header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hummus zal exponentieel groeien met een CAGR van 12,84% en zal tegen 2032 naar verwachting USD 7,41 miljard bedragen.

Sep 12, 2023 7:43 PM ET

Overzicht van de hummusmarkt:

De wereldwijde hummusmarkt zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. Factoren zoals een toename in de lancering van nieuwe producten en de uitbreiding van de winkelruimte zullen de groei van de markt stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de omvang van de wereldwijde hummusmarkt naar verwachting stijgen van USD 2,5 miljard in 2022 tot USD 7,41 miljard in 2032, met een groei van 12,84% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Daarnaast stimuleren de toenemende introductie van biologische varianten en de veranderende voorkeur van consumenten voor bewerkte voedingsmiddelen de omvang van de hummusmarkt. Ook de toename in O&O-activiteiten en de vraag vanuit de voedingsmiddelensector in opkomende economieën hebben een positieve invloed op de groei van de hummusmarkt. Fabrikanten richten zich op de productie van biologische hummus vanwege de groeiende trend naar gezonde voeding.

De groei van het gezondheidsbewustzijn onder consumenten is een belangrijke factor achter de stijgende consumptie van hummus. De toenemende vraag vanuit opkomende economieën en technologische ontwikkelingen in productietechnieken ondersteunen de inkomsten van de hummusmarkt. De toegenomen vraag naar verschillende smaakcombinaties stimuleert de marktgroei. De toegenomen voorkeur voor dips van hoge kwaliteit zal de marktgroei stimuleren.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1585

De toenemende acceptatie door de consument van een breed scala aan onderscheidende en nieuwe smaken in dipsauzen over de hele wereld heeft de expansie van de markt aanzienlijk bevorderd. Om aan de voorkeuren en smaken van de consument te voldoen, innoveren fabrikanten hun producten voortdurend. Door de toenemende aandacht van de consument voor gezondheid worden functionele smaken geïnspireerd door specerijen en kruiden, zoals lavendel, kurkuma, limoen en bosbessen, steeds populairder.

Wereldwijde markt voor hummus – segmenten:

De markt is onderverdeeld in typen, verpakkingen, distributiekanalen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in klassieke hummus, linzenhummus, edamame hummus, knoflookhummus, zwarte hummus en witte bonenhummus. Het verpakkingssegment is onderverdeeld in kuipjes/bekers, potten/flessen en andere. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkelverkoop en niet-winkelverkoop. Per regio is de hummusmarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde hummusmarkt – Regionale analyse:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde hummusmarkt vanwege de toenemende voorkeur van consumenten voor de mediterrane keuken. De VS is de belangrijkste markt voor hummus in Noord-Amerika vanwege de veranderende levensstijl en consumptiepatronen. Omdat steeds meer mensen zich realiseren dat ze het milieu moeten beschermen, wint veganisme ook aan populariteit.

Wereldwijde hummusmarkt Concurrentielandschap:

De markt omvat Tier-1 en Tier-2 spelers met een wereldwijd bereik en diverse productportfolio’s. Bedrijven zoals Haliburton International Foods, Sabra Dipping Co. en Tribe Mediterranean Foods domineren de wereldwijde hummusmarkt met hun productdifferentiatie, strategische ontwikkelingen, financiële stabiliteit en gediversifieerde regionale aanwezigheid.

Deze spelers concentreren zich op onderzoek en ontwikkeling. Ze gebruiken strategieën zoals ontwikkeling, productintroductie, joint ventures (JV) en partnerschappen om hun marktpositie te versterken en een uitgebreid klantenbestand te veroveren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hummus-market-1585

Grote spelers:

Prominente spelers in het onderzoek naar de wereldwijde hummusmarkt zijn Sabra Dipping Co. LLC (VS), Haliburton International Foods Inc. (VS), T. Marzetti (VS), Churny Company Inc. (VS), Tribe Mediterranean Foods Inc. (VS), Pita Pal Industries Inc. (VS) en Cedar’s Mediterranean Foods Inc. (VS), onder andere.

Industrie/Innovatie/Gerelateerd nieuws:

Aug.21, 2023 – Sabra Dipping Co., een toonaangevende hummusfabrikant in de VS, kondigde de release van drie hummusvarianten aan, waarmee het snackdipportfolio wordt uitgebreid. Deze nieuwe hummusvarianten zijn ontwikkeld in samenwerking met McCormick & Co. en omvatten Sabra’s kikkererwtendip met Frank’s RedHot, Sabra BBQ Hummus en Sabra Southwest Hummus. De snackvariëteiten zijn nu verkrijgbaar bij retailers in het hele land.

Gerelateerde rapporten:

Europe Hummus Market Research Report: Informatie per producttype (klassieke hummus, linzenhummus, edamame hummus, witte bonenhummus, zwarte bonenhummus en andere), per verpakkingstype (kuipjes, potten, flessen en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Het onderzoeksrapport overde markt voor sauzen bevat informatie per type (mosterdsaus, hete sauzen, sojasaus, barbecuesaus, ketchup en andere), verpakking (flessen & potten, zakjes & zakjes en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Vegan Spreads & Dips Market Research Report: Informatie per producttype (Hummus, Ranch, Salsa, Guacamole, Notenboter, Jam & Marmelade, Anderen), Per smaak (Knoflook, Kokosnoot, Paprika, Franse Ui, Avocado, Anderen), Per distributiekanaal (Winkelbasis en Niet-Winkelbasis) En Per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hummus Market,Hummus Market Size,Hummus Market Share,Hummus Market Trends,Hummus Market Outlook,Hummus Market Overview,Hummus Market Insights,Hummus Market Analysis,Hummus Market Growth,Hummus Market Research,Hummus Market Report