header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor fitnesstrackers zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 141,31 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 16,70%.

Sep 8, 2023 7:00 PM ET

Inzichten in de markt voor fitnesstrackers:

De markt voor fitnesstrackers zal naar verwachting groeien van USD 41,07 miljard in 2023 tot USD 141,31 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,70% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De groeiende sportindustrie, met name in opkomende economieën, een groeiend bewustzijn over de voordelen van het behouden van een goede lichamelijke gezondheid en een stijgend persoonlijk besteedbaar inkomen zijn de belangrijkste marktfactoren die de groei van de markt bevorderen.

De markt voor fitnesstrackers heeft de afgelopen tien jaar een exponentiële groei doorgemaakt. Wat begon als eenvoudige stappentellers is geëvolueerd tot geavanceerde gezondheids- en wellnessmetgezellen. De markt voor fitnesstrackers blijft zich ontwikkelen en past zich aan consumentenvoorkeuren en technologische vooruitgang aan.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4336

Belangrijkste spelers:

 • Garmin (VS)
 • Nike (VS)
 • Misfit Suunto (VS)
 • Apple Inc (VS)
 • Samsung (Zuid-Korea)
 • Misfit Wearable Inc (VS)
 • Nokia (Finland)
 • Xiaomi (China)
 • Adidas Inc.
 • Jawbone (VS)
 • Polar (Finland)
 • Fitbit (VS)
 • Casio (Japan)
 • Sony Corporation (Japan)
 • HERE INTELLIGENT TECHNOLOGIES (Nederland)
 • Under Armour Inc. (VS)
 • Shenzhen Beienda Technolgy Co. Ltd. Ltd. (China)
 • Seiko Epson Corporation (Japan)
 • Shenzhen Motto Electronics Co. Ltd. Ltd. (China)
 • TomTom International BV (Nederland)
 • Lumo Bodytech (Hong Kong),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor fitnesstrackers.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/fitness-tracker-market-4336

Regionale analyse van de markt voor fitnesstrackers:

De wereldwijde markt voor fitnesstrackers, gebaseerd op regio’s, is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor fitnessapparatuur bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De wereldwijde markt voor fitnesstrackers in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor fitnessapparatuur bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor fitnesstrackers, gedreven door een hoog bewustzijn van gezondheid en fitness onder consumenten. De regio heeft een grote aanwezigheid van gevestigde techbedrijven, fitnessgerichte startups en een robuuste e-commerce infrastructuur.

Europa is een andere prominente markt voor fitnesstrackers, aangewakkerd door een groeiende interesse in fitness en wellness. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië zijn sterk vertegenwoordigd op de markt. De regio heeft ook een technisch onderlegde bevolking en een hoge adoptiegraad van draagbare apparaten.

De regio Azië-Pacific heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt in de markt voor fitnesstrackers, die wordt toegeschreven aan een toenemend gezondheidsbewustzijn, stijgende besteedbare inkomens en een groeiende middenklasse. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India dragen in belangrijke mate bij aan de groei van de markt.

Verder is de rest van de wereldwijde markt voor fitnesstrackers onderverdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Latijns-Amerika heeft een aanzienlijk potentieel voor de fitnesstracker markt, gedreven door de toenemende aandacht voor gezondheid en fitness, evenals de stijgende populariteit van draagbare technologie. Brazilië, Mexico en Argentinië zijn belangrijke markten in deze regio.

Segmentatie van de markt voor fitnesstrackers:

De wereldwijde markt voor fitnesstrackers is gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van producttype is de markt onderverdeeld in activiteitenmonitor, slimme horloges en slimme kleding. De categorie slimme horloges heeft de meeste inkomsten gegenereerd dankzij hun gebruiksvriendelijkheid en toenemende prevalentie van het volgen van fysieke activiteiten.

Op basis van toepassing is de markt onderverdeeld in hartslagmeting, slaapmeting, glucosemeting en sporttracking. De categorie sporttracking genereerde de meeste inkomsten door hun groeiende adoptie door atleten.

Op basis van eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in sport en ziekenhuis & diagnosecentrum. In zich ontwikkelende economieën wordt de groei van de categorie gestimuleerd door het toenemende gezondheidsbewustzijn onder mensen en de toenemende prevalentie van hart- en vaatziekten.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4336

De markt voor fitnesstrackers heeft zich ontpopt als een dynamische en snelgroeiende industrie. Deze draagbare apparaten hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we ons fysieke welzijn monitoren en beheren. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, is de markt voor fitnesstrackers geëvolueerd om te voldoen aan de steeds groeiende vraag naar gezondheidsbewuste oplossingen.

Lees meer artikel-

Chip On Board (COB) LED-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

3D IC-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Audio-interface marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor draagbare technologie – vooruitblik 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Fitness Tracker Market,Fitness Tracker Market Size,Fitness Tracker Market Share,Fitness Tracker Market Trends,Fitness Tracker Market Growth