header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor genetische tests zal 19,8 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 10,5% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future

Sep 12, 2023 12:06 PM ET

De markt voor genetische tests is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en geïnnoveerd als gevolg van de vooruitgang in genomica, een groter bewustzijn van gepersonaliseerde geneeskunde en een groeiende vraag naar precisiegezondheidszorg. Genetische tests omvatten de analyse van het DNA van een individu om genetische variaties, mutaties of veranderingen te identificeren die geassocieerd kunnen worden met erfelijke ziekten, gevoeligheid voor bepaalde aandoeningen of reacties op specifieke behandelingen. Dit overzicht biedt inzicht in de belangrijkste factoren, trends en uitdagingen die de markt voor genetische tests vormgeven.

De omvang van de markt voor genetische tests werd in 2021 geschat op USD 8,1 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 8,91 miljard in 2022 tot USD 19,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,5% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2032). De markt voor genetische tests verwijst naar de industrie die de verschillende producten en diensten met betrekking tot genetische tests omvat. Bij genetische tests wordt het DNA van een individu geanalyseerd om genetische variaties, mutaties of aanleg voor bepaalde ziekten of aandoeningen te identificeren.

De markt voor genetische tests heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van technologische vooruitgang, een toegenomen bewustzijn over genetische aandoeningen en een groeiende vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde. Genetische tests kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd, waaronder laboratoriumtests, direct-to-consumer (DTC) genetische testkits en niet-invasieve prenatale tests (NIPT).

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2009

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • PerkinElmer Inc. (VS)
  • Myriad Genetics Inc. (VS)
  • Abbott Laboratories (VS)
  • Illumina Inc. (VS)
  • QIAGEN (Duitsland)
  • Eurofins Scientific (VS)
  • Quest Diagnostics Incorporated (VS)
  • Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland)
  • Thermo Fisher Scientific Inc. (VS)

Marktsegmentatie

De markt voor genetische tests is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in moleculaire genetische tests/DNA-tests, chromosomale genetische tests en biochemische genetische tests.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in reproductieve gezondheid, kankerscreening voorouders en voorspellende en pre-symptomatische tests.

Regionale analyse

De grootste regio in de markt voor genetische tests was Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten. De regio heeft voorop gelopen met technologische ontwikkelingen op het gebied van genetische tests, waaronder de ontwikkeling van high-throughput sequencing technologieën en geavanceerde bio-informatica tools. De aanwezigheid van toonaangevende biotechnologie- en diagnostische bedrijven in de Verenigde Staten heeft bijgedragen aan de dominantie van de regio in de markt.

Noord-Amerika heeft een goed ontwikkelde gezondheidszorginfrastructuur met geavanceerde laboratoriumfaciliteiten en een robuust regelgevend kader voor genetische tests. Deze infrastructuur maakt efficiënte en nauwkeurige testdiensten mogelijk, wat de groei van de markt voor genetische tests in de regio bevordert.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (150 pagina’s) over genetische tests: https://www.marketresearchfuture.com/reports/genetic-testing-market-2009

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Preïmplantatie genetische testen marktgroei, trends en grootteanalyse per procedure (preïmplantatie genetische diagnose en preïmplantatie genetische screening), type (chromosomale afwijkingen, X-gebonden ziekten, embryotests, aneuploïdie screening, LA-typering en andere), Toepassing (Embryo HLA-typering voor stamceltherapie, IVF-prognose, laat ontstane genetische aandoeningen, erfelijke genetische ziekten en andere), technologie (Next-Generation Sequencing, polymerasekettingreactie, fluorescentie in situ hybridisatie, vergelijkende genoomhybridisatie en andere), technologie (Next-Generation Sequencing, polymerasekettingreactie, fluorescentie in situ hybridisatie, vergelijkende genoomhybridisatie en andere), technologie (Next-Generation Sequencing), technologie (Next-Generation Sequencing), technologie (Next-Generation Sequencing), technologie (Next-Generation Sequencing).

Myelodysplastisch syndroom (MDS) Market Research Report Information per type geneesmiddel (chemotherapie, immunomodulerende geneesmiddelen), type syndroom (refractaire cytopenie met multilineage dysplasie, refractaire anemie, refractaire anemie met een overschot aan blasten, refractaire anemie met ringvormige sideroblasten, refractaire cytopenie met multilineagendysplasie), toedieningsweg (oraal, parenteraal), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgische centra) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Cardiale Resynchronisatie Therapie (CRT) Marktonderzoeksrapport Informatie Per Toepassing (Intraventriculaire dyssynchronie, Interventriculaire (V-V) dyssynchronie), Per Type (CRT-P, CRT-D) en Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Hart Gespecialiseerde Centra, Academische en Onderzoeksorganisaties) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Genetic Testing Market,Genetic Testing Market trends,Genetic Testing Market Size,Genetic Testing Market Share,Genetic Testing Market Growth,Genetic Testing Market Demand,Genetic Testing Market forecast,Genetic Testing Market Analysis,Genetic Testing Market Insights