header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeiend consumentenbewustzijn en stijgend besteedbaar inkomen zullen de markt voor natuurlijke en organische cosmetica naar verwachting stimuleren met een gezonde CAGR van 9,49% van 2023 tot 2032

Sep 8, 2023 9:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten

Volgens de analyse van Market Research Future Insights zal de wereldwijde markt voor natuurlijke en organische cosmetica van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 9,49% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 85,47 miljard vertegenwoordigen.

Natural and Organic Cosmetics Market (1)

De groei van de markt voor natuurlijke en biologische cosmetica is te danken aan de groeiende populariteit van binnenlandse bedrijven die minder dure producten aanbieden dan hun internationale concurrenten. De vraag naar natuurlijke en biologische cosmetica is gestegen omdat mensen zich meer bewust worden van de schadelijke effecten van chemische stoffen op de huid. Mensen zijn zich nu bewust van de voordelen van het gebruik van cosmetica gemaakt met biologische ingrediënten en maken zich zorgen over hun huidconditie. Hierdoor neemt de vraag van consumenten naar natuurlijke en milieuvriendelijke producten toe. Tegenwoordig zijn cosmetische producten erg populair omdat ze dagelijks gebruikt kunnen worden. De markt wordt gedreven door de wens om het natuurlijker en biologischer te maken. Jonge vrouwen en millennials die natuurlijke en biologische schoonheidsproducten steunen, omarmen nu in hoge mate chemievrije producten. De fabrikanten concentreren zich op de ontwikkelingen als gevolg van de toegenomen investeringen in onderzoek en ontwikkeling en de stijgende populariteit van natuurlijke producten. De vraag naar natuurlijke en biologische cosmetica is gestegen door factoren als een stijgend besteedbaar inkomen, een toename van het aantal werkende vrouwen en versnelde verstedelijking. De snellere goedkeuring van producten en het snellere tempo van overheidsfinanciering bevorderen ook een gezond concurrentieklimaat voor de deelnemers in de sector. Aan de andere kant zullen het stijgende besteedbare inkomen en de verbetering van de levensstandaard van mensen, de toenemende bezorgdheid over schoonheid en de toegenomen inspanningen van talloze multinationals, het veranderende consumentengedrag en de voorkeur voor het online kopen van cosmetica bijdragen aan het creëren van enorme kansen die zullen leiden tot de groei van de markt voor biologische cosmetica.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7257

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor natuurlijk-biologische cosmetica in 2021. In naties die zich snel ontwikkelen, ontwikkelen gewoonten zich in combinatie met de. De beschikbaarheid van een breed assortiment cosmetische producten plaatst het land in een gunstige positie. Spelers in de sector blijven Noord-Amerika zien als hun belangrijkste investeringsdoel. De groeiende nadruk op duurzaamheid en de stijgende populariteit van biologische kleurcosmetica hebben aanzienlijk bijgedragen aan de ontwikkeling van het land. Klanten in de VS zijn vaak bereid om meer te betalen voor producten van hoge kwaliteit, wat perspectieven biedt voor de verkoop van biologische cosmetica.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor natuurlijke biologische cosmetica. De behoefte aan biologische huidverzorging wordt gedreven door de vergrijzende bevolking in de regio en een groeiende duizendjarige bevolking met meer werkende vrouwen. De markt in Azië-Pacific wordt gedomineerd door China, gevolgd door Japan en andere landen.

Markt segmentatie

De wereldwijde markt voor natuurlijke en biologische cosmetica is gesegmenteerd naar type en consumentengroep.

Op basis van producttype is de markt onderverdeeld in huidverzorging, haarverzorging, mondverzorging, make-up en overige. Het segment huidverzorging had in 2021 het grootste marktaandeel. De groeiende kennis van de negatieve effecten van chemicaliën op de huid, zoals irritatie en dofheid, is een van de belangrijkste redenen die de markt stimuleren. Het feit dat huidverzorgingsproducten vaak dagelijks worden gebruikt, maakt ze populair. De vraag naar producten zal de komende jaren waarschijnlijk stijgen door de toenemende bezorgdheid over het milieu en het groeiende consumentenbewustzijn van de voordelen van natuurlijke producten. Anderzijds wordt verwacht dat het segment make-up cosmetica het snelst zal groeien tijdens de prognoseperiode. Make-up vervangt snel andere dagelijkse activiteiten voor vrouwen. Frisse, creatieve merken introduceren cosmetica en make-up die als biologisch zijn geclassificeerd. Grote spelers houden zich bezig met biologische etikettering en certificering om te voldoen aan de eisen van consumenten die zich zorgen maken over ingrediënten. Om hun producten als volledig biologisch te verkopen, bewegen bedrijven zich in de richting van biologische ingrediënten en verpakkingen.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/natural-organic-cosmetics-market-7257

Op basis van consumentengroepen is de markt onderverdeeld in mannen en vrouwen. Het vrouwelijke segment was in 2021 goed voor het grootste aandeel in de omzet van de markt voor natuurlijke en biologische cosmetica. De meerderheid van de consumenten van schoonheidsproducten wereldwijd zijn vrouwen. Een aanzienlijk deel van de biologische cosmeticaproducten is speciaal gemaakt voor vrouwelijke consumenten. Daarom is het vrouwelijke marktsegment cruciaal voor de expansie van de industrie. Consumenten wereldwijd zijn steeds meer geïnteresseerd in natuurlijke, biologische, duurzame en veganistische huidverzorgingsproducten. Het mannelijke segment had in 2021 het grootste aandeel in de omzet van de markt voor natuurlijke en biologische cosmetica. De toenemende bewustwording bij mannen op het gebied van verzorging en huidverzorging heeft de vraag gestimuleerd. Dit heeft producenten ertoe aangezet om zich te concentreren op persoonlijke verzorgingsproducten voor mannen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn The Estee Lauder Companies Inc, L’Occitance International SA, FANCL Corp, The Clorox Co, LOreal SA, Jurlique International Pty. Limited, Laboratoire Nuxe, Bare Escentuals Inc, Aubrey Organics Inc. en Nature’s Gate.

Lees ons gerelateerde rapport –

Cruelty-Free Cosmetics Market Research Report Prognose tot 2030

OnderzoeksrapportBiologische Producten voor Persoonlijke Verzorging Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Natural and Organic Cosmetics Market,Natural and Organic Cosmetics Market Size,Natural and Organic Cosmetics Market Share,Natural and Organic Cosmetics Market Trends,Natural and Organic Cosmetics Market Growth,Natural and Organic Cosmetics Market Overview,Natural and Organic Cosmetics Market Research,Natural and Organic Cosmetics Market Report