header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Point Of Sale (Pos) Terminals zal naar verwachting 125,3068535 miljard USD bereiken, met een CAGR van 8,10% van 2022 tot 2030.

Sep 11, 2023 6:00 PM ET

Point Of Sale (Pos) Terminal marktinzichten:

De Point Of Sale (Pos) Terminal markt zal naar verwachting groeien van 72,6432 miljard USD in 2022 tot 125,3068535 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,10% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). Het toenemend gebruik van online bestellen en het gebruik van e-wallets zijn de belangrijkste marktstuwers die de groei van de Point Of Sale (Pos) Terminal markt bevorderen.

Het concept van Point-of-Sale systemen gaat terug tot de 19e eeuw toen kassa’s voor het eerst werden geïntroduceerd. Deze vroege machines waren mechanisch en voornamelijk ontworpen voor het beheer van contant geld. De digitale revolutie heeft echter de manier waarop bedrijven werken veranderd en de markt van POS-terminals heeft zich dienovereenkomstig aangepast.

Ontvang een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5635

Belangrijkste spelers:

  • Ingenico (Frankrijk)
  • CITIXSYS AMERICAS (VS)
  • Verifone (VS)
  • Squirrel Systems (Canada)
  • BBPOS (Hong Kong)
  • Newland Payment Technology (China)
  • First Data (VS)
  • Cegid Groep (Frankrijk)
  • PAX Technology (Hong Kong)
  • Castles Technologie (Taiwan)
  • Elavon (VS)
  • NCR Corporation (VS)
  • Diebold Nixdorf (VS)
  • Winops (Finland)
  • BITEL (Korea),

zijn de belangrijkste verkopers op de Point Of Sale (Pos) Terminal markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/point-of-sale-terminal-market-5635

Regionale analyse van de Point Of Sale (Pos) Terminalmarkt:

Per regio biedt het onderzoek inzicht in de markt van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse Point Of Sale (Pos) Terminal markt was goed voor 29,5008 miljard USD in 2021 en zal naar verwachting een groei van 43,90% CAGR vertonen tijdens de studieperiode. De vraag naar producten in deze regio wordt gestimuleerd door een aantal geavanceerde betalingstechnologieën, waaronder contactloze betalingen en NFC. Bovendien is de Verenigde Staten de thuisbasis van een groot aantal bekende winkelketens, zoals Wal-Mart, Costco Wholesale Corporation, Target, The Kroger Co. en The Home Depot, die afhankelijk zijn van betaalterminals voor het afhandelen van dagelijkse activiteiten zoals facturering, betaling, werknemersdienst en inventaris. Om te voorkomen dat het virus zich na COVID-19 verder verspreidt, stimuleert de Amerikaanse overheid ook het gebruik van contactloze betaalmethoden. De pandemie-gerelateerde vertraging in de detailhandel en andere dienstensectoren belemmerde echter de algehele ontwikkeling van de markt in dit gebied. Er wordt dus verwacht dat zowel de Amerikaanse Point Of Sale (Pos) Terminal markt als de Canadese Point Of Sale (Pos) Terminal markt zullen groeien.

Verder zijn de belangrijkste landen die in het marktrapport worden bestudeerd: De VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, VK, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië.

Point Of Sale (Pos) Terminal Markt Segmentatie:

De POS Terminal markt is onderverdeeld in verschillende componenten, producten, toepassingen en eindgebruikers.

Per component bestaat de POS-terminalmarkt uit hardware, software en diensten. Op basis van hardware omvat de markt mobiele apparaten zoals tablets en smartphones gesynchroniseerd met een debet-/creditcardlezer, kassalades, monitoren en andere. Op basis van diensten wordt het segment ingedeeld in professionele diensten en beheerde diensten. Op basis van inzet is de markt onderverdeeld in on-premises en on-cloud. Verder wordt de POS-terminal per producttype ingedeeld in vaste terminals en draadloze POS-terminals. Op basis van eindgebruiker is de markt onderverdeeld in detailhandel, magazijn, gezondheidszorg, restaurants, horeca, entertainment en overige.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5635

Point of Sale (POS) terminals zijn een integraal onderdeel geworden van de detailhandel en de horeca. Deze apparaten hebben in de loop der jaren aanzienlijke transformaties ondergaan en zijn geëvolueerd van traditionele kassa’s naar geavanceerde, technologisch geavanceerde systemen die een breed scala aan functies bieden.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapportcommerciële beveiligingsmarkt – voorspelling 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor mobiele videobewaking – wereldwijde prognose 2027

Perimeter Intrusion Detection Systems marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor magazijnrobots – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Point Of Sale (Pos) Terminal Market,Point Of Sale (Pos) Terminal Market Size,Point Of Sale (Pos) Terminal Market Share,Point Of Sale (Pos) Terminal Market Trends,Point Of Sale (Pos) Terminal Market Growth