header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verkoopopbrengsten van de markt voor medische esthetica, analyse van de belangrijkste leveranciers, toekomstige trends en marktgroei

Sep 11, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport Medische Esthetica Markt: Informatie per product (gezichts-esthetica, lichaamscontouren, cosmetische implantaten, ontharing, huid-esthetische hulpmiddelen en tatoeageverwijderingsapparaten), per technologie (invasief, niet-invasief en minimaal invasief), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en dermatologische cosmetische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De wereldwijde markt voor medische esthetica heeft de afgelopen jaren een robuuste groei doorgemaakt en deze trend zal zich naar verwachting voortzetten. Factoren zoals een vergrijzende bevolking, een stijgend besteedbaar inkomen en veranderende schoonheidsnormen hebben bijgedragen aan de expansie van de markt. Medische esthetiek omvat een breed spectrum aan procedures, waaronder Botox-injecties, huidvullers, laserontharing en lichaamscontouren.

De omvang van de markt voor medische esthetica werd in 2022 geschat op 16,8 miljard dollar en zal naar verwachting groeien van 18,66 miljard dollar in 2023 tot 43,32 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Sinds de coronavirusepidemie zijn er veel veranderingen geweest in hoe individuen hun leven leiden, hoe de bedrijfswereld werkt en hoe bedrijfs- en markteenheden functioneren en reageren op de eisen van hun respectieve doelgroepen. De industrie voor medische esthetica is uniek en heeft ook te lijden onder de gevolgen van de pandemie. De vraag neemt af omdat personeel in de gezondheidszorg en medisch personeel zoals artsen en verpleegkundigen worden ingezet voor de behandeling van personen bij wie het coronavirus is vastgesteld. Bovendien heeft de epidemie mensen gedwongen om hun levensstijl aanzienlijk aan te passen en hun voorkeur te verleggen naar gezondere en comfortabelere alternatieven.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6807

Segmentatie van de markt:

Naar type: Fabrikanten en producenten van medische esthetica zijn actief op de markt door items aan te bieden zoals esthetische producten voor het gezicht, lichaamscontouringapparaten, vetreductie- en celverminderingsapparaten, cosmetische implantaten, ontharingsapparaten en huidesthetica.

Naar technologie: Invasieve, niet-invasieve, minimaal invasieve en andere technologieën zijn beschikbaar in de medische esthetische sector.

Naar eindgebruikers: Ziekenhuizen, zorgcentra, klinieken, medische spa’s, cosmetica- en schoonheidswinkels en thuiszorgcentra behoren tot de eindgebruikers in de medische esthetica-industrie.

Vooruitzichten concurrentie

De markt voor medische esthetica zal groeien als gevolg van de gezamenlijke inspanningen van wereldwijde marktdeelnemers. De volgende zijn de belangrijkste spelers op de markt voor medische esthetica: AbbVie-Allergan (VS) Inc., Medytox (Zuid-Korea), Galderma dermatitis (Zwitserland), Alma Lasers Inc. (Israël), Merz Pharma GmbH & Co. KGaA is een farmaceutisch bedrijf gevestigd in Duitsland (Duitsland), cyanosis (VS), d.o.o. Fotona d.o.o (Slovenië), Anika Therapeutics Inc. (VS), Johnson & Johnson (J & J) (VS) Inc., Cutera (VS), S.p.An (Italië)

Regionale classificatie:

De wereldwijde markt voor medische esthetica, gebaseerd op regio’s, identificeert trends en kansen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en het Midden-Oosten & Afrika (MEA).

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (210 pagina’s) over medische esthetica:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-aesthetics-market-6807

Noord- en Zuid-Amerika zullen naar verwachting het grootste marktaandeel hebben als gevolg van een goed ontwikkelde gezondheidszorg, een groeiende vraag naar schoonheidsbehandelingen, een toenemende belangstelling voor cosmetische procedures tegen huidveroudering en de aanwezigheid van prominente spelers. Bovendien wordt verwacht dat er veel vraag zal zijn naar gezichtsverjongingsprocedures, aangezien 2017 het hoogste aantal botulinetoxine type A of botoxinjecties tot nu toe kende, met meer dan 7,2 miljoen injecties.

Europa had een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde markt voor medische esthetica. Dit kan worden toegeschreven aan de toenemende steun van overheden, een omvangrijke geriatrische bevolking en hoge uitgaven voor gezondheidszorg.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

APAC is naar schatting de snelst groeiende regio in de wereldwijde markt als gevolg van de snelle stijging van het aantal tatoeageverwijderingsprocedures, de grote vraag naar liposuctie en haartransplantatie door de groeiende obese en geriatrische bevolking en de oprichting van verschillende privéziekenhuizen.

Verwacht wordt dat de markt voor medische esthetica in de MEA tijdens de beoordelingsperiode gestaag zal groeien als gevolg van investeringen in de gezondheidszorg en de vraag naar antiverouderingsproducten.

Chirurgische retractors marktonderzoeksrapport informatie per producttype (handretractors en retractors met zelfbevestiging), per ontwerp (retractors met vast of plat frame), per productgebruik (weefselbehandeling en dissectie) en per regio (Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportorgaantransplantatiemarkt, per type orgaan (hart, nier, overige), per product (oplossingen voor orgaanbehoud, transplantatiediagnostiek, weefselproducten), per type transplantaat (autograft, allograft en overige), per behandeling (pijnstillend, immunosuppressivum en overige), per eindgebruiker (ziekenhuizen, transplantatiecentra en overige) – voorspelling tot 2032

Diabetes Drug Market Research Report Information Per Type (Type-1 en Type-2), Per Toediening (Oraal en Intraveneus), Per Eindgebruiker (Klinieken in ziekenhuizen en ambulante klinieken), Per Geneesmiddelenklasse (Insuline, Sensibilisatoren, SGLT-2-remmers en Alfaglucosidaseremmers), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com