header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De biermarkt zal tegen 2032 een omvang bereiken van USD 1,047 miljard met een CAGR van 4,25%: MRFR

Sep 12, 2023 7:53 PM ET

Overzicht biermarkt:

De wereldwijde biermarkt zal de komende jaren waarschijnlijk gestaag groeien. Aanzienlijke investeringen in Rinxdeepl68 D-activiteiten om meer nieuwigheden in het product te brengen op het gebied van smaak, aroma en aantrekkelijke verpakking zouden de groei van de markt stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde biermarkt zal escaleren van USD 0,72 miljard in 2022 tot USD 1,047 miljard in 2032, met een groei van 4,25% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

De unieke smaak van bier maakt het tot een van de populairste dranken onder consumenten, waardoor de markt floreert. Daarnaast hebben de vooruitgang en ontwikkeling van nieuwe brouwtechnologieën een positieve invloed op de groei van de biermarkt. Toegenomen consumptiegewoonten en de groeiende voorkeur voor een laag alcoholgehalte zijn de drijvende krachten achter de markt.

Andere factoren die bijdragen aan de inkomsten uit de markt zijn de beschikbaarheid van verschillende biermerken, de toenemende populariteit van ambachtelijke bieren onder jongeren en het stijgende aantal plaatsen waar deze dranken worden geserveerd. De verbeterende economische omstandigheden geven een impuls aan de groei van de markt doordat de koopkracht van consumenten toeneemt, waardoor ze meer kunnen uitgeven aan hun favoriete dranken. Bovendien is de versoepeling van de regelgeving voor de bierproductie een belangrijke stimulans.

Gratis sample rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1647

Omgekeerd wordt verwacht dat de beschikbaarheid van verschillende nagemaakte, goedkope producten op de markt de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode zal belemmeren. Ook de aanhoudende discussies over de voordelen en bijwerkingen van bier hebben een negatieve invloed op de groei van de markt. Ontwikkelingen in distributiekanalen zullen echter een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van de marktgroei. De ontluikende voedingsmiddelen- en drankenindustrie zal ook een positieve invloed hebben op de inkomsten van de biermarkt.

Wereldwijde biermarkt – segmentaties:

Het rapport is onderverdeeld in types, ingrediënten, verpakkingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in ale, lager, en stouts & porters. Het ingrediëntensegment is onderverdeeld in mout, gist, enzymen en hop. Het verpakkingssegment is onderverdeeld in blikjes, flesjes en tapbier. Per regio is de biermarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde biermarkt – Geografische analyse:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde biermarkt en is getuige van een toename van het aantal brouwerijen. Daarnaast zorgen het hoge inkomen per hoofd van de bevolking en de groeiende trend om gezondheidsvoordelen en plezier aan elkaar te koppelen samen voor de omvang van de biermarkt, waardoor de consumptie van het product toeneemt.

De toenemende bijdragen van landen als de VS en Canada ondersteunen de regionale marktgroei. De invloed van de media-industrie heeft een positieve invloed op de groei van de regionale markt. Ook de versoepeling van de regelgeving voor bierproductie in deze regio ondersteunt de groei van de wereldwijde biermarkt.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/beer-market-1647

Wereldwijde biermarkt – Concurrentieanalyse:

De wereldwijde biermarkt lijkt sterk concurrerend en gefragmenteerd, met veel gevestigde spelers die wereldwijd aanwezig zijn. Fusies & overnames, samenwerkingen, innovatie en merkversterking blijven de populaire trends voor de spelers op de biermarkt.

Belangrijkste spelers:

Toonaangevende spelers op de biermarkt zijn onder andere Asher Brewing Co. (V.S.), Brewing Co. (V.S.), Hopworks Urban Brewery (V.S.), Laurelwood Public House and Brewery (V.S.), Pisgah Brewing Co. (V.S.), Butte Creek Brewing Co. (V.S.) en Eel River Brewing Co. (V.S.).

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

18 aug. 2023 — Confluence Brewing Company lanceerde een nieuw basisbier, Yard Yacht. De brouwerij concentreerde zich op een reeks testbatchen om deze Session Hazy IPA, met een lage ABV van 4,5%, te ontwikkelen en vond de perfecte mix, waardoor Yard Yacht ontstond.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportChocoladebier Marktinformatie per Type (Chocolate Ale, Chocolate Lager, Chocolate Stouts en andere), per Verpakkingsmateriaal (Glas, Papier, Metaal en andere), per Distributiekanaal (horeca en thuis), en Regio – Voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor fruitbieren: Informatie per smaak (perzik, framboos, kers, abrikoos, appel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Noord-Amerikaanse Glutenvrije Biermarkt per Type Prognose (2016-2023)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Beer Market,Beer Market Share,Beer Market Size,Beer Market Outlook,Beer Market Overview,Beer Market Insights,Beer Market Trends,Beer Market Analysis,Beer Market Growth,Beer Market Research,Beer Market Report