header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Power Management IC-markt zal naar verwachting 71,1 miljard USD bereiken en groeien met een CAGR van 16,26% van 2023 tot 2032

Sep 7, 2023 5:00 PM ET

Inzichten in IC-markt voor energiebeheer:

De Power Management IC-markt zal naar verwachting groeien van 35,4 miljard USD in 2023 tot 71,1 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,26% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De toegenomen aandacht voor het beperken van het elektriciteitsverbruik door fabrikanten van elektronicaproducten en de stijgende vraag van klanten naar elektronica zijn de belangrijkste marktfactoren die de groei van de markt bevorderen.

Power Management IC’s, ook bekend als PMIC’s, zijn essentiële componenten in moderne elektronische apparaten. Hun belangrijkste functie is het beheren en regelen van de stroomtoevoer, om ervoor te zorgen dat het apparaat efficiënt werkt en tegelijkertijd energie bespaart. PMIC’s spelen een cruciale rol bij het verlengen van de levensduur van batterijen, het verminderen van warmteontwikkeling en het verbeteren van de algehele betrouwbaarheid van systemen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5038

Belangrijkste spelers:

  • Mitsubishi Corporation
  • ABB Limited
  • Allegro MicroSystems Inc.
  • Renesas Electronics Corporation
  • Noordse halfgeleider
  • Texas Instruments Inc.
  • Analog Device Inc.
  • NXP Halfgeleiders NV
  • ON Halfgeleider Corporation
  • Dialoog Halfgeleider
  • Maxim Geïntegreerd
  • ROHM Bedrijf Ltd
  • Qualocomm Technologies Inc,

zijn de belangrijkste leveranciers op de Power Management IC-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/power-management-ic-market-5038

Power Management IC-markt regionale analyse:

Halfgeleiders en op elektronica gebaseerde bedrijven in de power management IC-markt zijn actief in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, inclusief de rest van de wereld. Veranderende trends in de consumentenmarkt zullen een belangrijke groeimotor zijn voor de regionale markten. Zorgen over de kosten zullen echter een bedreiging vormen. Voor de voorspellingsperiode 2019 tot 2025 worden al deze regionale markten bestudeerd in het rapport. Beginnend bij Noord-Amerika, zijn de regionale markt en de op halfgeleiders en elektronica gebaseerde bedrijven verspreid over de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Het complexe integratieproces voor SOC’s met meerdere vermogensdomeinen zal van 2019 tot 2025 een grote uitdaging blijken te zijn. Delen van de Europese markt die in het rapport aan bod komen, zijn regionale markten verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland. De markt in de regio zal profiteren van het gunstige overheidsbeleid en de toenemende voorkeur van consumenten, suggereert het rapport. De segmentanalyse van de sector halfgeleiders en elektronica voor de regio Azië-Pacific omvat India, Japan, China en andere. Voor de rest van de wereld bestrijkt het onderzoeksrapport voor de power management IC-markt het Midden-Oosten en Afrika. Prognoses op basis van de bevindingen in het rapport worden gepresenteerd voor de prognoseperiode tot 2025.

Power Management IC-marktsegmentatie:

De halfgeleiders- en elektronicasector heeft groei gezien in product- en toepassingssegmenten als gevolg van de grote vraag in verschillende industriële sectoren en de snelle verstedelijking. Om de markt te bestuderen, hebben analisten producten en toepassingen verder gesegmenteerd in producten op basis van motorbesturings IC’s, spanningsregelaars en geïntegreerde ASSP power management IC. De markt is verder onderverdeeld in toepassingen die zijn onderverdeeld in auto’s, consumentenelektronica en draagbare elektronica, industrie en telecomnetwerken.

De segmentanalyse in het rapport biedt halfgeleiders en op elektronica gebaseerde organisaties inzicht in belangrijke groeifactoren zoals de groei van communicatiekanalen en uitdagingen zoals hoge kosten vanwege de behoefte aan technisch geavanceerde productieapparatuur waarmee de markt tussen 2019 en 2025 te maken zal krijgen. Technologische ontwikkelingen en het toenemend gebruik in verschillende industrieën zijn enkele van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op halfgeleiders en op elektronica gebaseerde bedrijven, suggereren analisten in het Power Management IC-marktrapport. Maar het rapport identificeert ook hoge kapitaaluitgaven en de complexe integratie van verschillende componenten in een chip als belangrijke bedreigingen waarmee bedrijven in de halfgeleiders- en elektronicasector tot 2025 te maken zullen krijgen.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5038

De Power Management IC (Integrated Circuit) markt is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, gedreven door de steeds toenemende vraag naar energie-efficiënte elektronische apparaten en de proliferatie van mobiele en IoT (Internet of Things) apparaten. Deze chips zijn de onbezongen helden van de elektronicawereld. Ze beheren en verdelen het vermogen binnen een apparaat in stilte om optimale prestaties en efficiëntie te garanderen. In dit artikel onderzoeken we de Power Management IC-markt, de belangrijkste drijfveren, trends en toekomstperspectieven.

Lees meer artikel-

Building Automation System-marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme stadions – Wereldwijde prognose tot 2030

Power over Ethernet-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Wereldwijd onderzoeksrapport overde metrologiemarkt tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Power Management IC Market,Power Management IC Market Size,Power Management IC Market Share,Power Management IC Market Trends,Power Management IC Market Growth