header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor dieselgeneratoren zal tijdens de prognoseperiode 2023-2030 met een CAGR van 6,1% groeien

Sep 8, 2023 5:50 PM ET

Marktoverzicht

Volgens recente updates bedraagt de omvang van de wereldwijde markt voor dieselgeneratoren 19.630,66 miljoen dollar in 2022 en zal deze naar verwachting een CAGR van 6,1% vertonen, samen met een marktomvang van 31.581,01 miljard dollar tijdens de prognoseperiode 2023-2030.

De dieselgeneratortechnologie produceert energie om aan de noodstroombehoeften te voldoen door gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Deze generatoren worden gebruikt om chemische energie om te zetten in elektrische energie met behulp van verschillende apparatuur zoals bedieningspanelen, wisselstroomdynamo’s, radiatoren, brandstoftanks, motoren en andere. Deze generatoren worden meestal gebruikt in ziekenhuizen, scholen, woningen, bouwplaatsen, fabrieken en andere sectoren. Als het elektriciteitsnet uitvalt, worden ze gebruikt als primaire of als back-upstroombron.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9541

Als gevolg van de brede toepassing van olie & gas in diverse takken van industrie, stijgt de vraag naar olie & gas. Daarnaast wordt de vraag naar dieselgeneratoren gestimuleerd door de introductie van nieuwe grote koolwaterstofreserves in combinatie met de exploitatie van offshorebronnen. Groeiende productieactiviteiten wereldwijd, stijgende uitgaven en toenemende investeringen voor het produceren van efficiënt energiebeheer in verschillende toepassingen.

De behoefte aan een ononderbroken stroomvoorziening en frequente stroomonderbrekingen in zich ontwikkelende economieën versnellen de vraag naar dieselgeneratoren.

De marktkansen voor dieselgeneratoren zijn verschillende operaties die zowel door openbare als particuliere entiteiten worden uitgevoerd en die worden verstoord door storingen in transmissienetwerken, distributienetwerken die worden veroorzaakt door kabelfouten, storingen in het netwerk en klimatologische problemen die de groei van de markt stimuleren. Bovendien kan de introductie van geavanceerde producten en regelmatig onderzoek & door de belangrijkste spelers de groei van de markt verhogen.

Belangrijkste spelers:

  • Cummins Inc (VS)
  • Aggreko Ltd (VK)
  • SDMO (Frankrijk)
  • PRAMAC (Italië)
  • Generac Holdings Inc (VS)
  • HIMOINSA (Spanje)
  • Caterpillar (VS)
  • Atlas Copco (Zweden)
  • Doosan Corp (Zuid-Korea)
  • AB Volvo (Zweden

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=9541

Marktsegmentatie

In het recente onderzoek wordt de marktanalyse voor dieselgeneratoren geanalyseerd in vier segmenten, zoals draagbaarheid, vermogen, toepassing en eindgebruik.

Draagbaarheid segmentatie: De dieselgenerator op basis van draagbaarheid is onderverdeeld in stationair en draagbaar.

Vermogen segmentatie: De dieselgenerator op basis van vermogen is onderverdeeld in vier typen: tot 100 kVA, 100 kVA-350 kVA, 350 kVA-1000 kVA en meer dan 1000 kVA.

Segmentatie in toepassingen: De toepassingen van de dieselgenerator zijn stand-byvermogen, piekdeling en continuvermogen.

Segmentatie eindgebruiker: Per eindgebruiker wordt de dieselgenerator gecategoriseerd in industrieel, commercieel en residentieel.

Regionale analyse

Door het marktaandeel van de dieselgenerator en andere aspecten is de regionale markt onderverdeeld in vijf grote regio’s, zoals Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika. Voorspeld wordt dat van deze regio’s Azië-Pacific het grootste marktaandeel zal hebben als gevolg van de snelle industrialisatie, enorme infrastructurele ontwikkelingsdoelen, bevolkingsverschuiving naar stedelijke gebieden en de bouw van nieuwe faciliteiten.

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel hebben vanwege het gunstige overheidsbeleid voor het behoud van energiezekerheid en de toenemende productiecapaciteit. Bovendien is er de aanwezigheid van fabrikanten van al lang bestaande dieselgeneratorsystemen en de groeiende investeringen in verschillende eindgebruikerssectoren, zoals mijnbouw, olie- en gaswinning, farmaceutische industrie en bouw.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/diesel-genset-market-9541

Industrie Nieuws

Volgens de laatste updates geeft de voorspelling van de dieselgeneratormarkt aan dat deze generatormarkt een immense groei zal bereiken als gevolg van de lancering van innovatieve technologieën en regelmatig onderzoek en ontwikkeling door de belangrijkste spelers. Caterpillar, een Amerikaanse onderneming, lanceerde 31 nieuwe modellen voor de Cat GC dieselgeneratorsets voor elektrische generatoren die kunnen voldoen aan strakke deadlines te midden van het versnelde tempo dat vereist is in bouwprojecten. Deze zijn verkrijgbaar in 50 Hz en 60 Hz versies.

Toonaangevende rapporten: –

Waterstofgenerator markt

Markt voor draadlijndiensten

Distributie Automatisering Markt

CNG-dispensermarkt

Markt voor mobiele onderstations

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact us Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]
Keywords:  Diesel Genset,Diesel Genset Market,Diesel Genset Market Share,Diesel Genset Market Research Report,Diesel Genset Market Size,Diesel Genset Market Trends