header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte, aandeel, groei, trends, segmentatie, toekomstperspectief en industrieprognose voor radiotherapie 20232030

Sep 11, 2023 6:00 PM ET

Radiotherapy Market Research Report Information Per Type (systematische bestralingstherapie, inwendige bestralingstherapie, externe bestralingstherapie), toepassing (huid- en lipkanker, hoofd-halskanker, borstkanker, prostaatkanker, baarmoederhalskanker, longkanker, wervelkolomkanker, andere), apparatuur (behandelingsplanningsystemen, bestralingstherapiesimulatoren, lineaire versnellers), eindgebruikers (onafhankelijke radiotherapiecentra, ziekenhuizen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde radiotherapiemarkt van 2023 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 5,49% laten zien en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 9,96 miljard vertegenwoordigen.

Radiotherapie, ook bekend als bestralingstherapie, is een cruciaal onderdeel van de behandeling van kanker dat gebruik maakt van hoogenergetische straling om kankercellen aan te pakken en te vernietigen. Deze medische discipline heeft de afgelopen jaren opmerkelijke vooruitgang geboekt, waardoor het landschap van de kankerzorg is veranderd. In dit artikel duiken we in de radiotherapiemarkt en onderzoeken we de huidige trends, uitdagingen en toekomstperspectieven.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1526

De radiotherapiemarkt heeft de afgelopen decennia een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door een wereldwijd toenemend aantal gevallen van kanker. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is kanker wereldwijd de belangrijkste doodsoorzaak, met naar schatting 10 miljoen sterfgevallen in 2020. Radiotherapie speelt een centrale rol in de curatieve en palliatieve behandeling van verschillende soorten kanker, zoals borst-, long-, prostaat- en hersenkanker.

Segmentatie

De wereldwijde radiotherapiemarkt is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van eindgebruiker, toepassing, apparatuur, type en regio.

Op basis van de toepassing wordt de radiotherapiemarkt opgesplitst in huid- en lipkanker, hoofd-halskanker, borstkanker, prostaatkanker, baarmoederhalskanker, longkanker, wervelkolomkanker en vele andere.

Op basis van apparatuur wordt de wereldwijde radiotherapiemarkt opgesplitst in lineaire versnellers, bestralingstherapiesimulatoren en behandelingsplanningsystemen.

Op basis van type wordt de radiotherapiemarkt opgesplitst in externe bestraling, interne bestraling en systematische bestraling.

Op basis van eindgebruiker wordt de wereldwijde radiotherapiemarkt opgesplitst in ziekenhuizen en radiotherapiecentra.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Isoray Medical Inc., Mevion Medical Systems Inc., Optivus Proton Therapy Inc., Panacea Medical Technologies Pvt Ltd., Optivus Proton Therapy Inc. en Panacea Medical Technologies Pvt Ltd..

Regionale analyse

De radiotherapiemarkt is onderverdeeld in de regio’s Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de rest van de wereld. Als gevolg van een toename in de incidentie van kanker in landen als Canada en de VS, heeft het Noord-Amerikaanse gebied nu het grootste marktaandeel op de wereldmarkt. Een andere factor die de expansie stimuleert, is de stijging van het inkomen per hoofd van de bevolking. De groeiende investeringen in de gezondheidszorg zijn een ander motiverend element.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over radiotherapie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/radiotherapy-market-1526

De Europese regio, die Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland en Frankrijk omvat, heeft wereldwijd het op één na grootste marktaandeel dankzij de stijging van het aantal kankergevallen onder de bevolking en een ontwikkeld gezondheidszorgsysteem in een groot deel van de Europese regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Neurovasculaire Apparaten Marktonderzoeksrapport Informatie Per Product (Aneurysma Coiling & Embolisatie Apparaten, Ondersteunende Apparaten), Therapeutische Toepassing (Hemorragische & Ischemische Beroertes) en Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Ambulante Chirurgische Units) – Voorspelling tot 2030

Pulse Oximeters Market Research Report Informatie per product (vingertop, bestaande uit handheld en anderen), per eindgebruiker (medische voorzieningen, ziekenhuizen, beademingscentra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor vaatsluitingen per producttype (passieve vaatsluitingen, actieve vaatsluitingen en externe hemostaten), per toegang (femoraal en radiaal), per procedure (interventionele cardiologie en interventionele radiologie), per toepassing (diagnostisch en therapeutisch) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Radiotherapy Market,Radiotherapy Market Size,Radiotherapy Market Share,Radiotherapy Market Trends,Radiotherapy Market Analysis