header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Productieautomatisering neemt een hoge vlucht in de VS nu COVID-19 de markt van desktop CNC-machines raakt

Sep 7, 2023 1:21 PM ET

Desktop CNC machines marktoverzicht

De wereldwijde markt voor desktop CNC-machines 2022 zal waarschijnlijk met bijna 3,50% groeien tijdens de beoordelingsperiode, die loopt van 2022 tot 2030, onthult Market Research Future (MRFR).

Samenvatting van de markt

Desktop CNC (Computer Numerical Control) machines zijn compacte, computergestuurde bewerkingsmachines die ontworpen zijn voor precisiebewerkingen zoals snijden, frezen, graveren en andere productieprocessen. Ze zijn meestal kleiner en betaalbaarder dan traditionele industriële CNC machines en zijn geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen in industrieën variërend van hout- en metaalbewerking tot elektronica en rapid prototyping.

Gratis voorbeeld PDF brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7603

Desktop CNC machines marktleidende leveranciers

Toonaangevende leveranciers in het rapport zijn

  • Marchant Dice (Engeland)
  • Carbide3D (VS)
  • RedSail (VS)
  • Roland (Japan)
  • PHILICAM (China)
  • Stepcraft (Duitsland)
  • Boxzy (VS)
  • Printrbot (VS)
  • Stoney CNC (Ierland)
  • MakerDreams (Venetië)
  • 3D Tek (Australië)
  • VELOX CNC (VS)
  • CAMaster (Georgia)
  • Rockler (Medina)


Top Boosters en Belangrijkste Afschrikkers

De boom in de productietechnologie heeft geresulteerd in een kortere productietijd en de mogelijkheid om componenten te ontwikkelen met een verbeterde oppervlakteafwerking. De markt voor desktop CNC machines profiteert grotendeels van de ongebreidelde noodzaak om de voetafdruk van de fabriek te verkleinen, omdat er minder ruimte beschikbaar is. De nieuwste en meer geavanceerde machinevarianten zijn kleiner van formaat en hebben daarom geen supervisor of operator nodig om de machinebewerkingen continu te beheren. Dit voorkomt handmatig werk en helpt het bedrijf kosten te besparen.

Mettertijd is de automatiseringsindustrie volledig veranderd, omdat fabrikanten zich sterk richten op technologische vooruitgang met betrekking tot software voor desktopcomputerbesturing. Dit heeft geleid tot een betere connectiviteit tussen de machines en operators, naast een verbeterde flexibiliteit op de werkvloer. De opkomst van machine learning-technologie en Internet of Things (IoT) heeft geleid tot nieuwe en geavanceerde functies, zoals de toepassing die de machinisten of supervisors rechtstreeks op hun pc of smartphone informeert over de status van de machine. Deze technologische vooruitgang en constante innovaties van de fabrikanten zullen de markt voor desktop CNC machines in de komende jaren naar grotere hoogten leiden.

De hoge kosten die gemaakt worden door de inzet van operators voor elke machine stimuleren ook de vraag naar geautomatiseerde desktop CNC machines. Veelvuldige technologische innovaties en de introductie van nieuwe functies hebben operators ook in staat gesteld om in kortere tijd tot de gewenste beslissing te komen en de productiviteit van de machine te verhogen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/desktop-cnc-machines-market-7603

Desktop CNC machines marktsegmentatie

De primaire segmenten volgens welke de Desktop CNC Machines industrie is ontleed zijn producttype en toepassing.

De producttypen zijn CNC freesmachine, elektrische polijstmachine en CNC draaibank. De toppositie is verkregen door het CNC draaibanksegment, dat naar verwachting hetzelfde zal blijven gedurende de beoordelingsperiode. CNC draaibanken kunnen materialen aan met een diameter tot zes inch, wat ideaal is voor het maken van sieraden en mallen.

De toepassingen van desktop CNC machines zijn ruimtevaart, defensie, automobiel, machinebouw en andere. Het hoogste groeipercentage kan worden genoteerd door het automotive segment in de markt voor desktop CNC machines, in lijn met de toenemende automatisering in de auto-industrie. Desktop CNC machines worden in de auto-industrie gebruikt om complexe auto-onderdelen te maken. Deze machines zijn een essentieel aspect geworden van de automobielsector, omdat ze de grootschalige productie van identieke onderdelen met maximale nauwkeurigheid vergemakkelijken.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7603

Desktop CNC machines markt regionaal inzicht

De primaire markten voor desktop CNC machines zijn geïdentificeerd als Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific of APAC, en de rest van de wereld (RoW).

MRFR bevestigt dat in 2017 APAC de markt aanvoerde met het hoogste aandeel van bijna 35%, op de voet gevolgd door Noord-Amerika en Europa. De leidende positie van APAC kan hetzelfde blijven tot 2023, voornamelijk vanwege het grote aantal gerenommeerde fabrikanten, waaronder Yamazaki Mazak Corporation, DMG Mori Co., Ltd. en Okuma Corporation. Er wordt ook verwacht dat de regio de komende jaren het hoogste groeitempo zal bereiken, omdat steeds meer fabrikanten kiezen voor desktop CNC-machines in plaats van traditionele machines. Bovendien zetten overheidsinitiatieven zoals Make in India en Made in China 2025 aan tot het opzetten van nieuwe productie-eenheden, waardoor APAC ook de overhand krijgt op de wereldmarkt.

De Europese markt kan de komende jaren aanzienlijk groeien, gezien de uitgebreide pool van gerenommeerde automobielbedrijven, high-end machinefabrikanten en gerenommeerde technologieontwikkelaars, zoals Dr. Johannes Heidenahain GmbH, Sandvik AB en Datron AG.

Met de recente uitbraak van COVID-19 is Noord-Amerika druk bezig met het beschermen van de gezondheid van zowel consumenten als werknemers, vooral onder het grote aantal bedrijven en de overheid. Dit heeft geleid tot lockdown en daaropvolgende fabriekssluitingen, wat fabrikanten ertoe aanzette om met effectieve strategieën te komen om hun toeleveringsnetwerken te versterken, vooral in de Verenigde Staten (VS). Bedrijven zijn nu hard getroffen door de virusuitbraak en zetten daarom proactief automatiseringstechnologieën in, zoals desktop CNC-machines. Als gevolg hiervan kan de huidige lockdownsituatie uitgroeien tot een belangrijke kans voor desktop CNC-machines in de regio.

Gerelateerde rapporten:

Recycling Equipment Market Research Report Informatie per apparatuur, per verwerkt materiaal en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Global Agriculture Equipment Market Research Report Informatie per producttype, per functie en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overvacuümpompen Markt informatie per smering, per druk, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Desktop CNC Machines Market trends,Desktop CNC Machines Market overview,Desktop CNC Machines Market share,Desktop CNC Machines Market demands,Desktop CNC Machines Market insights,Desktop CNC Machines Market outlook