header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor digitale oscilloscopen zal naar verwachting USD 3,1 miljard bereiken in 2027, met een CAGR van 6,82% tijdens de voorspellingsperiode 2020-2027.

Sep 8, 2023 5:00 PM ET

Marktsynopsis

De wereldwijde markt voor digitale oscilloscopen 2020 zal volgens MRFR tegen 2027 naar verwachting USD 3,01 miljard vertegenwoordigen, met een aanzienlijke CAGR van 6,82% tijdens de evaluatieperiode.

Hoogtepunten van de markt

Ondanks het grootste marktaandeel in de oscilloscoopmarkt, zal de markt voor digitale oscilloscopen naar verwachting langzaam groeien. Analoge oscilloscopen werden eerder veel gebruikt in consumentenelektronica, fabricage en precisietechniek. De mogelijkheid om elke energiebron (warmte, licht en geluid) met grotere precisie en nauwkeurigheid om te zetten in digitale vorm is echter de belangrijkste factor voor het enorme marktaandeel van digitale oscilloscopen. Digitale oscilloscopen zijn over het algemeen ook gebruiksvriendelijker dan andere meetinstrumenten die elektrische spanning en stroom meten. De optische oscilloscoop toont veel robuustere en nauwkeurigere grafieken, die de vorm en timing van de puls nauwkeurig laten zien. Er is ruimte voor ontwikkeling, zowel in de infrastructuur als in het gebruik van de apparatuur. De toegenomen vraag naar signaalopslag en faciliteiten voor zelfcontrole, de verwachte groei in de markt voor algemene tests, de toegenomen intelligentie van elektronische apparaten, de toegenomen bandbreedte, verbeteringen aan de gebruikersinterface en modulaire instrumentatie zullen de markt naar verwachting stimuleren. Bedrijfsbeperkingen zijn waarschijnlijk concurrentie, economische instabiliteit en toekomstbestendige oplossingen. Connectiviteit en convergentie, financiële, intelligente als nieuwe groene zijn opkomende consumententrends. In opkomende landen zoals China en India leidt het toenemende belang van digitale opslagoscilloscopen op het gebied van technische onderwijssystemen tot een toenemende adoptie van digitale oscilloscopen onder onderwijsinstellingen in de regio. Aan de andere kant is een belangrijke uitdagende factor voor de groei van de markt voor digitale opslagoscilloscopen het proces van het gelijktijdig vastleggen van de adequate cycli van zowel snelle als langzame signalen.

Dynamiek van de concurrentie

De markt voor digitale oscilloscopen omvat enkele van de belangrijkste spelers, zoals

 • UNI-Trends (China)
 • Tektronix, Inc (VS)
 • GW Instek (Taiwan)
 • Keysight Technologies (VS)
 • Teledyne LeCroy Corporation (VS)
 • Fluke Corporation (VS)
 • GAO Tek (Canada)
 • Rohde & Schwarz GmbH (Duitsland)
 • Rigol Technologies (China)
 • OWON (China)
 • Hantek (China).

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4444

Marktsegmentatie

De markt voor digitale oscilloscopen is onderverdeeld in segmenten: Vorm, Toepassing, Eindgebruiker en Regio. De markt is verder onderverdeeld in mobiele digitale oscilloscopen en stationaire digitale oscilloscopen op basis van vorm. De draagbare oscilloscopen voerden deze segmentatie aan, omdat hun comfort en veelzijdigheid het aspect is dat waarde toevoegt. De markt voor digitale oscilloscopen is onderverdeeld in datacommunicatie, 3D-detectie, IP-video, radar en elektronische oorlogsvoering, energiebeheer en optische oplossingen op basis van toepassing. Ook op basis van eindgebruikers, waarin elektronica de leiding heeft, is de digitale oscilloscoopmarkt gesegmenteerd. Elektronica omvat producten van componentenproductie tot consumentenelektronica.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4444

Regionale vooruitzichten

De vraag naar optische oscilloscopen is onderverdeeld in regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Azië-Pacific is de marktleider voor optische oscilloscopen, dankzij eindgebruikers zoals consumentenelektronica en onderdelenfabricage. Bedrijven als Huawei, Samsung en ZTE zijn de wereldleiders in consumentenelektronica en de productie van apparaten in landen als China, Japan, Zuid-Korea, India en Taiwan. Het zijn ook de zich ontwikkelende economieën die de nieuwste en ontwrichtende technologieën introduceren die veel nauwkeurigheid en precisie vereisen.

Noord-Amerika volgt APAC, maar het verschil is enorm. Wereldwijd wordt in APAC het grootste deel van de halfgeleiders en componentenelektronica geproduceerd. Vanwege de aanzienlijke aanwezigheid van consumenten van digitale opslagoscilloscopen leidt Noord-Amerika de wereldmarkt voor digitale opslagoscilloscopen. De ontwikkeling van de vraag naar digitale opslagoscilloscopen in West-Europa en Oost-Europa volgt de markt in Noord-Amerika dankzij de aanpassing van digitale opslagoscilloscopen technologieën in de elektronica en productiesector in deze regio.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-4444

Gerelateerde rapporten:

AI Camera Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Ethernet PHY Chip-marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Smart Personal Safety and Security Device-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Kids Smartwatch markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Digital Oscilloscope Market,Digital Oscilloscope Market Analysis,Digital Oscilloscope Market Growth