header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Composiet reparatiemarkt groeit met 12,50% CAGR naar 52,24 miljard dollar in 2032 | MRFR

Sep 12, 2023 5:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Composite Repair Market Information by Type, Process, End-User, and Region – Forecast till 2032“, zal de Composite Repair markt stijgen van USD 20,36 miljard in 2023 tot USD 52,24 miljard in 2032, met een snelheid van 12,50% tussen 2023 en 2032.

Composietmaterialen, die beter of duurzamer zijn voor een bepaalde toepassing, worden gemaakt door twee afzonderlijke materiaalsoorten te versterken of te combineren.

Deze materialen worden op veel andere gebieden gebruikt, zoals de productie-, lucht- en ruimtevaart- en auto-industrie. Deze materialen worden op grote schaal gebruikt in veel belangrijke industrieën; daarom is het onvermijdelijk dat dergelijke composieten schade oplopen die met het blote oog niet te zien is. Om dergelijke composietmaterialen te repareren is composietreparatie essentieel.

Reparatie van composieten wordt gedaan om gebreken te corrigeren in composieten die worden gebruikt in een verscheidenheid aan apparatuur, waaronder pijpleidingen met een grote diameter voor vloeistoftransport, hogedruk leidingsystemen, bochten, flenzen, kleppen, pakkingen, fittingen, drukvaten en tanks, zadels, huisaansluitingen, steunen, enz.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Heatcon Composite Systems (VS)
  • Sherwin-Williams (V.S.)
  • WichiTech Industries Inc. (V.S.)
  • KGaA (Duitsland)
  • Henkel AG & Co. Hexcel (V.S.)
  • The 3M Company (V.S.)
  • Gurit (Zwitserland)

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12034

Drijfveren voor de markt:

Naarmate er meer financiële middelen worden uitgetrokken voor het herstel van verouderende structuren, zal de omvang van de markt voor composietreparaties groeien. Volgens de American Society of Civil Engineers’ 2018 Report Card zouden de Verenigde Staten tegen 2020 3,3 biljoen dollar moeten besteden aan infrastructuurreparaties. Een op de negen van de 607.380 bruggen heeft structurele gebreken en hun gemiddelde leeftijd is 42 jaar, volgens het onderzoek. Volgens de Federal Highway Administration moet het land tegen 2028 jaarlijks 20,5 miljard dollar extra investeren bovenop de huidige 12,8 miljard dollar.

De Grow America Act zal de investeringen in verslechterde bruggen verhogen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Transport is er een achterstand van USD 808,2 miljard aan investeringen in wegen en bruggen, waaronder USD 479,1 miljard voor kritieke reparaties. Bovendien wordt 11% van de bruggen als structureel ongezond beschouwd. Voor het fiscale jaar 2016 wordt voorgesteld dat de transport- en infrastructuursystemen over een periode van zes jaar 478 miljard dollar krijgen. Dit omvat onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan bruggen. Als onderdeel van het Fix-it-First plan van de Amerikaanse president zal 25% van de 29,4 miljard dollar worden gebruikt om interstatelijke bruggen met structurele problemen te verbeteren.

Enkele methoden, zoals koperen folies en mazen in de buitenste heipalen, isolatiedoppen op kragen, moeren en bevestigingsmiddelen, geleidende verf, met nikkel beklede koolstofvezels en stroken aluminiumfolie voor afscherming, kunnen vliegtuigen al beschermen tegen bliksemschade. Een andere recente innovatie is de geweven SMA/koolstofvezel preform geproduceerd door het MAST Consortium (een programma van het Britse Ministerie van Defensie). Dit programma biedt bescherming tegen blikseminslag en verhoogt de weerstand tegen blikseminslag. Een coating van koolstofnanobuizen (CNT) is een van de meest recente innovaties op het gebied van bliksembeveiliging.

Hoewel deze technologieën zich nog in het onderzoeksstadium bevinden, is het mogelijk dat ze, zodra ze gecommercialiseerd zijn, uiteindelijk de composiet reparatiebenaderingen zullen vervangen, waardoor deze niet meer effectief zullen zijn.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12034

Beperkingen in de markt:

Als het gaat om de bouwmaterialen, reparatiebenodigdheden en reparatieprocedures die worden gebruikt in composietstructuren, is de markt niet uniform. Er zijn bijvoorbeeld opmerkelijke verschillen tussen de reparatieprocedures voor Boeing- en Airbus-vliegtuigen.

Marktsegmentatie

Op type gebaseerde segmenten in de composiet reparatiemarkt omvatten structurele, semi-structurele en cosmetische segmenten. Dit segment domineert de markt en is goed voor 46% van de totale omzet.

De composiet reparatiemarkt kan, met betrekking tot het proces, worden opgesplitst in handmatige lay-up, vacuüm infusie, autoclaaf, en meer.

De eindgebruikerssectoren van de composietreparatiemarkt zijn onder andere leidingen & tanks, auto’s & transport, windenergie, lucht- en ruimtevaart & defensie, auto’s & scheepvaart en andere.

Regionaal inzicht

De Noord-Amerikaanse markt bekleedt de toppositie sinds 2022 (45,80%). Dit is het gevolg van de groei van industrieën die in grote mate afhankelijk zijn van composietreparaties in landen zoals de Verenigde Staten en Canada, waaronder luchtvaart, auto-industrie, scheepsbouw, enz.

In de nabije toekomst zal Azië-Pacific naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel hebben voor composieten. Vanwege de stijgende investeringen in de lucht- en ruimtevaartsector neemt de vraag toe. Daarnaast investeren China en India, twee van de dichtstbevolkte landen in Azië-Pacific, aanzienlijk in windenergie.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/12034

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Chemisch & Materiaal Industrie, door Market Research Future:

Specialty Fuel Additives Market Size Research Report Information Per Product (Deposit Control, Cetane Improvers, Antioxidanten, Lubricity Improvers, Cold Flow Improvers, Corrosie Inhibitors, en anderen), Per Toepassing (Benzine, Diesel, Luchtvaart Turbine Fuel, en anderen), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Semiconductor Fabrication Materials Market Size Research Report Information Per Materiaal (Silicium Wafers, Fotomaskers, Fotoresisten, Natte Chemicaliën, CMP Slurry en Pads, Gassen, Sputter Targets, en Fotoresist Ancillaries), Per Toepassing (Consumentenapparatuur, Energieopwekking, Elektronische Componenten, en Andere), Per Eindgebruiker Industrie (Telecommunicatie, Energie, Elektrisch en Elektronica, Medisch en Gezondheidszorg, Auto, en Andere), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Iron Steel Market Share Research Report Information Per Type (Iron, Steel), Per Productietechnologie (Basic Oxygen Furnace, Electrical Arc Furnace, Open Hearth, Others), Per Eindgebruik Industrie (Building & Construction, Automotive & Transportation, Heavy Industry, Consumer Goods, Others) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Composite Repair,Composite Repair Market,Composite Repair Market Size