header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme huishoudtoestellen zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 128,94 miljard USD bereiken en groeien met een CAGR van 18,40%.

Sep 8, 2023 4:00 PM ET

Inzichten in de markt voor slimme huishoudtoestellen:

De markt voor slimme huishoudelijke apparaten zal naar verwachting groeien van USD 33,38 miljard in 2023 tot USD 128,94 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,40% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). Het aantal projecten voor woningrenovatie neemt toe, slimme huizen worden steeds gewoner en IT en draadloze communicatie ontwikkelen zich snel, wat de groei van de markt bevordert.

Slimme huishoudelijke apparaten zijn traditionele huishoudelijke apparaten die zijn uitgerust met geavanceerde connectiviteitsfuncties en op afstand kunnen worden bediend via smartphone-apps of spraakassistenten zoals Alexa van Amazon of Google Assistant. Deze apparaten bieden tal van voordelen, zoals een hogere energie-efficiëntie, meer gebruiksgemak en een verbeterde functionaliteit. Daardoor hebben ze de aandacht getrokken van consumenten over de hele wereld.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3775

Belangrijkste spelers:

  • Haier Group Corporation
  • Electrolux
  • Samsung Groep
  • LG Electronics Inc.
  • Whirlpool
  • Fujitsu Algemeen Limited
  • Dacor
  • Voltas Limited
  • Panasonic
  • Robert Bosch GmbH,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van Smart Home Appliances.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-home-appliances-market-3775

Regionale analyse van de markt voor slimme huishoudelijke apparaten:

De regionale analyse voor de wereldwijde markt van slimme huishoudelijke apparaten is uitgevoerd voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Azië-Pacific is de dichtstbevolkte regio ter wereld en bestaat uit enkele van de grootste economieën, waaronder China, India, Japan en Zuid-Korea. India en China groeien snel met een CAGR van respectievelijk 18,0% en 17,7% tijdens de onderzoeksperiode 2018 tot 2030 als gevolg van de groei van de verwerkende industrie en de IT-industrie. De groei van deze sectoren heeft ook geleid tot snelle verstedelijking in steden, waardoor een lucratieve markt voor slimme apparaten is ontstaan.

De Noord-Amerikaanse regio omvat grote markten zoals de VS, Canada en Mexico. De levensstandaard in Noord-Amerika is hoog en wordt beschouwd als een belangrijke factor in het creëren van vraag naar slimme apparaten. De regio is de thuisbasis van verschillende toonaangevende marktspelers, waaronder Acuity Brands Lighting, Inc. (VS), Vivint, Inc., Whirlpool Corporation en Colgate-Palmolive.

Ondertussen stond de Europese markt voor slimme apparaten wereldwijd op de derde plaats. De belangrijkste landen die bijdragen aan deze marktgroei zijn het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en de rest van Europa. In deze landen neemt de vraag naar slimme apparaten toe als gevolg van de stijgende bevolking en de snelle verstedelijking. Daarnaast zien we in deze landen ook een groei in het concept van de slimme woning, wat een andere drijvende factor is in de regio. Ook het stijgende inkomensniveau en de toename van het besteedbare inkomen hebben bijgedragen aan een lucratieve markt voor slimme apparaten in de regio. Verder is er veel vraag naar de toeristische sector en kantoor- en co-workingruimten in de regio, waardoor de vraag naar slimme apparaten verder toeneemt.

Segmentatie van de markt voor slimme huishoudelijke apparaten:

De wereldwijde markt van slimme huishoudelijke apparaten is gesegmenteerd op basis van component, technologie, eindgebruiker en regio.

Op basis van de component is de wereldwijde markt voor slimme huishoudelijke apparaten onderverdeeld in apparaten en diensten. Het segment apparaten is goed voor een groter marktaandeel en zal naar verwachting domineren tijdens de prognoseperiode. Dit wordt voornamelijk toegeschreven aan het toenemende gebruik van slimme apparaten in slimme huizen en commerciële ruimtes in het recente verleden. Er wordt echter verwacht dat het dienstensegment de hoogste CAGR van meer dan 17,1% zal registreren tijdens de onderzoeksperiode als gevolg van de groei van slimme huishoudtoestellen die heeft geresulteerd in een toename van de vraag naar after-sales diensten, waaronder regelmatig onderhoud en reparatie van defecte apparaten.

Op basis van de technologie is de wereldwijde markt voor slimme huishoudelijke apparaten onderverdeeld in Wi-Fi, Bluetooth, Near Field Communication (NFC), Zigbee en andere. Het Wi-Fi-segment was goed voor het grootste marktaandeel van 60,2% in 2020, met een marktwaarde van USD 22.568,0 miljoen; er wordt verwacht dat het een CAGR van 16,4% zal registreren tijdens de prognoseperiode. Dit wordt toegeschreven aan de populariteit van Wi-Fi-technologie, omdat deze kan worden gebruikt om meerdere slimme apparaten in een huis aan te sluiten die kunnen worden bediend via een gecentraliseerd commandocentrum, zoals een smartphone of stemassistentie-apparaten, waaronder Google Assistance en Amazon Alexa. Near Field Communication (NFC) zal naar verwachting de hoogste CAGR van 16,9% registreren vanwege de toenemende aantrekkingskracht in dagelijkse toepassingen op korte afstand, zoals voor toegang tot deuren of kasten in een slimme woning.

Op basis van eindgebruiker is de markt van slimme apparaten onderverdeeld in commercieel en residentieel. Het residentiële segment heeft het grootste marktaandeel van meer dan 65,1% in 2020. De vraag naar slimme huishoudelijke apparaten is het afgelopen decennium enorm gegroeid voor residentieel gebruik, met als belangrijkste reden de stijging van het besteedbaar inkomen van mensen. De groei en vooruitgang van de technologie voor slimme apparaten en de groei van smart home-concepten in een groot deel van de wereld hebben de vraag naar slimme huishoudelijke apparaten ook doen toenemen.

Bekijk korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3775

De markt voor slimme huishoudelijke apparaten heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei en transformatie doorgemaakt. Omdat technologie zich blijft ontwikkelen en consumenten op zoek zijn naar handigere en efficiëntere oplossingen voor hun huis, zijn slimme apparaten steeds populairder geworden. Dit artikel onderzoekt de huidige staat van de markt voor slimme huishoudelijke apparaten, de belangrijkste drijfveren achter de groei en de toekomstperspectieven van deze opwindende industrie.

Lees meer artikel-

Power over Ethernet-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Wereldwijd onderzoeksrapport overde metrologiemarkt tot 2030

Oscilloscoop markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2027

3D Scanner marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Smart Home Appliances Market,Smart Home Appliances Market Size,Smart Home Appliances Market Share,Smart Home Appliances Market Trends,Smart Home Appliances Market Growth