header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van deurintercoms zal tegen 2032 groeien met 8,5% CAGR

Sep 8, 2023 8:00 PM ET

Inzicht in de markt voor deurintercoms

De omvang van dedeurintercommarkt werd in 2022 geschat op USD 2.872,6 miljoen. De deurintercommarkt zal naar verwachting groeien van USD 3,2 miljard in 2023 tot USD 6,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,5% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

In een tijdperk van snel voortschrijdende technologie en verhoogde veiligheidsproblemen zijn deurintercomsystemen essentiële onderdelen geworden van moderne toegangscontrole- en communicatieoplossingen. Deze systemen zijn ontworpen om de veiligheid te verbeteren, de toegang te stroomlijnen en de communicatie te verbeteren in verschillende omgevingen, van wooncomplexen tot commerciële gebouwen. Dit artikel duikt in het veranderende landschap van de deurintercommarkt, onderzoekt de groei, belangrijkste trends en de drijvende krachten achter de expansie.

Belangrijkste spelers

 • GUANGDONG ANJUBAO DIGITAL TECHNOLOGY CO, LTD
 • HAGER GROEP
 • HONEYWELL INTERNATIONAL, INC.
 • KOCOM
 • SAMSUNG ELECTRONICS CO. LTD
 • SCHNEIDER ELECTRIC SE
 • PANASONIC CORPORATION
 • XIAMEN LEELEN TECHNOLOGY CO, LTD.
 • LEGRAND SA
 • SHENZHEN SOBEN
 • SIEDLE & SÖHNE OHG
 • TCS AG
 • URMET S.P.A. P. IVA
 • ZICOM, onder andere

Ontvang een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8646

De evoluerende markt voor deurintercoms

De markt voor deurintercoms heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei en transformatie doorgemaakt, aangedreven door verschillende factoren:

 1. Veiligheidsbewustzijn: Groeiende bezorgdheid over veiligheid en de behoefte aan robuuste toegangscontrole hebben de toepassing van deurintercomsystemen gestimuleerd. Deze systemen spelen een cruciale rol bij het verifiëren van de identiteit van personen die toegang willen, waardoor de veiligheidsmaatregelen in woningen en commerciële gebouwen worden verbeterd.
 2. Integratie met Smart Home-technologie: De integratie van deurintercomsystemen met smart home technologie is een game-changer. Deze systemen bieden nu functies zoals toegangscontrole op afstand via smartphones, videobewaking en integratie met domoticasystemen, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor huiseigenaren die op zoek zijn naar gemak en veiligheid.
 3. Commerciële toepassingen: In de commerciële sector is de vraag naar deurintercomsystemen sterk gestegen. Bedrijven, kantoorcomplexen en industriële faciliteiten vertrouwen steeds meer op deze systemen voor bezoekersbeheer, toegangscontrole voor werknemers en communicatie met bezorgers.
 4. Verstedelijking en hoogbouw: Naarmate de stedelijke bevolking groeit en er steeds meer hoogbouw komt, is de behoefte aan efficiënte en veilige toegangscontrolesystemen toegenomen. Deurintercoms bieden een handige oplossing voor toegangsbeheer in dichtbevolkte stedelijke gebieden.
 5. Technologische vooruitgang: Innovaties in video- en audiotechnologie hebben geleid tot de ontwikkeling van high-definition video-intercoms met een superieure geluidskwaliteit. Deze ontwikkelingen verbeteren de gebruikerservaring en dragen bij aan de groeiende populariteit van deurintercomsystemen.

Belangrijkste trends in de markt voor deurintercoms

 1. Video-integratie: Video-intercomsystemen worden steeds populairder vanwege hun vermogen om bezoekers visueel te verifiëren. Gebruikers kunnen personen aan de deur zien en met hen communiceren, wat de veiligheid en het gebruiksgemak verhoogt.
 2. Cloud-gebaseerde oplossingen: Cloud-gebaseerde deurintercomsystemen bieden schaalbaarheid, beheer op afstand en eenvoudige integratie met andere beveiligingssystemen. Deze trend vereenvoudigt de installatie en het onderhoud en biedt tegelijkertijd een robuuste toegangscontrole.
 3. Biometrische verificatie: Sommige geavanceerde deurintercomsystemen bevatten biometrische verificatiemethoden, zoals vingerafdrukherkenning of gezichtsherkenning, om de beveiliging verder te verbeteren.
 4. Mobiele toegang: Mobiele apps waarmee gebruikers deurintercomsystemen op afstand kunnen bedienen en bewaken worden steeds populairder. Met deze apps kunnen huiseigenaren en bedrijven de toegang vanaf elke locatie beheren, wat het gemak en de veiligheid ten goede komt.
 5. Integratie met slimme sloten: Integratie met slimme sloten maakt naadloze toegangscontrole mogelijk. Gebruikers kunnen op afstand deuren ontgrendelen voor geautoriseerde bezoekers, waardoor de algehele beveiligingsinfrastructuur wordt verbeterd.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/door-intercom-market-8646

Drijvende factoren voor marktgroei

Er zijn verschillende factoren die de voortdurende groei van de deurintercommarkt stimuleren:

 1. Bezorgdheid over veiligheid: Aanhoudende bezorgdheid over de veiligheid van personen en eigendommen stuwt de vraag naar toegangscontrole en communicatiesystemen zoals deurintercoms.
 2. Trends in slimme huizen en gebouwen: De toenemende toepassing van technologieën voor slimme huizen en slimme gebouwen creëert kansen voor deurintercomsystemen om integrale onderdelen te worden van gekoppelde ecosystemen.
 3. Verstedelijking: Snelle verstedelijking en de toename van meergezinswoningen drijven de behoefte aan efficiënte oplossingen voor toegangscontrole en bezoekersbeheer de hoogte in.
 4. Naleving van regelgeving: Strenge regelgeving en beveiligingseisen in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg en de financiële sector, vereisen het gebruik van geavanceerde toegangscontrolesystemen.
 5. Gebruikersgemak: Gemaksfactoren, zoals toegangscontrole op afstand en smartphone-integratie, trekken zowel consumenten als bedrijven aan tot deurintercomoplossingen.

Conclusie

De deurintercommarkt ontwikkelt zich om te voldoen aan de groeiende vraag naar veiligheid, gemak en connectiviteit in een wereld die steeds digitaler en veiligheidsbewuster wordt. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen en de markt inspeelt op de veranderende behoeften van consumenten en bedrijven, zullen deurintercomsystemen een nog belangrijkere rol gaan spelen in toegangscontrole en communicatieoplossingen. Zowel in woonomgevingen als in commerciële omgevingen ontsluiten deze systemen de toekomst van veilige en efficiënte toegangscontrole.

Meer artikelen lezen-

De omvang van de markt voor optische sorteerders zal tegen 2032 naar verwachting USD 4,17 miljard bedragen met een CAGR van 9,12% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Deomvang van de markt voor digitale badges zal naar verwachting USD 80 miljard bereiken met een CAGR van 19% in 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor emissiecontrolesystemen zal 5,21 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 6,30% in 2030- Verslag van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Door Intercom Market,Door Intercom Market size,Door Intercom Market Share,Door Intercom Market Trends