header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor offshore ondersteuningsschepen zal naar verwachting USD 14,6 miljard bereiken, met een CAGR van 5,11% tegen 2030

Sep 8, 2023 5:14 PM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Offshore Ondersteuningsvaartuigen naar verwachting een CAGR van ~5,11% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 14,6 miljard in 2030.

Offshore ondersteuningsschepen (OSV’s) zijn schepen die worden gebruikt ter ondersteuning van offshore olie- en gasexploratie, -productie en -booractiviteiten. Deze schepen kunnen een breed scala aan diensten leveren, waaronder het vervoer van voorraden en personeel, onderhoud en reparatie van offshore-installaties en de levering van apparatuur en materialen. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt van offshore ondersteuningsschepen (OSV’s). De wereldwijde lockdown-maatregelen en de verminderde economische activiteit hebben geleid tot een afname van de vraag naar olie en gas, wat heeft geresulteerd in lagere olieprijzen en minder investeringen in de sector.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2067

Dit heeft geleid tot een vertraging in offshore exploratie-, productie- en booractiviteiten, waardoor de vraag naar OSV’s is afgenomen. Daarnaast heeft de pandemie de wereldwijde handel en toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot vertragingen in de levering van nieuwe schepen en het onderhoud van bestaande schepen.

Belangrijkste spelers

 • Maersk (Denemarken)
 • Siem Offshore AS (Noorwegen)
 • SEACOR Marine (VS)
 • Tidewater (VS)
 • GulfMark Offshore Inc (V.S.)
 • Havila Shipping (Noorwegen)
 • Vroon B.V. (Nederland)
 • Swire Pacific Offshore Operations (Pte) Ltd (Singapore)
 • Edison Chouest Offshore (V.S.)
 • Abdon Callais Offshore LLC (V.S.)
 • Solstad Farstad (Noorwegen)
 • Bourbon Offshore (Frankrijk)

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke speler op de markt van offshore ondersteuningsschepen en is wereldwijd een toonaangevende leverancier van deze schepen. De regio is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds grootste en meest geavanceerde scheepsbouw- en waterbouwindustrieën en heeft een lange geschiedenis van innovatie en expertise in de sector. Noord-Amerika is ook de thuisbasis van verschillende grote offshore olie- en gasproducerende landen, die de vraag naar offshore ondersteuningsschepen stimuleren.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/offshore-supply-vessels-market-2067

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt van offshore ondersteuningsschepen is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Ankerbehandeling, Sleepbootbevoorrading, Platformbevoorrading, Multifunctionele ondersteuning, Stand-by & Redding en Seismisch.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in ondiep water en diep water.

Meest recente rapporten: –

Markt voor gaszuiveringsinstallaties

Markt voor hydraulische pompen

Markt voor boorgereedschap

Markt voor vraagbeheersystemen

Markt voor zonneboilers

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact us Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]
Keywords:  Offshore Support Vessels,Offshore Support Vessels Market,Offshore Support Vessels Market Share,Offshore Support Vessels Market Research Report,Offshore Support Vessels Market Size,Offshore Support Vessels Market Trends,Offshore Supply Vessels Market