header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde alginatenmarkt zal tegen 2030 USD 0,78 miljard bereiken, met een CAGR van 5,10% van 2023 tot 2030

Sep 11, 2023 4:32 PM ET

Marktoverzicht alginaten:

De wereldwijde alginatenmarkt zal waarschijnlijk een opmerkelijke groei vertonen. De zich snel ontwikkelende voedingsmiddelen-, & drank- en farmaceutische industrie zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde alginatenmarkt naar verwachting zal stijgen van USD 0,55 miljard in 2022 tot USD 0,78 miljard in 2030, met een groei van 5,10% CAGR tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Alginaten worden gebruikt als voedingsadditieven om ingrediënten na het mengen homogeen te houden. Deze stoffen kunnen structuur, stabiliteit, viscositeit, textuur, vochtretentie en andere kwaliteiten toevoegen aan voedingsproducten, terwijl hun kleur behouden blijft. Deze unieke functionaliteiten vergroten hun toepassingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

De belangrijkste toepassingsgebieden van alginaten zijn de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. In de voedingsmiddelen- en drankenindustrie worden alginaten gebruikt in bakkerijproducten, zuivelproducten, diepvriesdesserts, olie, vetten, zoete snacks, vleesproducten en andere. De toenemende vraag van de & snelgroeiende voedingsmiddelenindustrie bepaalt het groeiende marktlandschap voor alginaten.

Aan de andere kant belemmert de strenge regelgeving de groei van de markt. Desondanks zal de snelle groei in de bakkerij- en zoetwarensector naar verwachting een impuls geven aan de groei van de wereldwijde alginatenmarkt. Ook de groeiende toepassingen van deze stoffen in de cosmetica- en persoonlijke verzorgingsindustrie, naast de ontluikende farmaceutische industrie, zou de marktwaarde van alginaten doen escaleren.

Alginaten markt – segmenten

De analyse is onderverdeeld in bronnen, functies en regio’s. Het bronsegment is onderverdeeld in laminaria, macrocystis en Ascophyllum. Het functiesegment is onderverdeeld in verdikkingsmiddelen, emulgatoren, stabilisatoren, zuurteregelaars en andere. Per regio is de alginatenmarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1581

Alginaten Markt – Regionale Analyse

Noord-Amerika zal tijdens de evaluatieperiode waarschijnlijk zijn dominante positie behouden. De hoge kosten voor gezondheidszorg, het toenemende aantal operaties en de toenemende behoefte aan geavanceerde wondverzorging stimuleren de groei van de markt. Ook de groeiende voorkeur voor een kortere opnameduur in het ziekenhuis stimuleert de omvang van de alginatenmarkt, waardoor de vraag naar wondverzorgingsproducten toeneemt. Daarnaast versnellen de grote vraag naar verwerkte voedingsmiddelen en het toenemende gebruik van levensmiddelenadditieven het marktaandeel van alginaten in de regio.

Alginaten markt – Concurrentielandschap

Fabrikanten die actief zijn op de zeer competitieve alginatenmarkt streven ernaar om hoogwaardige en betrouwbare producten te leveren die ontwikkeld zijn op basis van innovatieve technologieën. Ze proberen ook het vermogen te ontwikkelen om producten op maat te maken met de gevraagde specificaties, zoals aangepaste/bulkverpakkingen en speciale vereisten. Productlanceringen, M & A activiteiten en samenwerkingsverbanden blijven belangrijke strategieën van deze marktspelers om concurrentievoordelen te behalen.

Belangrijkste spelers:

Toonaangevende spelers op de alginatenmarkt zijn Ingredients Solutions Inc., CP Kelco, SNAP Natural & Alginate Products Pvt. Ltd., Dohler Group, Algerije, Danisco A/S, Marine Biopolymers Limited, FMC Corporation, Kimica Corporation en IRO Alginate Industry Co. Ltd., onder andere.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/alginates-market-1581

Industrie / innovatie / gerelateerd nieuws:

Nov.16, 2022 – KIMICA, een toonaangevende leverancier van zeewieralginaten, kondigde zijn plan aan om te blijven pionieren op het gebied van nieuwe toepassingen voor zeewieralginaten. KIMICA maakt gebruik van de eigenschappen van zeewieralginaten om hoogwaardige voedingsmiddelen en cosmetische producten te ontwikkelen. Het bedrijf werkt met natuurlijke algenderivaten die CO2 absorberen om te groeien. Het bedrijf zal doorgaan met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op basis van alginaten om te voldoen aan de eisen van de gezondheids- en milieubewuste wereld.

Gerelateerde rapporten:

Hydrocolloïden Market Research Report Information Per Type (Gelatine, Xanthamgom, Carrageen, Alginaten, Pectine, Arabische gom, Agar, Johannesbroodpitmeel), Per Functie (Verdikken, Geleren, Stabiliseren en Andere), Op Toepassing (Voedingsmiddelen, Dranken, Farmaceutische Producten, Persoonlijke Verzorging, Cosmetica en Andere) En Op Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Emulgator, Stabilisator en Verdikkingsmiddel (EST) Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Zetmeel, Gommen, Pectine, Agar-Agar, Lecithine en anderen), Toepassing (Bakkerij en Suikerwerk, Zuivel en Diepvries Desserts, Dranken, Olie en Vetten, Zoete en Hartige Snacks, Vleesproducten en anderen) en Regio Voorspelling – tot 2027

Onderzoeksrapport over de omvang, aandeel en analyse vande markt voor voedselstabilisatoren: Informatie per bron (natuurlijk en synthetisch), toepassing (zuivel, diepvriesdesserts, bakkerij, zoetwaren, gemaksvoeding, vlees, gevogelte, zeevruchten, dranken en andere) en regio – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Alginates Market,Alginates Market Size,Alginates Market Share,Alginates Market Trends,Alginates Market Overview,Alginates Market Outlook,Alginates Market Insights,Alginates Market Growth,Alginates Market Analysis