header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de wijnmarkt 2023 met 444,50 miljard USD en een CAGR-waarde van 5,95% tegen 2030 | 150 pagina’s tellend rapport

Sep 12, 2023 8:03 PM ET

Overzicht van de wijnmarkt:

De wereldwijde wijnmarkt groeit vooral door de stijging van de gemiddelde alcoholconsumptie per hoofd van de bevolking per jaar. Daarnaast is de stijgende vraag naar wijn bij verschillende sociale en publieke evenementen een belangrijke drijvende kracht achter de groei van de markt. Veranderende consumptiepatronen beïnvloeden de groei van de wijnmarkt. Ook de introductie van nieuwe en innovatieve producten doet de waarde van de wijnmarkt stijgen.

Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde wijnmarkt zal escaleren van 296,6 miljard dollar in 2022 tot 444,50 miljard dollar in 2030, met een groei van 5,95% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2030). De groeiende vraag naar nieuwe smaken en variaties heeft een positieve invloed op de groei van de markt. Bovendien is de groeiende populariteit van wijnen op basis van fruit en dessertwijnen de recente markttrend die de omvang van de wijnmarkt stimuleert.

Aan de andere kant zal de hoge prijs van wijn de groei van de markt waarschijnlijk belemmeren. De veranderende levensstijl en consumptiepatronen en het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking zouden de groei van de markt echter ondersteunen, waardoor de consumptie van alcoholische dranken toeneemt.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1655

Wereldwijde wijnmarkt – segmenten:

Het rapport is onderverdeeld in types, verpakkingstypes, distributiekanalen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in rode wijn, witte wijn, rosé wijn, mousserende wijn en andere. Het segment verpakkingstype is onderverdeeld in flessen en blikjes. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in foodservice en detailhandel. Per regio is de wijnmarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde wijnmarkt – Regionale analyse:

Europa domineert de wereldwijde wijnmarkt. De regio is goed voor de hoogste consumptie van pure alcohol per hoofd van de bevolking wereldwijd. Daarnaast zorgen de aanwezigheid van veel bekende spelers en een groot aantal consumenten van alcoholische dranken voor inkomsten uit de wijnmarkt. De hoge wijnconsumptie in de regio kan ook worden toegeschreven aan het stijgende inkomen per hoofd van de bevolking.

Daarnaast heeft de versoepeling van de regelgeving voor de productie van alcoholische dranken in deze regio een positieve invloed op de groei van de wijnmarkt. Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje zijn belangrijke landenmarkten die bijdragen aan de groei van de regionale markt.

Wereldwijde wijnmarkt – Analyse van de concurrentie:

De wijnmarkt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Spelers starten strategische benaderingen zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en product/technologie lanceringen om een aanzienlijk groter marktaandeel te verwerven.

Voortdurend veranderende consumptiepatronen en consumentenwensen & moedigen spelers in de industrie aan om wijn te ontwikkelen met innovatieve verrijkende ingrediënten en verschillende soorten specerijen & smaken. Spelers in de sector doen aanzienlijke investeringen om hun wereldwijde aanwezigheid en productportfolio uit te breiden.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/wine-market-1655

Grote spelers:

Toonaangevende spelers op de wijnmarkt zijn Constellation Brands (V.K), Accolade Wines (V.K), E & J. Gallo Winery (V.S.), Treasury Wine Estates (Australië), Shanghai Torres Wine Trading Co. Ltd. (China), Distell Group Limited (Zuid-Afrika) en Vina Concha y Toro (Chili), onder andere.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

24 aug. 2023 — The Vintner Project, een toonaangevend wijnmediabedrijf, lanceerde een nieuwe online community, Grapeloop, gemaakt door en voor wijnprofessionals om hun bedrijf te helpen groeien. Grapeloop, gedreven door zijn levendige sociale gemeenschap en wereldwijde team van schrijvers, verbindt schrijvers & content creators, PR-bureaus & consultants, redacteuren, uitgevers, en wijnhuizen & wijnmerken, het verstrekken van een one-stop-shop voor wijn-centric media kansen en gesprekken.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde versterkte wijnmarkt per type (port, sherry, vermout en andere), distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Sparkling Wine Market Research Report Information Per Type (Champagne, Cava, en anderen), Categorie (Wit, Rosé, en Rood), Distributiekanaal (Food Service en Retail [Supermarkten & Hypermarkten, Speciaalzaken, en anderen]) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de Wereld) – Forecast Till 2030

Noord-Amerikaanse markt voor luxe wijnen en gedistilleerde dranken per type Prognose (2013-2023)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Wine Market Size,Wine Market Share,Wine Market Trends,Wine Market Outlook,Wine Market Overview,Wine Market Insighs,Wine Market Analysis,Wine Market Growth,Wine Market Research,Wine Market Report