header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de tandheelkundige industriemarkt, groeikansen, toekomstige vraag en updates van toonaangevende spelers op basis van prognoses tot 2032

Sep 12, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo_

Dental Industry Market Research Report Information Per Discipline (Endodontie, Restauratieve tandheelkunde, Prosthodontie, Parodontologie, Orthodontie, Cosmetische tandheelkunde en Kaakchirurgie), Per Verbruiksgoederen (Harssamenstellingen, Tandheelkundig Biomateriaal, Tandheelkundig Esthetisch, Endodontische benodigdheden, Gingival Retraction Material, en Whitening Material), per eindgebruiker (ziekenhuizen & klinieken gespecialiseerde tandheelkundige centra, en tandheelkundige academische & onderzoeksinstellingen), en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2032

De omvang van de tandheelkundige markt zal tegen 2032 naar verwachting ongeveer 67,1 miljard USD bedragen, met een CAGR van 7,1% tussen 2022 en 2032. De tandheelkundige markt omvat instrumenten, apparaten, behandeling en diagnose in verband met mondgezondheid. Er zijn tal van problemen met betrekking tot mondgezondheid, zoals verkleuring of bruine kleur in de tanden, gaatjes in de tanden, pigmentatie in het tandvlees en andere die worden behandeld onder de tandheelkundige markt.

Verschillende factoren dragen bij aan de groei van de wereldwijde tandheelkundige markt. Dergelijke factoren zijn volgens het nieuwe rapport onder andere de toenemende geriatrische bevolking, de integratie van 3D-technologie, het stijgende inkomen per hoofd van de bevolking, betere technologische ondersteuning en stijgende gevallen van mondziekten. Daarnaast dragen ook de vraag naar verschillende tandheelkundige ingrepen, de toenemende prevalentie van tandvleesaandoeningen en mondholtekanker &, de opkomst van technologie, het toenemende bewustzijn over mondgezondheid, het stijgende besteedbare inkomen van consumenten, de veranderende levensstijl en de deelname aan vergoedingen van ziektekostenverzekeraars bij aan de groei van de markt.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7637

Marktsegmentatie

Het MRFR rapport biedt een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde dentale markt op basis van eindgebruikers, discipline en verbruiksgoederen.

Per discipline is de wereldwijde tandheelkundige markt onderverdeeld in kaakchirurgie, tandprothetiek, orthodontie, restauratieve tandheelkunde, endodontie en parodontologie.

Op het gebied van verbruiksgoederen is de tandheelkundige markt onderverdeeld in endodontische benodigdheden, tandheelkundige verdoving, tandheelkundige spuiten, tandheelkundig biomateriaal, gingivaal retractie materiaal, tandheelkundige burs en whitening materiaal. Tandheelkundig biomateriaal is weer onderverdeeld in regeneratief weefselmateriaal, tandheelkundig cement en tandheelkundig bottransplantaat. Gingivaal retractiemateriaal is weer onderverdeeld in gingivale retractiekappen/-gels/-pasta, gingivale hemostatische middelen en gingivaal retractiekoord. Tandheelkundige verdoving is weer onderverdeeld in niet-injecteerbare verdoving, lokale verdoving en injecteerbare verdoving. Tandheelkundige spuiten zijn weer onderverdeeld in niet-wegwerpspuiten en veiligheidsspuiten/wegwerpspuiten. Endodontische benodigdheden zijn weer onderverdeeld in cement en vijlen.

Naar eindgebruiker is de tandheelkundige markt onderverdeeld in onderzoeksinstellingen, tandheelkundige ziekenhuizen en klinieken, en tandheelkundige instellingen en tandheelkundige academici.

Concurrentie

Toonaangevende spelers in het rapport over de wereldwijde tandheelkundige markt zijn onder andere Biomet, Zimmer Kangda Medical, 3M Company, Ultradent Products Inc, Young Innovations Inc, Patterson Companies Inc, Dentsply Sirona, Ivoclar Vivadent AG, Nakanishi Inc, Henry Schein Inc. en Hu-Friedy Mfg Co, en Hu-Friedy Mfg Co. De spelers in de sector hebben verschillende strategieën geïncorporeerd om de concurrentie voor te blijven, zoals geografische locaties, fusies en overnames, uitbreidingen, joint ventures en samenwerkingen, de lancering en ontwikkeling van nieuwe producten, contracten en uitgebreide O&O-activiteiten.

Regionale analyse

Gebaseerd op de regio behandelt het tandheelkundige marktrapport de recente trends & groeimogelijkheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Noord- en Zuid-Amerika zullen de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege een grote groep patiënten met verschillende mondproblemen, de aanwezigheid van verschillende marktspelers en de vraag naar cosmetische chirurgie. Andere factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn de eenvoudige integratie van technologieën, infrastructurele ondersteuning en betere mogelijkheden voor investeringen. Canada & de VS leveren de grootste bijdrage in de regio vanwege het stijgende aantal patiënten dat hulp nodig heeft van tandartsen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (490 pagina’s) over de tandheelkundige industrie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/dental-industry-market-7637

Voorspeld wordt dat de tandheelkundige markt in Europa het op een na grootste aandeel zal innemen tijdens de voorspellingsperiode. Factoren die bijdragen aan de groei van de tandheelkundige markt in de regio zijn onder andere tandvleesproblemen, toenemend tabaksgebruik en een stijgende geriatrische bevolking. Daarnaast dragen technologische integratie, een betere investeringscapaciteit en het feit dat Hongarije een centrum voor tandheelkundig toerisme is, ook bij aan de groei van de markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

De tandheelkundige markt in de APAC-regio zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode vanwege de veranderingen in de infrastructuur en de stijgende investeringen in de gezondheidszorgsector. Australië, Japan, India en China leveren de grootste bijdrage in de regio.

Voor de tandheelkundige markt in de MEA-regio wordt een langzame groei voorspeld tijdens de prognoseperiode vanwege de aanwezigheid van landen die economisch arm zijn.

Antihypertensiva Marktonderzoeksrapport Informatie per therapeutische klasse (calciumkanaalblokkers, bèta-adrenerge blokkers, renineremmers, ACE-remmers, vasodilatoren, diuretica, ARB’s en andere), per type (primaire hypertensie, secundaire hypertensie), per distributiekanaal (apotheek, ziekenhuisapotheek, e-commerce websites, online drogisterijen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport Informatie over demarkt voor anti-epilepsie geneesmiddelen, soorten aanvallen (gegeneraliseerde aanvallen en partiële aanvallen), per generatie (eerste, tweede en derde) – Voorspelling tot 2030

Benzodiazepine Market Research Report Information, Per Toepassingen (angst, slapeloosheid, agitatie, aanvallen, spierspasmen, alcohol ontwenningsverschijnselen), Per Tijd van Actie (Langwerkend, Kortwerkend), – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Dental Industry Market,Dental Industry Market Size,Dental Industry Market Growth,Dental Industry Market Trends