header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor ReRAM’s zal naar verwachting 655 miljoen USD bereiken in 2027, met een CAGR van 16% tijdens de voorspellingsperiode 2020-2027.

Sep 8, 2023 5:00 PM ET

ReRAM markt reikwijdte

De wereldwijde ReRAM markt werd in 2018 gewaardeerd op 310 miljoen USD. Van 2020 tot 2027 kan de markt een CAGR van 16% vertonen. Het gebruik van resistief RAM voor het verbeteren van de beveiliging van systemen kan de marktgroei stimuleren. Onlangs heeft Crossbar Inc. cryptografische sleutels met een fysieke niet-kloneerbare functie (PUF) ontwikkeld, omdat deze minder kwetsbaar zijn voor side channel-aanvallen en weinig stroom verbruiken.

De introductie van kunstmatige intelligentie en high-performance computing bij grote ondernemingen kan nieuwe kansen bieden voor de markt. Halfgeleiderbedrijven produceren ReRAM vanwege het lage energieverbruik en de behoefte aan hoge bandbreedte. De toenemende vraag naar lage latentie en hoge leessnelheden kan de marktvraag aanzienlijk stimuleren. De vervanging van statisch en dynamisch RAM door 3D-pakketten en grote opslagcapaciteit zal de markt ten goede komen.

Maar problemen met betrouwbaarheid, schrijfduur en weerstandsdrift kunnen de groei van de markt belemmeren.

Analyse van de concurrentie

  • Rambus
  • Fujitsu Limited
  • 4DS Geheugen Limited
  • Weebit Nano
  • TSMC
  • Internationale onderneming voor halfgeleiderfabricage
  • SK Hynix Inc.
  • Intel Corporation
  • SanDisk
  • Sony Corporation
  • Panasonic Corporation,
  • Crossbar Inc.
  • Adesto Technologies Corporation
  • Reliance Geheugen
  • Micron Technologie, Inc.

zijn de belangrijkste spelers op de ReRAM-markt. Investeringen in O&O en bewustwording van het verbeteren van de technologie maken deel uit van de nieuwe strategieën van deze bedrijven om hun klantenbestand uit te breiden en nieuwe producten te lanceren. In de komende jaren zullen er waarschijnlijk samenwerkingsverbanden ontstaan.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8400

Segmentatie

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in oxidegebaseerd ReRAM en geleidend overbruggend RAM. Geleidend overbruggend RAM zal naar verwachting de markt aanvoeren vanwege het gebruik in gezondheidstrackers en IoT-apparaten. Aan de andere kant kan oxidegebaseerd ReRAM een groot marktaandeel veroveren vanwege de implementatie in crossbar-architecturen. De integratie van discrete chips vanwege de duurzaamheid en het lage energieverbruik kan het marktaandeel tijdens de prognoseperiode vergroten.

Op basis van eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in consumentenelektronica, IT & telecom, lucht- en ruimtevaart & defensie, gezondheidszorg en andere. De consumentenelektronica zal naar schatting uitzonderlijk presteren vanwege de vraag naar hogeresolutieschermen met een hoge opslagcapaciteit. De hoge rekenkracht van ReRAM en de hoge schakelsnelheid kunnen de vraag naar ReRAM in consumentenelektronica stimuleren. De toenemende vraag naar verbonden apparaten vanwege AI, IoT en wearables in combinatie met de vraag naar servers met een grote capaciteit zal de groei van het segment vergroten.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8400

Regionale analyse

Noord-Amerika, Centraal-Jinxdeepl68 Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en het Midden-Oosten & Afrika (MEA) zijn belangrijke regio’s in de ReRAM-markt.

APAC zal naar verwachting een groot marktaandeel hebben door de aanwezigheid van verschillende gieterijen en halfgeleiderfabrikanten. De vraag naar niet-vluchtige geheugenapparaten in tv’s met hoge resolutie en smartphones kan gunstig zijn voor de markt. De oprichting van datacenters in Japan, China en India kan de vraag naar ReRAM stimuleren. Onlangs heeft GPX India Pvt. Ltd. de GPX Open Cloud Exchange gelanceerd om veilige verbindingen met meerdere cloudserviceproviders mogelijk te maken.

Noord-Amerika zal een aanzienlijk marktaandeel veroveren als gevolg van investeringen in onderzoek en ontwikkeling en de behoefte aan hogere rekensnelheden. Het gebruik van cloud computing en datacenters kan de vraag naar ReRAM in de regio stimuleren. De opkomst van ingebed niet-vluchtig geheugen (NVM) in de auto- en defensiesector kan gunstig zijn voor de regionale markt.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8400

Gerelateerde rapporten:

LED Grow Light Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

AI-camera marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Near Field Communication (NFC) marktonderzoeksrapport voorspeld voor 2030

Zelflerende neuromorfische chip marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  ReRAM Market,ReRAM Market Demand,ReRAM Market Trends