header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse, groeikansen, toekomstige vraag en updates van topproducenten door voorspelling tot 2032

Sep 12, 2023 4:00 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor automatische pillendispensers Informatie per type (gecentraliseerd automatisch dispensersysteem en gedecentraliseerd automatisch dispensersysteem), per eindgebruiker (ziekenhuisapotheek, detailhandelapotheek, thuiszorg en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor automatische pillendispensers van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 8,5% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 6,78 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor automatische pillendispensers is de afgelopen jaren opmerkelijk gegroeid als gevolg van verschillende factoren. De belangrijkste daarvan is de toenemende vergrijzing en de toename van chronische ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten. Naarmate mensen ouder worden, neemt de complexiteit van hun medicatie vaak toe, waardoor het een uitdaging wordt om zich goed aan de medicatie te houden. Automatische pillendispensers bieden een oplossing voor dit probleem door het automatiseren van het toedienen van medicatie, zodat de doses op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid worden ingenomen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8008

Pillendispensers, uitgerust met geavanceerde technologie, komen tegemoet aan deze behoefte en bieden mensen een handige en veilige manier om hun medicijnen te beheren.

Segmentatie

Volgens de rapporten wordt de wereldwijde markt voor automatische pillendispensers gesegmenteerd op basis van type, eindgebruikers en regio’s.

Eindgebruiker: De markt is onderverdeeld in drie secties: ziekenhuisapotheken, kleinhandelsapotheken en thuiszorg.

Naar type: De markt is verder onderverdeeld in geautomatiseerde afgiftesystemen, gecentraliseerd en gedecentraliseerd, en geautomatiseerde afgiftesystemen. Het gerobotiseerde geautomatiseerde uitgiftesysteem en carrousels zijn twee soorten gecentraliseerde, geautomatiseerde uitgiftesystemen.

Naar regio: De markt is verdeeld in Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika en Zuid-Amerika zijn onderverdeeld in het Amerikaanse continent.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Baxter International Inc., Becton, Dickinson and Company, Cerner Corporation, Capsa Healthcare, McKesson Corporation, Omnicell Inc., ScriptPro LLC, Swisslog Holdings AG, Yuyama Co.Ltd., Talyst, Inc.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor automatische pillendispensers is onderverdeeld in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt voor automatische pillendispensers domineren vanwege de toenemende prevalentie van chronische ziekten, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een groeiende oudere bevolking. De regio heeft een goed uitgebouwde infrastructuur voor gezondheidszorg en een gunstig terugbetalingsbeleid, wat de vraag naar automatische pillendispensers verder heeft versneld.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over automatische pillendispensers:https://www.marketresearchfuture.com/reports/automatic-pill-dispenser-market-8008

Europa is ook een belangrijke markt voor automatische pillendispensers vanwege de toenemende geriatrische bevolking en de vooruitgang in de gezondheidszorgtechnologie. Daarnaast hebben de aanwezigheid van belangrijke spelers in de regio en overheidsinitiatieven om gepersonaliseerde medicatiebeheeroplossingen te promoten de groei van de markt ook gestimuleerd.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor automatische pillendispensers als gevolg van factoren zoals een toenemende oudere bevolking, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een toenemende prevalentie van chronische ziekten. Bovendien hebben de toenemende toepassing van digitale gezondheidszorgtechnologieën en overheidsinitiatieven om de digitalisering van de gezondheidszorg te bevorderen de groei van de markt in de regio ook versneld.

De rest van de wereld omvat regio’s zoals het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. De regio zal naar verwachting een gestage groei doormaken in de markt voor automatische pillendispensers vanwege de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toenemende prevalentie van chronische ziekten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Veterinary Ultrasound Market Research Report Information by Animal Type (Small Companion Animals, Large Animals), Type (2D Ultrasound Imaging, 3D Ultrasound Imaging, Doppler Imaging), Product Type, (Device (Cart Based Ultrasound Scanners, Portable/Compact Ultrasound Scanners) and Software), Therapeutic Area, (Orthopedics and Traumatology, Cardiology, Oncology and Neurology), Imaging Technology (Digital Imaging Technology, Analog Imaging Technology and Contrast Imaging Technology)- Forecast till 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor hulpmiddelen voor bariatrische chirurgie per type (minimaal invasieve chirurgische hulpmiddelen, niet-invasieve chirurgische hulpmiddelen) per procedure (sleeve-gastrectomie, gastric bypass, revisiechirurgie, verstelbare maagband), per eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde centra, ambulante chirurgische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Omvang, trends en groei vande markt voor voorgevulde spuiten per materiaal (glazen spuiten, met olie gesiliconiseerde spuiten, op siliconen gebakken spuiten en kunststof spuiten), type (conventionele voorgevulde spuiten en veiligheidsvoorgevulde spuiten), Type (conventionele voorgevulde spuiten en veiligheidsvoorgevulde spuiten), Ontwerp (voorgevulde spuiten met één kamer, voorgevulde spuiten met twee kamers en aangepaste voorgevulde spuiten), Eindgebruiker (ziekenhuizen/klinieken en ambulante chirurgische centra) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten,inxdeepl68 Afrika) – Voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automatic Pill Dispenser Market,Automatic Pill Dispenser Market size,Automatic Pill Dispenser Market Share,Automatic Pill Dispenser Market Trends,Automatic Pill Dispenser Market Growth