header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor nucleaire geneeskunde zal tegen 2032 groeien met 13,2%.

Sep 11, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo_

Nucleaire Geneeskunde Marktonderzoek Rapport Informatie Per Producttype ( Diagnostische Nucleaire Geneeskunde (SPECT Radiofarmaceutica [ Tc-99m, TI-201, Ga-67, I-123, en Anderen], Pet Radiofarmaceutica [Tc-99m, TI-201, Ga-67, I-123, en Anderen]), Therapeutische Nucleaire Geneeskunde (Alpha Emitters[ Ra-223], Bètastralers [I-131, Y-90, Sm-153, Lu-177, Re-186, en anderen]), brachytherapie-isoptopen [Ir-192, I-125, Pd-103, Cs-131, en anderen]), op toepassing (diagnostische toepassingen SPECT-toepassingen [cardiologie, neurologie, lymfoom, schildklier, en anderen]), op toepassing (diagnostische toepassingen SPECT-toepassingen [cardiologie, neurologie, lymfoom, schildklier, en anderen]).

Demarkt voor nucleaire geneeskunde werd in 2021 gewaardeerd op USD 6,24 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 7,06 miljard in 2022 tot USD 24,03 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,2% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De toenemende incidentie van doelziekten zoals hart- en vaatziekten en kanker stuwt de sector van de nucleaire geneeskunde vooruit. De snel groeiende oudere bevolking zal bijdragen aan de toename van het aantal gevallen van chronische ziekten. Voorspellers verwachten dat de groeiende voorkeur voor het gebruik van radiofarmaceutica voor de behandeling van ouderen in de nabije toekomst zal resulteren in een aanzienlijke stijging van de vraag naar nucleaire geneesmiddelen. Er wordt voorspeld dat de vraag de komende jaren gestaag zal stijgen als gevolg van toegenomen gebruik, ontdekkingen en andere redenen. De dure kosten van radiofarmaceutica en de negatieve gevolgen van radioactieve besmetting blijven echter hindernissen voor het wijdverbreide gebruik ervan.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6674

Dit onderzoek bevat een overzicht van de wereldwijde markt voor nucleaire geneeskunde en de sterke punten ervan. Het onderzoek bevat ook een samenvatting van de dynamiek, segmentatie, belangrijkste spelers, geografische analyse en andere belangrijke elementen. Het onderzoek bevat ook een volledige analyse van de voorspelling van de markt voor nucleaire geneeskunde voor 2032. Coronavirusziekte 2019 is een acute infectieziekte van de luchtwegen veroorzaakt door het SARS-coronavirus. COVID-19 is in slechts een paar weken tijd veranderd van een lokale ramp in een voorheen onbekende wereldwijde epidemie. In lijn met klinische voorbereidingsmaatregelen werden wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten in academische medische centra en scholen in allerijl stilgelegd om de verspreiding van de ziekte te beperken onder het onderzoekspersoneel en personen met wie ze mogelijk in contact komen.

Marktsegmentatie:

Naar toepassing: De markt is onderverdeeld in de subcategorieën Schildklier, Cardiologie, Oncologie, Neurologie en Andere.

Naar eindgebruikers: De markt is onderverdeeld in alfastralers, SPECT, PET, bètastralers en brachytherapie.

Belangrijkste spelers

Cardinal Health, Lantheus Medical Imaging, Nordion Inc., Bayer, Advanced Accelerators Applications, Mallinckrodt Pharmaceuticals, GE Healthcare, Jubliant Lifesciences en Medtronic plc, Bracco Imaging, Curium, zijn enkele van de prominente concurrenten in de nucleaire geneeskunde-industrie. Curium heeft MAP Medical overgenomen, waardoor het bedrijf zijn positie in Europa kan uitbreiden door directe toegang te krijgen tot de Scandinavische en Baltische landen.

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld vormen samen de wereldwijde markt voor nucleaire geneeskunde. Noord-Amerika heeft de meest gevestigde markt voor nucleaire geneeskunde. Canada is de belangrijkste producent van Tc-99m in Noord-Amerika, terwijl de Verenigde Staten de belangrijkste afnemersmarkt voor radio-isotopen in de regio is. De Verenigde Staten waren de grootste donor van de Noord-Amerikaanse regio in termen van inkomsten. Verwacht wordt dat de dominante positie van de VS op de proef zal worden gesteld door het stijgende systeemvolume en het toegenomen gebruik van nucleaire geneeskunde voor een reeks therapeutische toepassingen. Het wereldwijde marktaandeel in nucleaire geneeskunde wordt gekenmerkt door hevige concurrentie tussen de concurrenten. Deze rivaliteit wordt echter veroorzaakt door andere oorzaken dan concurrerende prijzen of productverschillen. Daarnaast betreden belangrijke bedrijven in de biotechnologie en farmaceutische industrie dit gebied met enorme financiële reserves, waardoor de concurrentie nog groter wordt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over Nucleaire Geneeskunde:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/nuclear-medicine-market-6674

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Lung Cancer Therapeutics Market Research Report Information Per Type (SCLC en NSCLC), Per Behandeling (Chirurgie, Chemotherapie, Radiotherapie, Fotodynamische Therapie (PDT) en Laser Therapie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuis & Klinieken en Kanker Onderzoek Centra en Laboratoria), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2030

Breast Cancer Market Research Report Information By Types (Invasive Ductal Carcinoma, Invasive Lobular Carcinoma), By Treatment (Chemotherapy, Surgery & Radiation Therapy, Targeted Therapy, Biologic Therapy, Hormone Therapy), By End Users (Hospital Pharmacies, Private Pharmacies), and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2032.

Active Pharmaceutical Ingredients Market Research Report Informatie per productieproces (productie in eigen beheer en productie op contractbasis), per type synthese (synthetisch en biotechnologisch), per API-formulering (generieke API en merk- of innovatieve API), per toepassing (hart- en vaatziekten, oncologie, neurologische aandoeningen, orthopedische aandoeningen, ademhalingsaandoeningen, maag-darmstoornissen, urologie en andere), per molecuul (grote molecuul en kleine molecuul) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Nuclear Medicine Market,Nuclear Medicine Market Size,Nuclear Medicine Market Share,Nuclear Medicine Market Growth,Nuclear Medicine Market Trends