header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Brandstofcellen voor zeeschepen Markt Casestudy door belangrijke spelers Analyse & Voorspellingsperiode 2030

Sep 12, 2023 12:45 PM ET

Marktoverzicht brandstofcellen voor zeeschepen

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de markt voor brandstofcellen voor marineschepen tegen 2030 3,905 miljard dollar bereiken met een CAGR van 3,7%.

Drivers

Toenemend gebruik van AIP-technologie om de marktgroei te stimuleren

Brandstofcellen worden gebruikt in luchtonafhankelijke voortstuwing (AIP), een technologie die het voortstuwingssysteem van maritieme voertuigen, waaronder onderzeeërs, van energie voorziet. In tegenstelling tot nucleaire onderzeeërs werken niet-nucleaire onderzeeërs vaak op batterijen, waardoor ze kunnen functioneren zonder naar de oppervlakte te hoeven voor zuurstof.

Kansen

Vooruitgang in waterstof biedt grote kansen

Tijdens de verwachte periode zal de marktgroei ook worden gestimuleerd door ontwikkelingen in waterstof zoals scheepsbrandstoffen, de belangrijkste markttrends voor brandstofcellen voor zeeschepen. Omdat waterstof minder broeikasgassen uitstoot dan andere brandstoffen, wordt het steeds meer gebruikt voor transport. Dit motiveert het gebruik van waterstof in brandstofcellen en het aandrijfsysteem van zeeschepen. Bovendien wordt waterstofbrandstofceltechnologie vaak gebruikt in kleine schepen die regelmatig bijgetankt kunnen worden. Uitbreiding van de infrastructuur in de toekomst, zoals waterstofstations, zal geleidelijk de commerciële levensvatbaarheid van de technologie vergroten.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6111

Beperkingen en uitdagingen

Concurrentie van alternatieven die de markt afremmen

De concurrentie van verschillende alternatieve technologieën en de dominantie van andere vormen van aandrijfsystemen kunnen in de beoordelingsperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentatie

Deze markt is onderverdeeld op basis van vermogen, toepassing en type.

Per type zal PEMFC de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Per toepassing zal de commerciële markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Qua vermogen zal meer dan 200KW de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

COVID-19 Analyse

Veel marketingindustrieën hebben geleden onder COVID-19, dat een negatief effect heeft gehad op een aantal gebieden. Zelfs de virale epidemie veroorzaakte problemen voor de markt voor brandstofcellen voor zeeschepen. Het productieproces is vertraagd als gevolg van de wereldwijde lockdown die werd opgelegd. Zowel de productie van de goederen als de tijdige levering op de beoogde locatie werden gehinderd. Ook al heeft het virus voor problemen gezorgd, de toonaangevende spelers zetten verschillende marketingtechnieken in om de problemen te bestrijden en de markt weer in staat te stellen om de CAGR te halen.

Volledige rapportgegevens raadplegen@https://www.marketresearchfuture.com/reports/fuel-cells-marine-vessels-market-6111

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor brandstofcellen voor zeeschepen

Als gevolg van de toenemende uitgaven aan brandstofceltechnologie in zowel de militaire als de commerciële scheepvaartsector in dit gebied, domineert Noord-Amerika nu de markt voor brandstofcellen voor marineschepen en zal dit dominantiepatroon in de geprojecteerde periode aanhouden.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor brandstofcellen voor marineschepen

Tijdens de projectieperiode zal Azië-Pacific naar verwachting een ongekende groei doormaken en de grootste CAGR voorspellen. Dit is het gevolg van de grotere uitgaven in dit gebied voor de ontwikkeling van alternatieve aandrijfmethoden.

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de sector die in het rapport over de wereldwijde brandstofcellenmarkt voor zeeschepen worden geprofileerd, zijn Fiskerstr and Verft AS, MEYER WERFT GmbH & Co. KG, Nuvera Fuel Cells, Dyna International, Power Cells, energy A/S, Toshiba Corporation, Siemens, Proton Motor GmbH en Watt Fuel Cells Corporation.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Marine Battery Market Research Report Information By Type (Valve-regulated Lead Acid, Batteries, Flooded Lead Acid Batteries and Others), By Application (Marine Starting Service, Deep Cycle Service and Dual-Purpose Service), By Ship Type (Commercial And Defense), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Aircraft and Marine Turbochargers Market Research Report Information Per Platform (Vliegtuig, UAV en Marine), Onderdeel (Turbine, Compressor, As en andere), Technologie (Enkele Turbo, Twin Turbo, Turbo met variabele geometrie en Electro-Assist Turbo) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2027

Zuid-Amerika C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Azië-Pacific Helikoptersimulator Marktvoorspelling (2017-2023)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Fuel Cells For Marine Vessels Market,Fuel Cells For Marine Vessels Market Size,Fuel Cells For Marine Vessels Market Share,Fuel Cells For Marine Vessels Market Analysis,Fuel Cells For Marine Vessels Market Trends,Fuel Cells For Marine Vessels Market Research,Fuel Cells For Marine Vessels Market Report,Fuel Cells For Marine Vessels Market Outlook,Fuel Cells For Marine Vessels Market Overview,Fuel Cells For Marine Vessels Market Insights