header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor intraorale camera’s neemt een vlucht met een CAGR van 10,1% en bereikt USD 2,2 miljard in 2032

Sep 12, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Intraorale Camera’s Market Research Report Informatie per type (USB-camera, optische camera en draadloze camera), per softwaretype (röntgensoftware en software voor het vastleggen van knoppen), per eindgebruiker (ziekenhuizen en tandartspraktijken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De intra-orale camera is een zeer geavanceerd medisch apparaat dat wordt gebruikt in de medische zorg. Het is een camera die röntgenfoto’s van de tand of het tandvlees kan maken. Het geavanceerde ontwerp van het apparaat maakt het gebruiksvriendelijk en effectief. Tandartsen gebruiken het om beelden te maken van specifieke delen van de mond, het tandvlees en de tanden. De verkregen beelden helpen tandartsen bij het bepalen van de behandelingslijn. Intra-orale camera’s hebben zich ontpopt als een superieur alternatief voor de traditionele tandheelkundige spiegels.

De omvang vande markt voor intraorale camera’s werd in 2022 geschat op 1,1 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 1,21 miljard USD in 2023 tot 2,2 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,1% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor intra-orale camera’s is in de loop der jaren snel gegroeid. De uitbreiding van de mondverzorgingsindustrie heeft de markt ook gestimuleerd. Intra-orale camera’s worden steeds vaker gebruikt voor het diagnosticeren van gebitsaandoeningen zoals gebarsten tanden en tandbederf. Het instrument vindt ook toepassing bij tandheelkundige restauratieprocedures. Er zijn verschillende voordelen van intra-orale camera’s in tandheelkundige procedures, waardoor het instrument zeer belangrijk is in de mondverzorgingsindustrie. Ook de behoefte aan een gemakkelijke en effectieve diagnose is deels de drijvende kracht achter het gebruik van intra-orale camera’s.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1219

Analyse per segment

De segmentanalyse van de markt is uitgevoerd op basis van software, soorten intra-orale camera’s en eindgebruikers.

Op basis van software is de markt gesegmenteerd in button Capture software, röntgensoftware en andere. Op basis van soorten intraorale camera’s is de markt onderverdeeld in draadloze, optische camera’s, USB-camera’s en andere intraorale camera’s. Op basis van eindgebruikers is de markt onderverdeeld in tandheelkundige klinieken, ziekenhuizen en andere.

Analyse van de concurrentie

De wereldwijde markt voor intra-orale camera’s is zeer competitief en wordt gekenmerkt door een uitgebreide focus op productinnovatie en de ontwikkeling van superieure technologieën. Ook andere activiteiten zoals samenwerking en strategische fusies en overnames spelen een belangrijke rol in de expansie van de markt. Een aantal bedrijven introduceert nieuwe producten om een concurrentievoordeel te behalen en hun marktpositie te consolideren. Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor intraorale camera’s zijn Sirona Dental System (Duitsland), Gendex (VS), TPC Advanced Technology Inc. (VS), Prodent (VS), Danaher Corporation (VS), Digital Doc LLC (VS), Carestream Health (VS), DEXIS (VS) en Owandy Radiology (VS).

Regionale analyse

De regio’s in het rapport zijn Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten & Afrika (MEA) en Azië-Pacific (APAC). Noord- en Zuid-Amerika hebben het grootste marktaandeel in termen van inkomsten. Noord- en Zuid-Amerika zullen naar verwachting een zeer aantrekkelijke markt voor intraorale camera’s blijven. De markt groeit relatief sneller in de regio vanwege een robuuste pijplijn voor onderzoek en ontwikkeling.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over intra-orale camera’s:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/intraoral-cameras-market-1219

Bovendien heeft het grote bewustzijn over tandheelkundige gezondheid in landen als de VS en Canada een gunstige invloed op de markt. Een groot aantal Amerikanen bezoekt elk jaar tandheelkundige klinieken. Factoren zoals hogere uitgaven aan tandheelkundige zorg en gemakkelijke toegang tot geavanceerde tandheelkundige zorginfrastructuur ondersteunen de groei van de markt in Noord- en Zuid-Amerika. De toenemende geriatrische bevolking creëert ook aantrekkelijke marktkansen. Noord- en Zuid-Amerika worden gevolgd door respectievelijk Europa en Azië-Pacific (APAC). In termen van omzet staat Europa op de tweede plaats. In Europa zijn de marktindicatoren vergelijkbaar met die van Noord- en Zuid-Amerika. Ondertussen ondergaat APAC een enorme transformatie in de gezondheidszorgsector, wat de markt zeer dynamisch maakt. Het bloeiende medisch toerisme in landen als India en China zal naar verwachting een impuls geven aan de markt in de regio tijdens de prognoseperiode.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Op nucleïnezuur gebaseerde therapeutica marktonderzoeksrapport Informatie per technologie (Anti-Sense en Anti-Gene, korte remmende sequenties, gentransfertherapie, nucleoside analogen, Ribozymes, Aptameren), per toepassing (Monogenetische aandoeningen, Thalassemie, Sikkelcelanemie, Hemofilie, Cystic Fibrosis enz, Multigenetische aandoeningen, kanker, diabetes, neurodegeneratieve ziekten, hart- en vaatziekten, enz.), eindgebruikers (ziekenhuizen en academische & onderzoeksinstellingen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld

Intraveneus Immunoglobuline (IVIg) Market Research Report Information Per Type (IgD, IgG, IgE, IgA, IgM), Per Toepassing (Guillain-Barré Syndroom, Hypogammaglobulinemie, Specifiek Antilichaamdeficiëntie, Chronische Inflammatoire Polyneuropathie, inflammatoire myopathieën, myasthenia gravis, idiopathische trombocytopenische purpura, multifocale motorische neuropathie) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Nutrigenomics Market Research Report Information Per Product (Reagentia & Kits en Diensten), Per Techniek (Speeksel, Buccaal Swab en Bloed), Per Toepassing (Obesitas, Diabetes, Anti-aging en Chronische Ziekten), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Forecast Tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Intraoral Cameras Market,Intraoral Cameras Market Size,Intraoral Cameras Market Share,Intraoral Cameras Market Analysis