header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor strategieconsultancy zal tegen 2030 naar verwachting USD 67,6 miljard bereiken met een gezonde CAGR van 5,70% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 12, 2023 2:00 PM ET

In 2022 werd de omvang van de Strategie Consulting markt geschat op USD 45,9 miljard. Tijdens de projectieperiode (2023 – 2030) zal de markt voor Strategische Consulting naar verwachting stijgen van 48,5 miljard dollar in 2023 naar 67,6 miljard dollar, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,70%. Strategische adviseurs, ook wel consultants genoemd, bieden strategische adviesdiensten aan, waarbij ze deskundig advies geven over cruciale keuzes die doorgaans de beste resultaten opleveren voor het bedrijf. Dit zijn de belangrijkste factoren die de expansie van de markt bevorderen.

Bedrijven in verticale industrieën worden geconfronteerd met een aantal moeilijkheden, waaronder intense concurrentie en snel evoluerende bedrijfsstrategieën. Online retailers zoals Amazon, Alibaba, e-Bay en Flipkart hebben de afgelopen jaren te maken gehad met hevige regionale en internationale concurrentie.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6980

De belangrijkste bedrijven in de Strategie Consulting markt zijn:

  • Kearney Inc.
  • Bain en Onderneming
  • Accenture PLC
  • Delloite
  • De Boston adviesgroep
  • Booz Allen Hamilton Inc.
  • Ernst & Young Ltd.
  • CGI Group Inc.

Daarnaast heeft de sector te maken met meer concurrentie door het snel veranderende koopgedrag van consumenten. Bedrijven willen daarom gekwalificeerde consultants en consultingteams die onderscheidende oplossingen bieden. Deze oplossingen bevorderen een effectieve, schaalbare en duurzame bedrijfsvoering en bevatten een grondige kennis van consumententrends.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

De gezamenlijke aanpak van de consultancy stelt bedrijven in staat om verworven domeinkennis te gebruiken om efficiënte oplossingen te bieden en een concurrentievoordeel te behouden. Het bekende consultancybedrijf PricewaterhouseCoopers (PwC) is bijvoorbeeld een samenwerking aangegaan met Amazon Web Services om speciale capaciteiten aan te bieden, waaronder het ontwerpen van retailinterfaces, klantenrelatiebeheer en geavanceerde technologische innovatie. Door deze samenwerking is Amazon beter in staat om te anticiperen op verschuivingen in de markt en zijn bedrijfsstrategie te reorganiseren met het oog op operationele uitmuntendheid. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat tijdens de voorspellingsperiode het verlangen naar concurrentievoordeel de expansie van de markt voor strategieconsulting zal aanwakkeren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (122 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de Strategie Consulting Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market-6980

Segmentatie

Fusies en overnames, bedrijfsstrategie, transformatie van bedrijfsmodellen, economisch beleid en organisatiestrategie behoren tot de segmenten van de markt voor strategieconsulting op basis van diensten. In 2022 controleerde de bedrijfsstrategiesector een groot deel van de markt voor strategieconsulting.

De marktgegevens voor Strategie Consulting zijn onderverdeeld in Grote Ondernemingen en Kleine & Middelgrote Ondernemingen op basis van grootte. Kleine en middelgrote ondernemingen controleren een groot deel van de markt.

De Strategie Consulting industrie is onderverdeeld in vijf sectoren op basis van verticalen: IT & communicatie, gezondheidszorg, BFSI, detailhandel en productie. Er wordt verwacht dat het IT & telecommunicatie segment een groter marktaandeel zal hebben.

In het rapport worden de markten opgesplitst per regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse Strategie Consulting markt, die naar verwachting USD 21,02 miljard zal genereren in 2022, zal zich naar verwachting ontwikkelen met een aanzienlijke CAGR. Een belangrijke factor die de expansie van de regionale markt bevordert, is de aanwezigheid van bekende leiders in de regio. In 2021 had de regionale markt de leidende positie. Het rapport voorspelt ook dat de markt aanzienlijk zal groeien tijdens de beoordelingsperiode, met een hoge CAGR van meer dan 5,3%. De belangrijkste factoren die de expansie van de regionale markt stimuleren, zijn veranderingen in de overheidsregels en schommelingen in de Amerikaanse economische markt.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

Het op een na grootste marktaandeel wordt ingenomen door de Strategie Consulting markt in Europa. De belangrijkste drijfveer van de markt is naar verwachting de groeiende vraag van klanten naar een betere digitale ervaring. Van 2022 tot 2030 zal de Azië-Pacific Strategie Consulting markt naar verwachting de snelste groei in CAGR doormaken. Er wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific in de loop van de prognoseperiode een aanzienlijke groei zal doormaken als gevolg van de toenemende nadruk op technologisch advies, waardoor de automatisering van de productie-industrie naar verwachting zal toenemen en de regionale marktexpansie zal worden gestimuleerd. Bovendien groeide de Indiase Strategy Consulting markt het snelst in de regio Azië-Pacific, terwijl de Chinese Strategy Consulting industrie het grootste marktaandeel had.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Gerelateerde rapporten

Stockbrokingmarkt – De beurshandel zal naar verwachting groeien van 43,9 miljard dollar in 2023 tot 103,5 miljard dollar in 2032.

Neobankingmarkt – De neobankingmarkt zal naar verwachting groeien van USD 100,7 miljard in 2023 tot USD 3009,90 miljard in 2032.

B2B-markt voor onderling verbonden vlootdiensten – De B2B-markt voor onderling verbonden vlootdiensten zal naar verwachting groeien van USD 8,6 miljard in 2023 tot USD 56,1 miljard in 2032.

Immersieve technologiemarkt – De Immersieve technologiemarkt zal naar verwachting groeien van 27,2 miljard USD in 2023 tot 144,5 miljard USD in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Strategy Consulting Market,Strategy Consulting Market Size,Strategy Consulting Market Share,Strategy Consulting Market Trends,Strategy Consulting Market Growth,US Strategy Consulting,China's Strategy Consulting Market