header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor wegtransport zou kunnen groeien van USD 3340,9 miljard in 2023 naar USD 5284,8 miljard in 2032, met een CAGR van 5,90%.

Sep 12, 2023 6:43 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Road Haulage Market Information By Type, Vehicle Type, End User, and Region – Forecast till 2032″, zou de markt voor goederenvervoer over de weg kunnen groeien van USD 3340,9 miljard in 2023 tot USD 5284,8 miljard in 2032, met een CAGR van 5,90% tijdens de onderzoeksperiode (2023 – 2032).

Het vervoeren van goederen over de weg staat bekend als goederenvervoer over de weg. Een aanzienlijke toename van de wereldwijde productie van vrachtwagens viel samen met een stijgende wereldwijde vraag naar goederen in industrieën zoals de verwerkende industrie en de detailhandel. Vrachtwagens waren de favoriete manier van vrachtvervoer voor distributeurs omdat ze het meest flexibel, snel en economisch waren voor het verplaatsen van een reeks goederen.

Wegvervoersdiensten zijn nodig voor veel industrieën, waaronder die in de mijnbouw en bouw, olie en gas, voedsel en drank, detailhandel, productie, gezondheidszorg en auto-industrie. Daarnaast is de opkomst van de industrie sterk bevorderd door de groei van de auto- en transportsector.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld> https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9994

Concurrentielandschap van de markt:

  • Manitoulin Transport Inc.
  • Woodside Logistics Group
  • SLH Transport Inc.
  • Gosselin Groep
  • LKW WALTER Internationale Transportorganisatie AG
  • AM Vracht
  • Kindersley Transport Ltd.
  • Britse transporteur
  • Monarch Transport
  • CONCOR

Bedrijven in het wegtransport doen veel moeite om logistieke technologie te integreren in hun transportdiensten om hun klantenkring uit te breiden. Door de daling van de vrachtprijzen is de prijzenslag tussen de topbedrijven in deze sector verhevigd. Bedrijven in de wegtransportsector doen veel moeite om de klantervaring te verbeteren en zo de operationele kosten van wegtransportdiensten te verlagen.

GPS en zelfrijdende auto’s zijn voorbeelden van deze technologieën. Een aantal technologische ontwikkelingen, zoals autonoom rijden, voertuig-voertuig communicatie en slimme toeleveringsketens, zorgen ook voor een revolutie in de transportsector en stimuleren wereldwijd de vraag naar wegvervoersdiensten.

Drijfveren voor de markt:

Het verlangen naar snel, veilig en efficiënt wegtransport zal naar verwachting zorgen voor een snelle groei van de transportsector. De opkomst van de auto- en transportindustrie heeft de groei van de transportmarkt versneld. Daarnaast maken wegtransportbedrijven steeds meer gebruik van bedrijfsvoertuigen, logistieke systemen en distributietechnieken. In veel landen zijn er steeds meer bedrijven die transportdiensten aanbieden. In de loop van de prognose zijn dit enkele belangrijke factoren die naar verwachting de groei van de wereldwijde wegvervoersmarkt zullen stimuleren.

Voor de zich ontwikkelende wereldwijde online detailhandel is snelle pakketlevering essentieel. Door de introductie van nieuwe service-eisen, zoals snelle levering, heeft de groei van de e-commerce sector geleid tot de opkomst van een nieuwe klasse logistieke dienstverleners. Door het toenemende gebruik van smartphones en de toegenomen wereldwijde internetpenetratie wordt verwacht dat het uitzonderlijke toekomstige groeipotentieel van de e-commerce sector de vraag naar wegvervoer tijdens de projectieperiode zal doen toenemen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Road Haulage Market Report https://www.marketresearchfuture.com/reports/road-haulage-market-9994

Beperkingen in de markt:

De marktgroei zal worden belemmerd door de eis om te voldoen aan strenge emissieregels, een ernstig tekort aan bestuurders van zware bedrijfsvoertuigen, een stijging van de brandstofprijzen en een hoog risico op verkeersongevallen.

Marktsegmentatie

Internationaal wegtransport en binnenlands wegtransport zijn twee soorten wegtransport die worden gesegmenteerd in de wereldwijde markt voor wegtransport. In 2022 werd de markt gedomineerd door binnenlands goederenvervoer over de weg.

Lichte bedrijfsvoertuigen en zware bedrijfsvoertuigen maken deel uit van de wereldwijde marktsegmentatie voor goederenvervoer over de weg.

Mijnbouw en bouw, olie en gas, voedsel en drank, detailhandel, productie, gezondheidszorg, auto’s en andere eindgebruikers zijn opgenomen in de wereldwijde marktsegmentatie voor goederenvervoer over de weg per eindgebruiker.

Segmentatie van de markt voor wegvervoer:

Wegvervoer Type Vooruitzichten

  • Internationaal goederenvervoer over de weg
  • Binnenlands goederenvervoer over de weg

Vooruitzichten wegtransport voertuigtype

  • Lichte bedrijfsvoertuigen
  • Zware bedrijfsvoertuigen

Wegvervoer Eindgebruiker Vooruitzichten

  • Mijnbouw & Bouw
  • Olie & Gas
  • Levensmiddelen & Dranken
  • Detailhandel
  • Industrie
  • Gezondheidszorg
  • Auto-industrie
  • Overige

Wegvervoer Regionale vooruitzichten

Regionaal inzicht

Noord-Amerika is de meest bankabele markt, met het hoogste marktaandeel in 2022 (45,80%). Er zijn verschillende productiefaciliteiten in zowel Mexico als de Verenigde Staten, waaronder fabrieken voor de luchtvaart-, elektronica- en automobielsector. Voor de levering van grondstoffen, onderdelen en afgewerkte goederen aan assemblagelijnen en distributiecentra zijn efficiënte wegvervoersdiensten nodig.

De indrukwekkende expansie van de Aziatisch-Pacifische markt kan worden toegeschreven aan het groeiende transportnetwerk en de toenemende buitenlandse investeringen. Daarnaast wordt de ontwikkeling van een effectieve infrastructuur voor wegtransport gestimuleerd door de snel groeiende e-commerce sector in opkomende economieën zoals China en India.

Bekijk meer rapporten over auto’s!

Automotive Semiconductor Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030
https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-semiconductor-market-10444

Onderzoeksrapport over de markt voor elektrische oplaadstations – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor gedeeld rijden – Wereldwijde prognose tot 2030

Elektrische bakfietsen markt onderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Automotive Navigation Systems markt onderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Automotive Finance marktprognose tot 2032
h ttps:// www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-finance-market-12031

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Road Haulage Market Size,Road Haulage Market,Road Haulage Market Trends,Road Haulage Market Scope,Road Haulage Market Share