header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor elektronische filters zal tegen 2030 46,09 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 16,25% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Sep 8, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht

In zijn onderzoeksrapport benadrukt Market Research Future (MRFR) dat de wereldwijde markt voor elektronische filters in 2020 exponentieel zal groeien tijdens de evaluatieperiode, met een substantiële marktwaarde van USD 12,7 miljard in 2018 tot USD 46,09 miljard en een gezonde CAGR tijdens de evaluatieperiode.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt zoals geïdentificeerd door MRFR zijn

 • ST Microelectronics (Zwitserland)
 • Circutor (Spanje)
 • Schneider Electric (Frankrijk)
 • ABB AG (Zwitserland)
 • ARTECH Groep (Spanje)
 • Anritsu (Japan)
 • AVX Corporation (VS)
 • Block TransformatorenElektronik (Duitsland)
 • Captor Corporation (VS)
 • Mini-Circuits (VS)
 • CD Automation UK (Verenigd Koninkrijk)
 • DEM SpA (Italië)
 • Cosel Europe (Duitsland)
 • Analog Devices Inc (VS), onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8409

Drijfveren en beperkingen

In de afgelopen jaren heeft de wereldwijde markt voor elektronische filters een enorme groei doorgemaakt. Deze filters worden vaak gebruikt in de telecommunicatie en elektronica & halfgeleiderindustrie. De toenemende penetratie van elektronische goederen en de stijgende vraag van consumenten naar verbonden apparaten stimuleren de groei van de elektronica- en halfgeleiderindustrie. Geavanceerde technologie zoals kunstmatige intelligentie, 5 G, cloud computing, het internet der dingen, autonoom rijden en augmented & virtual reality en de integratie ervan in elektronische apparaten zoals smartphones en audio-elektronische producten zullen de groei van de markt voor elektronische filters tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk stimuleren. Als gevolg van de snel veranderende technologische omgeving en de toenemende verspreiding van smartphones en aangesloten apparaten wereldwijd, maakt de telecommunicatie-industrie een geleidelijke verandering door. Daarnaast zijn de groeiende penetratie van LTE-netwerken, vooral in de ontwikkelingslanden, en de komst van 5 G belangrijke factoren die de groei van de wereldwijde telecommunicatie-industrie stimuleren. De positieve groeivooruitzichten van de wereldwijde telecommunicatie-industrie als gevolg van de toenemende netwerkpenetratie en de groeiende vraag van consumenten naar digitale inhoud stimuleren de vraag naar elektronische filters.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8409

Analyse per segment

De wereldwijde markt voor elektronische filters is gesegmenteerd op basis van toepassing, type en regio.

Op basis van het type is de markt voor elektronische filters onderverdeeld in high pass filters, bandpass filters, low pass filters, band reject filters en all pass filters.

Op basis van de toepassing is de markt voor elektronische filters onderverdeeld in radiocommunicatie, voedingen, audio-elektronica en analoog-digitaalomzetting. Het segment audio-elektronica is goed voor het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor elektronische filters. Als gevolg van de bloeiende media & entertainmentindustrie, breidt het toepassingsgebied van audio-elektronica zich uit, wat naar verwachting de toepassing van elektronische filters verder zal stimuleren.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8409

Regionale analyse

De wereldwijde zakelijke regionale analyse werd uitgevoerd in vier grote regio’s, waaronder Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Als gevolg van de groeiende toepassing van LTE- en VoLTE-netwerken en de aanwezigheid van een aanzienlijk aantal producenten van elektronische componenten in China, Japan en Zuid-Korea, zal de markt in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting de RF-filtermarkt domineren tijdens de prognoseperiode. Vanwege het aanzienlijke marktaandeel en de snelle ontwikkeling van netwerkinfrastructuur om 5 G-netwerkdiensten in het land te implementeren, zal de Noord-Amerikaanse markt naar verwachting sneller groeien tijdens de prognoseperiode. De VS en Canada zullen naar verwachting de vraag naar elektronische filters domineren; daarnaast zal de Mexicaanse markt naar verwachting gestaag groeien tijdens de prognoseperiode. Door de toenemende toepassing van de nieuwste technologieën in de gezondheidszorg en de automobielsector zal Europa tijdens de prognoseperiode naar verwachting de derde plaats innemen op de markt voor elektronische filters.

Verbeteringen in de wereldwijde economische dynamiek in combinatie met technologische vooruitgang in de opkomende economieën in India, China, Zuid-Afrika, Brazilië en Argentinië zullen de marktgroei waarschijnlijk aanwakkeren, waardoor het een ideaal moment is voor leveranciers om de markt voor elektronische filters uit te breiden naar onontgonnen gebieden en het marktaandeel te vergroten.

Gerelateerde rapporten:

Haptisch Technologie Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor holografische displays – Wereldwijde prognose tot 2030

Ultrafast Laser-marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Electronic Filters Market,Electronic Filters Market Growth,Electronic Filters Market Analysis