header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de diergezondheidsmarkt zal naar verwachting 7,6% CAGR bedragen en tegen 2030 75,02 miljard USD bereiken

Sep 11, 2023 6:38 PM ET

Animal Health Market Research Report Information per diersoort (landbouwhuisdier, gezelschapsdier), per product (geneesmiddelen, vaccins, toevoegingsmiddelen), toedieningswijze (oraal, parenteraal, topisch), distributiekanaal (veterinaire ziekenhuizen, klinieken, detailhandel, e-commerce) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika)-Voorspelling tot 2030

De wereldwijde diergezondheidsmarkt zal naar verwachting 75,02 miljard dollar bereiken in 2030, met een groei van 7,6% van 2022 tot 2030. De markt wordt gedreven door de toenemende consumptie van melk en vlees, het toenemende gebruik van gezelschapsdieren en de toenemende prevalentie van door voedsel overgedragen zoönosen.

Het farmaceutische segment domineerde de markt in 2022 en was goed voor meer dan 40% van de totale marktomzet. Dit komt door de grote vraag naar vaccins, antibiotica en andere geneesmiddelen voor de behandeling en preventie van dierziekten. Het segment medische hulpmiddelen zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR tijdens de prognoseperiode, gedreven door de toenemende vraag naar diagnostische instrumenten en chirurgische apparatuur. Het segment veterinaire diensten zal naar verwachting ook aanzienlijk groeien als gevolg van het groeiende bewustzijn over het belang van preventieve zorg voor dieren.

Het segment productiedieren domineerde de markt in 2022, goed voor meer dan 60% van de totale marktomzet. Dit is te wijten aan de grote vraag naar voedingsmiddelen op basis van dieren en de noodzaak om de gezondheid van vee te handhaven om de voedselveiligheid te garanderen. Het segment van gezelschapsdieren zal naar verwachting met de snelste CAGR groeien tijdens de prognoseperiode, gedreven door het toenemende huisdierenbezit en de stijgende besteedbare inkomens in ontwikkelingslanden.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7163

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor diergezondheid zijn Bayer AG, Boehringer Ingelheim GmbH, Virbac SA, Zoetis, Inc., Hester Biosciences Ltd., Intas Pharmaceuticals Ltd., Merck Animal Health, Elanco (Eli Lilly and Company), Ceva Santé Animale, Alvira Animal Health Limited, Vetoquinol S.A., Zydus Animal Health, Norbrook Laboratories Limited, Phibro Animal Health Corporation, Dechra Pharmaceuticals PLC Norbrook Laboratories Inc.

Markt Segmentatie

De diergezondheidsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals producttype, diersoort, distributiekanaal en geografie. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste marktsegmenten in de diergezondheidsmarkt:

Diersoort: De diergezondheidsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van diersoort, zoals vee, gezelschapsdieren en andere. Het segment vee omvat dieren zoals runderen, varkens, pluimvee en schapen, terwijl het segment gezelschapsdieren honden, katten en paarden omvat. Het vee segment levert de grootste bijdrage aan de diergezondheidsmarkt, gedreven door de toenemende vraag naar producten op dierlijke basis.

Distributiekanaal: De diergezondheidsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van het distributiekanaal, zoals diergeneeskundige ziekenhuizen en klinieken, apotheken en drogisterijen, en online apotheken. Dierenziekenhuizen en -klinieken zijn de belangrijkste distributiekanalen voor diergezondheidsproducten en -diensten.

Producttype: De diergezondheidsmarkt kan worden onderverdeeld in geneesmiddelen, vaccins, voederadditieven, diagnostica en andere. Farmaceutica en vaccins leveren de grootste bijdrage aan de diergezondheidsmarkt en nemen een aanzienlijk deel van de marktinkomsten voor hun rekening.

Geografie: De diergezondheidsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Therapeutisch gebied: De diergezondheidsmarkt kan ook worden gesegmenteerd op basis van therapeutische gebieden, zoals anti-infectiva, parasiticiden, ontstekingsremmers en andere.

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor diergezondheid, goed voor meer dan 30% van het wereldwijde marktaandeel. Dit komt door het grote bewustzijn over diergezondheid, de aanwezigheid van een groot aantal veehouderijen en de grote vraag naar gezelschapsdieren. De Verenigde Staten is de grootste markt in Noord-Amerika, gevolgd door Canada en Mexico.

Europa is de op één na grootste markt voor diergezondheid, goed voor meer dan 25% van het wereldwijde marktaandeel. De Europese markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar voedingsmiddelen op basis van dieren, het grote bewustzijn over diergezondheid en de aanwezigheid van een groot aantal dierenartspraktijken. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn de grootste markten in Europa.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (178 pagina’s) over diergezondheid: https://www.marketresearchfuture.com/reports/animal-health-market-7163

Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor diergezondheid, met een CAGR van meer dan 10% tijdens de prognoseperiode. De groei van de Aziatisch-Pacifische markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar voedingsmiddelen op basis van dieren, het groeiende huisdierenbezit en het stijgende besteedbare inkomen in ontwikkelingslanden. China, India en Japan zijn de grootste markten in Azië-Pacific.

Latijns-Amerika is de op drie na grootste markt voor diergezondheid en neemt meer dan 10% van het wereldwijde marktaandeel voor zijn rekening. De Latijns-Amerikaanse markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar voedingsproducten op basis van dieren, het groeiende huisdierenbezit en het stijgende besteedbare inkomen in sommige landen. Brazilië, Mexico en Argentinië zijn de grootste markten in Latijns-Amerika.

Het Midden-Oosten en Afrika is de kleinste markt voor diergezondheid en vertegenwoordigt minder dan 5% van het wereldwijde marktaandeel. Er wordt echter verwacht dat de markt in het Midden-Oosten en Afrika tijdens de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien als gevolg van de toenemende vraag naar voedingsmiddelen op basis van dieren en het stijgende besteedbare inkomen in sommige landen. Saoedi-Arabië, Egypte en Zuid-Afrika zijn de grootste markten in het Midden-Oosten en Afrika.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt voor hoortoestellen Informatietechnologietype (digitale hoortoestellen, analoge hoortoestellen) en distributiekanaal (detailhandel, e-commerce, overige) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Niet-Invasieve Prenatale Testen (NIPT) Marktonderzoek Rapport Informatie Per Producttype (Apparaten, Verbruiksgoederen), Technieken (Biochemische Screeningstesten, Ultrasone Detectie), Toepassing (Trisomie, Microdeletie syndroom) en Eindgebruiker (Diagnostische Laboratoria, Ziekenhuizen, Cel-DNA Screening) – Voorspelling tot 2030

Behavioral Health Services Market Research Report Information per type dienst (intramurale ziekenhuisbehandeling, ambulante begeleiding, thuisbehandelingsdiensten), per type aandoening (angststoornis, bipolaire stoornissen, depressie, eetstoornis), per eindgebruiker (gemeenschapscentra, zorgverleners, ziekenhuizen en klinieken, patiënten) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Animal Health Market,Animal Health Market Size,Animal Health Market Share,Animal Health Market Trends,Animal Health Market Growth,Animal Health Market Analysis,Animal Health Market Overview,Animal Health Market Outlook,Animal Health Market Research,Animal Health Market Report