header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de Body Contouring markt zal naar verwachting 14,0% CAGR bedragen en tegen 2032 USD 1,54 miljard bereiken

Sep 11, 2023 6:26 PM ET

Body Contouring Market Research Report Information per Apparaten (Niet-Invasieve Apparaten (Radiofrequentie Lipoplastie Apparaten en Hoge Intensiteit Gerichte Ultrasone Lipoplastie Apparaten), Minimaal Invasieve Apparaten (Laser Ondersteunde Lipolyse Apparaten en Radiofrequentie Ondersteunde Liposuctie Apparaten) , Invasieve Apparaten (Ultrasone Liposuctie Ondersteunde en Andere), per Eindgebruiker (Klinische Onderzoeksorganisaties, Ziekenhuizen en Medische Spas), per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2032

De markt voor body contouring zal tijdens de prognoseperiode 2023-2032 naar verwachting USD 1,54 miljard bereiken met een CAGR van 14,0%. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar cosmetische ingrepen, de toenemende prevalentie van obesitas en overgewicht en het groeiende bewustzijn over lichaamscontouringprocedures.

Body contouring is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de vorm en het uiterlijk van het lichaam te verbeteren. Het kan worden gebruikt om ongewenst vet te verwijderen, losse huid aan te spannen en het lichaam vorm te geven. Body contouring procedures kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd, waaronder liposuctie, laserlipolyse en radiofrequentie.

Analyse van de concurrentie

Enkele van de belangrijkste spelers op de Body Contouring markt zijn Alma Lasers (Israël), Cynosure (VS), Meridian (Michigan), Syneron Medical (Israël), Palomar Medical Technologies (VS), Valeant (Canada), Lumenis (Israël), GlobalMed Technologies (VS), Asclepion Laser Technologies (Duitsland), Andrew Technologies (Canada).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1343

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor body contouringapparaten en -procedures is gesegmenteerd in type, procedure en eindgebruiker.

Per type is de markt gesegmenteerd in niet-invasieve & minimaal invasieve hulpmiddelen en invasieve hulpmiddelen. Het segment van de niet-invasieve & minimaal invasieve hulpmiddelen zal naar schatting het grootste marktaandeel innemen in de wereldwijde markt voor apparatuur en procedures voor de contourcorrectie van het lichaam als gevolg van de enorme investeringen van grote marktspelers in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en apparatuur.

Per procedure is de markt onderverdeeld in niet-chirurgische huidversteviging, niet-chirurgische huidverstrakking, cellulitisbehandeling, liposuctie en andere.

Per eindgebruiker is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen & klinieken, onderzoeksinstituten & organisaties en andere.

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor body contouring, goed voor meer dan 35% van het wereldwijde marktaandeel. Dit is te danken aan het grote bewustzijn over body contouring-procedures, de aanwezigheid van een groot aantal gekwalificeerde chirurgen en klinieken en het hoge besteedbare inkomen van de bevolking. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in Noord-Amerika, gevolgd door Canada en Mexico.

Europa is de tweede grootste markt voor body contouring, goed voor meer dan 25% van het wereldwijde marktaandeel. De Europese markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar cosmetische ingrepen, de stijgende prevalentie van obesitas en overgewicht en het groeiende bewustzijn over lichaamscontouringprocedures. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn de grootste markten in Europa.

Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor body contouring, met een CAGR van meer dan 10% tijdens de prognoseperiode. De groei van de markt in Azië-Pacific wordt toegeschreven aan het stijgende besteedbare inkomen van mensen, de toenemende bewustwording over procedures voor contourcorrectie van het lichaam en de groeiende populariteit van minimaal invasieve procedures. China, India en Japan zijn de grootste markten in Azië-Pacific.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (115 pagina’s) over Body Contouring:https://www.marketresearchfuture.com/reports/body-contouring-market-1343

Latijns-Amerika is de op drie na grootste markt voor body contouring, goed voor meer dan 10% van het wereldwijde marktaandeel. De Latijns-Amerikaanse markt wordt gedreven door het stijgende besteedbare inkomen van mensen, de toenemende prevalentie van obesitas en overgewicht en de groeiende populariteit van cosmetische ingrepen. Brazilië, Mexico en Argentinië zijn de grootste markten in Latijns-Amerika.

Het Midden-Oosten & Afrika is de kleinste markt voor body contouring, goed voor minder dan 5% van het wereldwijde marktaandeel. Er wordt echter verwacht dat de markt in het Midden-Oosten & Afrika tijdens de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen van mensen, de toenemende prevalentie van obesitas en overgewicht en de groeiende populariteit van cosmetische ingrepen. Saoedi-Arabië, Egypte en Zuid-Afrika zijn de grootste markten in Midden-Oosten & Afrika.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Microtome Market Research Report Information Per Product (Instrumenten (Roterende Microtomen, Cryostat Microtomen, Vibrerende Microtomen, Andere Microtomen) Microtome Accessoires), Technologie (Handmatige, Semi-Automatische Microtomen en Volledig Geautomatiseerde Microtomen), Toepassing (Ziektediagnose en Medisch Onderzoek), Eindgebruiker (Ziekenhuis Laboratoria, Klinische Laboratoria) – Voorspelling tot 2032

Biosimulatie Marktonderzoek Informatie Per Product (Software, Diensten), Per Toepassing (Geneesmiddelenontwikkeling, Ontdekking van Geneesmiddelen, Andere), Per Leveringsmodel (Abonnementsmodellen, Eigendomsmodellen) en Per Eindgebruiker (Farmaceutische & Biotechnologiebedrijven, Contract Onderzoeksorganisaties, Onderzoeksinstituten, Andere)- Voorspelling tot 2030

Onzichtbare orthodontiemarkt: Per producttype (Heldere Aligners, Beugels, Heldere Retainers), Leeftijdsgroep (Onder 15, 16-35, Boven 35), Toepassing (Overmatige afstand, Crowding, Malocclusie, Anderen), Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Body Contouring Market,Body Contouring Market Size,Body Contouring Market Share,Body Contouring Market Growth,Body Contouring Market Trends,Body Contouring Market Overview,Body Contouring Market Analysis,Body Contouring Market Outlook,Body Contouring Market Insights,Body Contouring Market Research