header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De thuisbioscoopmarkt zal naar verwachting 33,22 miljard USD bereiken en groeien met een CAGR van 18,54% van 2022 tot 2030

Sep 8, 2023 5:00 PM ET

Inzichten in de thuisbioscoopmarkt:

De thuisbioscoopmarkt zal naar verwachting groeien van USD 10,1 miljard in 2022 tot USD 33,22 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,54% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). Stijgende consumentenuitgaven voor home entertainment-gerelateerde apparaten en een toenemend aantal slimme huizen uitgerust met aangesloten communicatieapparaten zijn de belangrijkste marktstuwers die de groei van de thuisbioscoopmarkt bevorderen.

Thuisbioscopen hebben een lange weg afgelegd sinds hun ontstaan als basisopstellingen met een grote televisie en een paar luidsprekers. Vandaag de dag omvatten ze een breed scala aan hightech componenten, waaronder 4K- en zelfs 8K-televisies, surround sound-systemen, streamingapparaten, spelconsoles en slimme verlichtingsoplossingen. Het resultaat is dat consumenten thuis een bioscoopervaring kunnen creëren met uitzonderlijke audiovisuele kwaliteit en gebruiksvriendelijke interfaces.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4121

Belangrijkste spelers:

  • BOSE CORPORATION (VS.)
  • LG ELECTRONICS (ZUID-KOREA)
  • PANASONIC CORPORATION (JAPAN)
  • SAMSUNG ELEKTRON. (ZUID-KOREA)
  • SONY CORPORATION (JAPAN)
  • AKAI ELECTRONICS (JAPAN)
  • KONINKLIJKE PHILIPS N.V. (NEDERLAND)
  • BOWERS & WILKINS (UK.)
  • ATLANTIC TECHNOLOGY (US.)
  • TOSHIBA CORPORATION (JAPAN),

zijn de belangrijkste leveranciers in de thuisbioscoopmarkt.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/home-theatre-market-4121

Regionale analyse van de thuisbioscoopmarkt:

Noord-Amerika is een van de belangrijkste markten voor thuisbioscopen. De aanwezigheid van belangrijke spelers in combinatie met de vroege toepassing van technologische ontwikkelingen zal naar verwachting de groei van de thuisbioscoopmarkt in de regio stimuleren. Er wordt verwacht dat de vraag naar consumentenelektronica, met name thuisbioscopen, de komende jaren zal toenemen, wat de expansie van de markt zal versnellen. Daarnaast zullen de ontwikkelingen in het brede spectrum van geluidssystemen de groei van de thuisbioscoopmarkt waarschijnlijk positief beïnvloeden.

Europa is een belangrijke groeipool en zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de nabije toekomst. De toename van de vraag naar thuisbioscopen zal naar verwachting de proliferatie van de regionale markt stimuleren. Ondertussen wordt geschat dat Azië-Pacific de hoogste CAGR zal registreren tijdens de projectieperiode. De factoren die verantwoordelijk zijn voor de expansie van de thuisbioscoopmarkt in de regio zijn onder andere de aanwezigheid van zich snel ontwikkelende economieën en de toenemende koopkracht van de consument. De regio biedt sterke groeikansen en heeft investeringen aangetrokken van wereldwijde spelers voor het opzetten van productie-eenheden. Dit zal naar verwachting op zijn beurt de inkomsten voor de spelers op de thuisbioscoopmarkt in de komende jaren versnellen.

Segmentatie van de thuisbioscoopmarkt:

Per component is de wereldwijde thuisbioscoopmarkt gesegmenteerd in geluids& displaysystemen, opslagapparaten, mediaspelers en andere.

Naar type is de thuisbioscoopmarkt onderverdeeld in home theatre in a box system, sound bar, component systemen en component apart.

Bekijk korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4121

De thuisbioscoop markt heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan in de afgelopen jaren, gedreven door de vooruitgang in de technologie, veranderende voorkeuren van de consument, en de toenemende behoefte aan meeslepende entertainment ervaringen in het comfort van iemands eigen huis. Dit artikel verkent de huidige staat van de thuisbioscoopmarkt, de belangrijkste trends die de evolutie bepalen en wat de toekomst in petto heeft voor deze steeds groeiende industrie.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme verlichting – Wereldwijde prognose tot 2030

3D Display markt onderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Smartphone display markt onderzoeksrapport voorspeld tot 2030

Onderzoeksrapport overflexibele displaytechnologie – Wereldwijde prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Home Theatre Market,Home Theatre Market Size,Home Theatre Market Share,Home Theatre Market Trends,Home Theatre Market Growth