header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


False Eyelashes Market wordt aangedreven door de toenemende populariteit van cosmetica met een gezonde CAGR van 3,68% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032

Sep 12, 2023 9:00 AM ET

Inzicht in de markt voor valse wimpers

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Valse Wimpers van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 3,68% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 1,7 miljard vertegenwoordigen.

Valse wimpers, ook wel nepwimpers of wimperextensions genoemd, zijn kunstmatige wimpers die op de natuurlijke wimpers worden aangebracht om hun lengte, dikte en algehele uiterlijk te verbeteren. De valse wimper markt omvat verschillende producten zoals stripwimpers, individuele wimpers en magnetische wimpers, die worden gebruikt in de schoonheids- en cosmetica-industrie. De COVID-19 pandemie heeft een gemengd effect gehad op de valse wimper markt. Aan de ene kant heeft de pandemie geleid tot de sluiting van verschillende schoonheids- en cosmeticawinkels, wat heeft geresulteerd in een daling van de vraag naar valse wimpers. Daarnaast heeft het wijdverbreide gebruik van gezichtsmaskers de zichtbaarheid van de ogen verminderd en het aanbrengen van valse wimpers minder relevant gemaakt. Aan de andere kant heeft de pandemie ook geleid tot een toename in de vraag naar valse wimpers omdat mensen meer tijd thuis doorbrengen en manieren zoeken om hun uiterlijk te verbeteren voor virtuele bijeenkomsten en sociale media. Bovendien heeft de pandemie geleid tot een toename van het gebruik van e-commerce platforms, wat heeft geleid tot een verschuiving in de distributiekanalen van valse wimpers.

False Eyelashes Market (1)

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2921

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor valse wimpers, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage leveren aan de groei van de markt. De regio heeft een gevestigde schoonheids- en cosmetica-industrie, een hoog besteedbaar inkomen en een groeiend bewustzijn van de voordelen van valse wimpers, wat de groei van de markt in Noord-Amerika heeft gestimuleerd.

Europa is de op een na grootste markt voor valse wimpers en de groei wordt voornamelijk gedreven door de toenemende vraag naar schoonheids- en cosmeticaproducten, de groeiende populariteit van valse wimpers in de mode-industrie en de beschikbaarheid van een breed scala aan producten om te voldoen aan verschillende consumentenvoorkeuren. Verschillende Europese landen hebben een sterke focus op schoonheid en mode, wat heeft geleid tot de groei van de valse wimpers markt in Europa.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei in de valse wimpers markt als gevolg van de toenemende overname van westerse schoonheidsnormen, het groeiende bewustzijn van de voordelen van valse wimpers, en de beschikbaarheid van een breed scala van betaalbare producten. Landen als China, Japan en Zuid-Korea zullen naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van de markt in de regio.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor valse wimpers is onderverdeeld in producttype, materiaal en distributiekanaal.

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in stripwimpers, individuele wimpers, magnetische wimpers en voorgelijmde wimpers.

Op basis van het materiaal is de markt onderverdeeld in synthetisch haar, mensenhaar, dierlijk haar, & bont en andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/false-eyelashes-market-2921

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Estée Lauder Companies, L’Oreal Group, Revlon, Inc, Shiseido Co, Ltd, KISS Products, Inc, Ardell en Huda Beauty.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Magnetic Eyelashes Market Research Report Information by Material Type (Silk, Mink, and Others), Color (Black, Brown, and Colored), Distribution Channel (Store-Based {Supermarkets & Hypermarkets, Specialty Stores, and Others} and Non-Store-Based), and Region (North America, Asia-Pacific, Europe, and Rest of the World)-Forecast till 2032

Eye Makeup Market Research Report Informatie per producttype (Eyeliner, Oogschaduw, Mascara, Wenkbrauwverstevigers, Anderen), per aard (Organisch, Conventioneel), per categorie (Voordelig, Premium), per distributiekanaal (Winkelbasis, Niet-Winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  False Eyelashes Market,False Eyelashes Market Size,False Eyelashes Market Share,False Eyelashes Market Trends,False Eyelashes Market Research,False Eyelashes Market Report,False Eyelashes Market Overview,False Eyelashes Market Analysis