header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor pluimveevoer zal naar verwachting 218 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 6,4% tot 2030 Informatie per type pluimvee, vorm, regio

Sep 12, 2023 11:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde pluimveevoedermarkt tegen 2030 een waarde van 218 miljard USD bereiken met een CAGR van 6,4%.

Drivers

Groeiende behoefte aan biologisch vlees zal de marktgroei stimuleren

De vraag naar premium kippenvoer is gestegen als gevolg van zorgen over de veiligheid van voedsel en vlees. Een ander element dat de groei van de markt aanwakkert, is het groeiende bewustzijn van boerderijeigenaren van de noodzaak van een gezond dieet voor dieren. Om dieren beter bestand te maken tegen enzoötische ziekten en het risico op stofwisselingsproblemen, verzuring, verwondingen en infecties te verminderen, stappen ze over van standaard kippenvoer naar de functionele & premium variëteiten.

Kansen

Technologische vooruitgang biedt grote kansen

De kwaliteit en voedingswaarde van kippenvoer is toegenomen als gevolg van technologische doorbraken in de productie van voer. Met behulp van innovaties zoals pelletisering, extrusie en precisievoedering kan pluimvee in het algemeen beter presteren en voedingsstoffen effectiever opnemen. De behoefte aan gespecialiseerde kippenvoerproducten is het gevolg van deze technische ontwikkelingen.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1290

Beperkingen en uitdagingen

Hoge grondstofkosten die de markt afremmen

De hoge grondstofkosten, wettelijke verboden, toename van de veganistische bevolking en toename van beperkingen kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde pluimveevoedermarkt is onderverdeeld op basis van bron, type en vorm.

Per bron is de markt onderverdeeld in micro-ingrediënten, dierlijke eiwitten, plantaardige eiwitten, grove granen en andere.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in tweeledig gebruik, vleeskuikens en leghennen.

Naar vorm is de markt onderverdeeld in scharrelkorrels, kruimels, pellets, brij en andere.

Ga naar het volledige verslag op https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-poultry-feed-market-1290

COVID-19 Analyse

In een vroeg stadium leidden de COVID-19-epidemie en de maatregelen om deze in te dammen tot de sluiting van kippenvoerbedrijven over de hele wereld, wat resulteerde in een voederschaarste voor de landbouwgemeenschap. Als gevolg hiervan verstoorde de eerste COVID-19 uitsluiting het logistieke netwerk, wat een ernstig effect had op de internationale levering van kippenvoer gedurende de hele verwachte periode. De groei van de bevolking en de economie heeft een aanzienlijke invloed op de consumptie van pluimveeproducten. Verpakt pluimveevoer zal de komende jaren naar verwachting zelfs sneller groeien dan conventioneel kippenvoer, wat extra potentieel biedt voor marktdeelnemers.

Regionale analyse

APAC aan kop van pluimveevoedermarkt

De grootste pluimveevoedermarkt bevindt zich in Azië-Pacific. Azië-Pacific zal de grootste marktontwikkeling doormaken vanwege de massale bevolking en de stijgende levensstandaard. In de afgelopen twee decennia is de pluimvee-industrie in China & India aanzienlijk gegroeid in termen van de hoeveelheid geproduceerde kip en de productiviteit per vogel. De uitbreiding van intensieve systemen met een hoge voedselomzettingsratio is gekoppeld aan hogere productieniveaus.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de pluimveevoedermarkt worden beschreven, zijn Alltech, Kemin Industries, Cargill, Novozymes en Chr. Hansen. Andere belangrijke spelers zijn BASF SE, Archer Daniels Midland Company en Evonik Industries.

Verwante rapporten

OnderzoeksrapportPickles Markt: Informatie per type (Fruit Pickles, Groente Pickles, Vlees en Zeevruchten Pickle en anderen), per Verpakkingstype (Potten, Zakken, Kuipen en anderen), per Distributiekanaal (Winkelbasis (Supermarkt/Hypermarkt, Gemakswinkels, Speciaalzaken en anderen) en Niet-Winkelbasis) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Coffee Market Research Report Information per variëteit (Arabica, Robusta en andere), per vorm (heel en gemalen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Europese schoenenmarkt

Biopesticidenmarkt Azië-Pacific

Europa markt voor gezichtsherkenning

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Poultry Feed Market Forecast,Poultry Feed Market Growth,Poultry Feed Market Trends,Poultry Feed Market Size,Poultry Feed Market Segments