header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Urine-incontinentiemarkt: uitgebreide analyse, ontwikkelingsstrategie, toekomstplannen en industriegroei met hoog CAGR bij prognose 2032

Sep 12, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo_

Onderzoeksrapport urine-incontinentiemarkt informatie per type (aandrangincontinentie, inspanningsincontinentie, overloopincontinentie, functionele incontinentie), per apparaat (elektrische stimulatieapparaten, Foley-katheters, antibacteriële Foley-katheters, urethrale vulstoffen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Urinaire incontinentie is een markt die zeer spontaan groeit. Er wordt gezegd dat deze markt voor urine-incontinentie snel zal groeien en een veelbelovende toekomst tegemoet gaat. Urinaire incontinentie is een medische aandoening waardoor iemand onvrijwillig moet plassen. Wanneer de persoon zich niet bewust is van het urineverlies, kunnen we zeggen dat de persoon lijdt aan urine-incontinentie. Het kan ook worden uitgelegd als de oncontroleerbare urinestraal die het gevolg is van een gebrek aan controle over de blaas. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben, zoals diabetes, bevalling, zwangerschap, menopauze of een bekkenoperatie. Een andere reden voor de groei van de markt voor urine-incontinentie is de toename van medische aandoeningen die verband houden met urine-incontinentie bij de groeiende oudere bevolking.

De omvang van de markt voor urine-incontinentie werd in 2022 geschat op USD 11,35 miljard. De markt voor urine-incontinentie zal naar verwachting groeien van USD 12,06 miljard in 2023 tot USD 18,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,2% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Het toenemende aantal diabetici met plasproblemen zal demarkt voor urine-incontinentie naar verwachting snel aanjagen. Andere problemen met betrekking tot de blaas zorgen ook voor een enorme groei van de markt. Bewustwording met betrekking tot dit probleem stimuleert ook de groei van de markt binnen het verwachte tijdsbestek.

Ontvang een gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1097

Marktsegmentatie

De markt voor urine-incontinentie wordt gesegmenteerd op basis van types, apparaten, eindgebruikers en regio’s. De respectieve markt zal waarschijnlijk op een volwaardige manier groeien tijdens de prognoseperiode.

Op basis van de toepassing wordt de markt verder onderverdeeld in aandrangincontinentie, inspanningsincontinentie, functionele incontinentie, overloopincontinentie en andere.

Op basis van eindgebruikers wordt de markt onderverdeeld in Foley-katheters, elektrische stimulatieapparaten, antibacteriële Foley-katheters, urethrale vulmiddelen en andere.

Deze segmentatie van de markt maakt hem beter toepasbaar in de massa. De gesegmenteerde typen maken deze markt winstgevender en tegelijkertijd voordeliger.

Volgens het regionale perspectief is de markt onderverdeeld in verschillende regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.

Concurrentielandschap

Het wereldwijde rapport over urine-incontinentie omvat NeoTract Inc, Promedon Cook Medical Inc, R. Bard Inc, Coloplast Corp, Boston Scientific Corporation, Ethicon US LLC.

Regionale analyse

De markt voor urine-incontinentie is onderverdeeld in vier regio’s: Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Europa. Noord-Amerika leidde de markt in 2016 met het grootste aandeel. Gedurende het verwachte tijdsbestek zal deze markt enorm groeien. Aan de andere kant is de regio Azië-Pacific goed voor de sterkste groei van 2023 tot 2032. Op alle locaties neemt het belang van urine-incontinentie snel toe. In dit geval zal de oudere bevolking met een goede levensduur de markt voor urine-incontinentie een enorme impuls geven. De toekomstige markt bloeit ook binnen het gegeven tijdsbestek. Urine-incontinentie bij ouderen kan om verschillende redenen toenemen, zoals gelijktijdige ziekten, neuro-urinaire aandoeningen, geneesmiddelen en nog veel meer.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over urine-incontinentie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/urinary-incontinence-market-1097

Door de toename van ziekten zal de markt naar verwachting groeien en zullen mensen zich ook bewust worden van de soorten en de gunstige effecten van de markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Migraine Market Research Report Information By Type (Episodic and Chronic), By Treatment Type (Preventive, Abortive), By Drug Class (Triptans, Ergots, and Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030

Informatie overhet marktonderzoek naar antivirale geneesmiddelen, per toepassing (hepatitis, hiv/aids, herpes, griep en andere) en per werkingsmechanisme (nucleotidepolymeraseremmers, reverse transcriptaseremmers, proteaseremmers en andere) – Voorspelling tot 2030

Conjunctivitis Market Research Report Information per Conjunctivitis Type (Bacterieel, Allergisch, Viraal en Chemisch), Geneesmiddelenklasse (Antibiotica, Mastcelstabilisatoren, Steroïden en andere), Toedieningswijze (Actueel, Oraal, Intra-Vitreaal en andere), Eindgebruikers (Ziekenhuizen en klinieken en Gespecialiseerde centra) en Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Urinary Incontinence Market Size,Urinary Incontinence Market Share,Urinary Incontinence Market Growth,Urinary Incontinence Market Trends