header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Noord-Amerikaanse markt voor chocolade en snoepgoed zal 57,4 miljard dollar bereiken in 2030 met een CAGR van 4,3%.

Sep 11, 2023 4:29 PM ET

Overzicht van de Noord-Amerikaanse markt voor chocoladeproducten:

De Noord-Amerikaanse markt voor chocolade en zoetwaren groeit gestaag. Factoren zoals de enorme populariteit en consumptie van chocolade en zoetwaren als dessert stimuleren de groei van de markt. Daarnaast bevorderen de beschikbaarheid van verschillende smaken en de verhoogde voedingswaarde met fruit, noten en andere gezondheidsbevorderende ingrediënten de inkomsten uit de markt voor chocoladeproducten.

Veranderende consumentenvoorkeuren en een toenemende voorkeur voor gezondere, natuurlijke en clean-label producten versnellen de omvang van de markt voor chocoladeproducten. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de Noord-Amerikaanse markt voor chocoladeproducten naar schatting 57,4 miljard dollar bereiken in 2030, met een groei van 4,3% CAGR tijdens de prognoseperiode (2022-2030). Bovendien stimuleren lanceringen van kleine verpakkingen van populaire producten de verkoop op de markt.

De groeiende beschikbaarheid van verschillende andere snackproducten, zoals noten en vleessnacks, heeft de groei van de markt voor chocoladeproducten verder beïnvloed. De belangrijkste spelers in de regio leggen de nadruk op innovatie in chocoladeproducten, wat naar verwachting de marktgroei tijdens de prognoseperiode zal ondersteunen. De introductie van nieuwe smaken en chocoladeproducten met noten en fruit zou de marktgrootte ook stimuleren.

Noord-Amerikaanse markt voor chocoladeproducten – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, categorieën, distributiekanalen en landen. Het type segment is onderverdeeld in melk, puur en wit. Het categoriesegment is onderverdeeld in chocoladerepen, snoepgoed en overige. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. Op basis van landen is de Noord-Amerikaanse markt voor chocolade en zoetwaren onderverdeeld in de VS, Canada en de rest van Noord-Amerika.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1529

Noord-Amerikaanse markt voor chocolade – Geografische analyse

De VS domineert de Noord-Amerikaanse markt voor chocoladeconfiserie door de sterke aanwezigheid van veel spelers uit de sector. Daarnaast zijn er aanzienlijke investeringen gedaan in de ontwikkeling van nieuwe productietechnieken die de kwaliteit van de producten kunnen verbeteren en de marktgroei van het land verder kunnen stimuleren. Verwacht wordt dat de Amerikaanse markt voor chocoladeproducten tijdens de beoordelingsperiode een aanzienlijke inkomstenbron zal vormen.

Noord-Amerikaanse markt voor chocoladeproducten – Analyse van de concurrentie

De Noord-Amerikaanse markt voor chocoladeconfiserie is zeer competitief en lijkt een gevestigde markt met veel grote spelers. De belangrijkste trends onder de marktspelers zijn samenwerking, fusies & overnames, expansie en productlanceringen. Producenten van chocoladesnoepgoed streven ernaar producten van hoge kwaliteit te maken met kleuren die de natuurlijke ingrediënten benaderen.

Grote spelers:

Marktleiders op de Noord-Amerikaanse zoetwarenmarkt zijn Mars (VS), Mondelez (VS), Blommer (VS), Foley’s Candies LP (Canada), Puratos (België), Cargill (VS), Hershey (VS), Nestle SA (Zwitserland), Barry Callebaut (Zwitserland), Valrhona (Frankrijk), Guittard Chocolate Company (VS), Alpezzi Chocolate (Mexico), Ferrero (Italië), Ghirardelli (VS), Scharffen Berger (VS) en Republica del Cacao (Ecuador), onder andere.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/north-american-chocolate-confectionery-market-1529

Industrie/ innovatie/ verwant nieuws:

19 aug. 2023, Bitzel’s Chocolate, een toonaangevende chocoladefabrikant in de VS, kondigde zijn nieuwe chocoladefabriek van 7.000 m² in Suwanee aan, die vanaf deze herfst klein- en groothandelproducten zal aanbieden. Het bedrijf is van plan om een echte Willy Wonka-ervaring te bieden, waarbij bezoekers de chocoladecreaties door een geautomatiseerd productieproces kunnen zien gaan. Bitzel’s Chocolate zal een assortiment betaalbare, door chef-koks bereide delicatessen aanbieden, waarbij gebruik wordt gemaakt van het breedste assortiment speciale apparatuur van alle chocolatierijen in het zuidoosten.

Gerelateerde rapporten:

Organic Chocolate Market Research Report Informatie per type (puur, wit, melk en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

OnderzoeksrapportSuikervrije Chocolade Markt: Informatie per hoofdingrediënt (cacaobonen, suikervervanger, cacaoboter, vet & olie, cacaolikeur en anderen), per categorie (100% suikervrij en zonder toegevoegde suiker), per type (puur, melk en wit), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Vooruitzichten voorde Amerikaanse markt voor premiumchocolade (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  North American Chocolate Confectionery Market,North American Chocolate Confectionery Market Size,North American Chocolate Confectionery Market Trends,North American Chocolate Confectionery Market Share,North American Chocolate Confectionery Market overview,North American Chocolate Confectionery Market Outlook,North American Chocolate Confectionery Market Insights