën, beperkt het het gebruik van conserveringsmiddelen, chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest en wordt het verbouwd met behulp van natuurlijke hulpbronnen. Ze worden daarom beschouwd als voedzaam voedsel. Deze elementen zullen de expansie van de markt voor biologisch voedsel versnellen. Steeds meer mensen omarmen biologisch voedsel vanwege de vele voordelen, wat naar verwachting de belangrijkste factor zal zijn die de wereldwijde markt voor biologisch voedsel in het verwachte decennium zal stimuleren. Daarnaast maken klanten zich als gevolg van hun veranderende levensstijl steeds meer zorgen over hun gezondheid en kiezen ze voor biologische voeding in plaats van andere zoetigheden. Daarnaast wordt verwacht dat een hoger inkomensniveau onder de bevolking en betere distributiesystemen twee van de belangrijkste drijfveren zijn die de wereldwijde markt voor biologische voeding gedurende de verwachte periode zullen stimuleren.

Kansen

Focus op betere etikettering en verpakking biedt grote kansen

Bedrijven in de biologische voedingssector spannen zich steeds meer in voor etikettering en verpakking. Er is een miljardenbusiness ontstaan rondom biologische voeding, die nu een groter deel van de wereldwijde voedselmarkt voor zijn rekening neemt. Er is vraag naar biologische voeding omdat klanten steeds gezondheidsbewuster worden. Het etiket op de verpakking van voedingsmiddelen moet ook milieuvriendelijk zijn als deze producten echt aantrekkelijk moeten zijn voor consumenten die de voorkeur geven aan biologische producten. Duurzaamheid, duidelijke etikettering en eenvoudige ontwerpen zijn nu prioriteiten als het gaat om etikettering en verpakking. Bedrijven streven ernaar om zuiverheidsinformatie en een tamper-evident zegel toe te voegen op de verpakking van biologische goederen om klanten ervan te verzekeren dat het voedsel vrij is van pesticiden, herbiciden, & andere antibiotica.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11928

Beperkingen en uitdagingen

Hoge productiekosten zullen de markt afremmen

De hoge productie- en gebruikskosten in combinatie met een kortere houdbaarheid kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor biologische voedingsmiddelen is onderverdeeld op basis van product en distributiekanaal.

Op basis van product zullen groenten en fruit de markt aanvoeren tijdens de verwachte periode. De aantrekkingskracht van biologische groenten, die in eerste instantie aansloeg in geïndustrialiseerde landen zoals Noord-Amerika, heeft zich vervolgens uitgebreid naar opkomende landen zoals China en India. Noord-Amerika en Europa zijn de twee continenten die het meest biologisch voedsel eten. Er wordt voorspeld dat de toenemende bezorgdheid over door de mens gemaakte conserveringsmiddelen en additieven de groei van de vraag naar het product in de komende jaren zal versnellen.

Qua distributiekanaal zal offline de markt domineren gedurende de verwachte periode. Deze winkels bieden een brede selectie van zowel buitenlandse als lokale producten. De offline detailhandel omvat echte winkels, waaronder hypermarkten/supermarkten, franchisewinkels, speciaalzaken en clubwinkels, om er maar een paar te noemen. Het gemak dat het biedt en de mogelijkheid van het distributiekanaal om bekende merken te leveren, hebben de groei van deze sector ondersteund. De groei van supermarktketens & hypermarktketens & veranderingen in het winkellandschap, vooral in ontwikkelingslanden, zorgen voor een hogere verkoop van biologische voedingsmiddelen en dranken via dit kanaal.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-foods-market-11928

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van markt voor biologische voedingsmiddelen

In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse markt voor biologische voedingsmiddelen (45,80%). Dit komt door de unieke voordelen van de producten, waaronder het feit dat ze gezonder zijn dan traditionele voeding, milieuvriendelijk en vrij van chemicaliën en residuen. Verwacht wordt dat de Noord-Amerikaanse markt in de nabije toekomst zal worden gestimuleerd door een groeiend publiek bewustzijn van de voordelen van het consumeren van niet-genetisch veranderde of gemodificeerde producten. Bovendien had de Amerikaanse markt voor biologische voeding in Noord-Amerika het grootste marktaandeel, terwijl de Canadese markt het snelst groeide.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde biologische chocolade markt per type (puur, wit, melk en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Organic Food and Beverage Market Research Report Informatie per Type (Bakkerij & Snoepgoed, Zuivel & Diepvriesdesserts, & Andere) Verpakkingsmateriaal (Glas, Plastic, Metaal, & Papier) Distributiekanaal (Winkel & Niet-winkel), & Regio – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Organic Foods Market,Organic Foods,Organic Foods Industry,Organic Foods Market Size,Organic Foods Market Share,Organic Foods Market Demand,Organic Foods Market Trends,Organic Foods Market Growth,Organic Foods Market Analysis,Organic Foods Market Research Report,Global Organic Foods Market