header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cloud-Managed LAN-markt zal naar verwachting USD 4,19 miljard bereiken met een CAGR van 9,20% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 12, 2023 1:00 PM ET

De marktomvang voor cloud-managed LAN’s werd geschat op USD 1,9 miljard in 2022. Er wordt verwacht dat de markt voor Cloud Managed LAN’s zal stijgen van USD 2,07 miljard in 2023 tot USD 4,19 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,20% gedurende de vijfjarige projectieperiode (2023-2032). De belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen, zijn de toegenomen invoering door zakelijke ondernemingen van bring your own device (BYOD) en choose your own device (CYOD).

De CAGR-markt voor Cloud Managed LAN wordt gedreven door het toenemende gebruik van cloudservices. Serviceproviders ontwikkelen snel geavanceerde programma’s die het gebruik van verschillende cloudbronnen door hun klanten combineren of coördineren. Dit geldt zowel voor de ontwikkeling van cloud-native apps als voor cloud-migratie.

Ontvang de gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8186

Cloud-Managed LAN-markt belangrijkste spelers -.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor Cloud Managed LAN zijn:

  • Cisco Systems, Inc (VS)
  • Aerohive Networks (VS)
  • HP Enterprise Development LP (VS)
  • DXC Technology. (VS)
  • Iricent Ltd (Dublin)
  • Nokia Corporation (Frankrijk)
  • T-Systems International GmbH (Duitsland)
  • Juniper Networks, Inc. (VS)
  • Extreme Networks (VS)
  • CommScope (VS)
  • Huawei Technologies Co Ltd (China)
  • Cambium Networks, Ltd (VS) Verizon (VS)
  • Emeriocorp (NTT Communications) (Singapore)
  • LANCOM Systems GmbH (Duitsland)
  • Riverbed Technology (VS).

Toonaangevende leveranciers van netwerkservices bieden cloudsystemen met een verscheidenheid aan geïntegreerde cloudservices om de implementatie te automatiseren en een soepele werking te garanderen, ook al verschillen deze platformfuncties afhankelijk van de strategie van de leverancier. Door de standaardisatie van verschillende cloudproviders krijgt het netwerk meer coördinatie en informatieverwerking voor gebruik met deze technologieën.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Het verbruik van clouddiensten kan worden bijgehouden met behulp van deze meta-gegevens en aanpassingen kunnen in de toekomst worden gepland. Omdat één cloudleverancier niet in staat was de functionaliteit te bieden, hebben bedrijven hybride cloudtechnologieën gebruikt om de toegankelijkheid en aanpasbaarheid van cloudinfrastructuur te vergroten zonder direct naar de cloud of naar meerdere publieke of private clouds te verhuizen. Hybride cloudplatforms openen nieuwe investeringsmogelijkheden voor beheerde cloudservices als gevolg van het toegenomen gebruik van digitale netwerkkanalen.

Managed cloudservices zullen alle andere technologieën aanvoeren naarmate bedrijven plannen opstellen om aan hun IT- en netwerkbehoeften te voldoen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Cloud-Managed LAN-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-managed-lan-market-8186

Segmentatie

Netwerkbeheer, monitoring prestatiebeheer, onboardingdiensten, configuratieoplossingen, beleidshandhaving en andere diensten maken deel uit van de marktsegmentatie voor Cloud Managed LAN’s op basis van oplossingen. Met 35% van de marktomzet domineerde het segment netwerkbeheer de markt.

Professionele service en beheerde service zijn beide opgenomen in de marktsegmentatie voor Cloud Managed LAN’s op basis van services. De markt werd gedomineerd door de managed services sector. De belangrijkste factor achter de groei van het segment is de toename van het aantal bedrijven dat gebruikmaakt van cloud managed services voor netwerkgerelateerde diensten en netwerkbeheer en -administratie.

Grote en middelgrote bedrijven zijn opgenomen in de marktsegmentatie van Cloud Managed LAN op basis van bedrijfsgrootte. De markt werd beheerst door de categorie grote bedrijven. Grote bedrijven kunnen hun cloud-omgevingen beheren met de hulp van cloud-hostingproviders en hun resources naar behoefte uitbreiden zonder nieuwe apparatuur te hoeven kopen.

Op basis van verticale sectoren is de markt voor cloud Managed LAN’s onderverdeeld in IT en Telecom, BFSI, overheid, media-entertainment, onderwijs, productie en andere sectoren. Het meeste geld werd verdiend in IT en telecom.

Regionaal inzicht in LAN’s beheerd door de cloudDe analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, ingedeeld per regio. Deze markt zal worden gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor door de cloud beheerde LAN’s vanwege de invoering van beheerde cloudservices in de regio en de groeiende vraag van klanten.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

Het op een na grootste marktaandeel voor Cloud Managed LAN’s bevindt zich in Europa. In veel Europese landen gaan de uitgaven voor cloud computing en informatietechnologie in de richting van digitalisering. De toepassing van hybride clouds is essentieel voor de digitalisering van industrieën. Er worden voortdurend nieuwe en innovatieve projecten en ideeën ontwikkeld en in de praktijk gebracht met behulp van cloudinfrastructuur. Bovendien groeide de cloud managed LAN-sector in het Verenigd Koninkrijk het snelst in Europa, terwijl de Duitse markt voor cloud managed LAN’s een dominante positie innam.

Blader door meer onderzoeksrapportenover informatie- en communicatietechnologie .

Verwante rapporten

Stockbrokingmarkt – De beurshandel zal naar verwachting groeien van 43,9 miljard dollar in 2023 tot 103,5 miljard dollar in 2032.

Neobankingmarkt – De neobankingmarkt zal naar verwachting groeien van USD 100,7 miljard in 2023 tot USD 3009,90 miljard in 2032.

B2B-markt voor onderling verbonden vlootdiensten – De B2B-markt voor onderling verbonden vlootdiensten zal naar verwachting groeien van USD 8,6 miljard in 2023 tot USD 56,1 miljard in 2032.

Immersieve technologiemarkt – De Immersieve technologiemarkt zal naar verwachting groeien van 27,2 miljard USD in 2023 tot 144,5 miljard USD in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cloud-Managed LAN Market,Cloud-Managed LAN Market Size,Cloud-Managed LAN Market Share,Cloud-Managed LAN Market Growth,US Cloud-Managed LAN Market