header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor 3D-geprinte medische implantaten zal tegen 2032 een omvang bereiken van USD 3,37 miljard, met een CAGR van 19,10% – Market Research Future

Sep 12, 2023 5:00 PM ET

Onderzoeksrapport 3D-geprinte medische implantaten: Informatie per type component (materialen, diensten en systeem), per implantatietechnologie (lasersmelten, elektronisch smelten en druppelafzetting), per toepassing (tandheelkundig, orthopedisch en Cranio-Maxillofaciaal) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde 3D-geprinte medische implantatenmarkt van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 19,10% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 3,37 miljard vertegenwoordigen.

De geneeskunde ondergaat een revolutionaire transformatie dankzij de komst van 3D-printtechnologie. 3D-geprinte medische implantaten hebben zich ontpopt als een baanbrekende oplossing die gepersonaliseerde, precieze en efficiënte behandelingen biedt voor verschillende gezondheidsaandoeningen. Dit artikel onderzoekt de dynamische en snelgroeiende markt van 3D-geprinte medische implantaten en werpt een licht op de huidige stand van zaken, de belangrijkste trends, uitdagingen en toekomstperspectieven.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8055

Segmentatie

De segmentatie van de markt voor 3D-geprinte medische implantaten is uitgevoerd op basis van implantatietechnologie, toepassing, type component, regio en eindgebruiker.

Op basis van de implantatietechnologie is de markt voor 3D-geprinte medische implantaten onderverdeeld in elektronische bundelsmelting, laserstraalsmelting, druppelafzetting en andere.

Op basis van de toepassing is de 3D-geprinte markt voor medische implantaten onderverdeeld in orthopedische, tandheelkundige en cranio-maxillofaciale implantaten.

Op basis van de eindgebruiker werd de markt van 3D-geprinte medische implantaten onderverdeeld in bedrijven van medische hulpmiddelen, onderzoeks- en academische instellingen, ziekenhuizen en andere.

Op basis van de regio is de markt voor 3D-geprinte medische implantaten onderverdeeld in Europa, het Midden-Oosten, Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika en Afrika.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn 3D Systems Inc, Anatomik Modeling, Cyfuse Biomedical K.K., Stratasys Ltd en Oxford Performance Materials.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt van 3D-geprinte medische implantaten. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan de aanwezigheid van een groot aantal fabrikanten van implantaten en aanbieders van 3D printtechnologie. Ook de toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten onder leiding van aanzienlijke investeringen door publieke en private organisaties bevorderen de groei van de regionale markt. De Noord-Amerikaanse markt voor 3D-geprinte medische implantaten zal naar verwachting zijn dominante positie op de wereldmarkt behouden tijdens de beoordelingsperiode.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over 3D-geprinte medische implantaten:https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printed-medical-implants-market-8055

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt van 3D-geprinte medische implantaten. De markt wordt gedreven door de enorme vraag naar 3D-printtechnologie in de tandheelkundige en medische implantaatsector. Bovendien stimuleert het toenemende gebruik van 3D-printtechnologie in de sector van medische apparatuur de groei van de regionale markt. De regio is getuige van een toenemende productie van 3D-geprinte implantaten. Verwacht wordt dat de Europese markt voor 3D-geprinte medische implantaten tijdens de prognoseperiode een fenomenale groei zal kennen.

De markt voor 3D-geprinte medische implantaten in de regio Azië-Pacific groeit snel. Factoren zoals toenemende financiële steun door overheidsinstanties en particuliere & overheidsbedrijven voor O&O die nodig is voor innovaties, stimuleren de groei van de regionale markt. Daarnaast geven de groeiende markten in India en China, ondersteund door verbeterde gezondheidszorg, een impuls aan de groei van de regionale markt. De APAC 3D-geprinte medische implantaten markt zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren tijdens de prognoseperiode.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Dental 3D Printing Market Research Report Informatie per product en dienst (apparatuur, materialen en diensten), per technologie (vat fotopolymerisatie en andere technologieën), per toepassing (prothesen, orthodontie en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Markt voor nierdialyseapparatuur: Per type (hemodialyse, peritoneale dialyse, continue nierfunctievervangende therapie), per type apparaat (hemodialyse-dialyseapparaat, peritoneale dialyseapparaat) en per eindgebruiker (laboratoria) – prognose tot 2030

Structural Heart Devices Market Research Report Information Per Type (Heart Valve Devices, Annuloplasty Rings, Occluders, Delivery Systems), Per Indicatie (Valvular Heart Disease, Cardiomyopathy), Per Procedure (Replacement Procedures, Repair Procedures), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Printed Medical Implants Market,3D Printed Medical Implants Market Size,3D Printed Medical Implants Market Share,3D Printed Medical Implants Market Trends,3D Printed Medical Implants Market Growth