header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Veranderingen in levensstijl, een toename in de interesse van mannen in persoonlijke verzorging en een snelle verstedelijking zullen de markt voor baardverzorgingsproducten naar verwachting vergroten met een gezonde CAGR van 7,40% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Sep 12, 2023 9:00 AM ET

Inzicht in demarkt voor baardverzorgingsproducten

Volgens de analyse van Market Research Future Insights zal de wereldwijde markt voor baardverzorgingsproducten van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 7,40% laten zien en in 2030 een waarde van meer dan USD 32,7 miljard vertegenwoordigen.

Beard Care Products Market

Door de toenemende alomtegenwoordigheid van baarden onder mensen wereldwijd, is de behoefte aan baardverzorgingsproducten in de loop der tijd aanzienlijk gegroeid. Veranderingen in levensstijl en een toegenomen kennis van persoonlijke verzorgingstrends zijn twee belangrijke elementen die deze groei bevorderen. De ontwikkeling kan worden gekoppeld aan verschillende oorzaken, waaronder de toenemende verstedelijking, het stijgende besteedbare geld onder millennials en het groeiende bewustzijn onder mannen om hun uiterlijk te verbeteren. Bovendien beginnen mannen het groeiende belang van persoonlijke verzorging in te zien. Als gevolg daarvan is er een stijgende behoefte aan producten die het uiterlijk van het gezicht van mannen kunnen verbeteren. Deze baardproducten worden steeds populairder in de verzorgingssector voor mannen omdat ze het uiterlijk van de baard verbeteren. Externe factoren, zoals sociale mediacampagnes, marketinginitiatieven en digitale marketing, zullen naar verwachting ook de groei van de markt in de komende jaren stimuleren. Mannen moeten zich steeds vaker aantrekkelijk en professioneel presenteren. Daarom wordt verwacht dat de vraag naar verzorgingsproducten, waaronder oliën, shampoos en wassen, de komende jaren zal toenemen. Daarnaast beginnen fabrikanten meer organische ingrediënten te gebruiken in hun producten. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende voorkeur van consumenten voor het gebruik van producten met natuurlijke ingrediënten en minimale bijwerkingen de groei van de markt de komende jaren positief zal beïnvloeden. Aan de andere kant hebben veel ongunstige variabelen een negatieve invloed op de groei van de wereldwijde markt voor baardverzorgingsproducten. Sommige nieuwe producten van enkele fabrikanten hebben ongunstige bijwerkingen die de groei van de inkomsten van de markt in de komende jaren kunnen vertragen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7241

Regionale analyse

Europa domineerde de markt voor baardverzorgingsproducten in 2021. Deze expansie kan worden toegeschreven aan de toename van snor- en baardwedstrijden. Zo worden er in heel Europa verschillende wedstrijden gehouden, zoals het “World Beard and Moustache Championship”, waardoor de behoefte aan baardverzorgingsproducten de komende jaren toeneemt.

Azië-Pacific zal een lucratieve groei laten zien in de markt voor baardverzorgingsproducten. Deze expansie kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder het stijgende besteedbare inkomen onder werkende professionals, de toenemende bevolking in landen als China en India en het toenemende verlangen van millennials naar biologische producten. Daarnaast heeft de introductie van talloze startups die baardverzorgingsproducten produceren de weg vrijgemaakt voor productontwikkeling, waardoor de vraag op de markt is toegenomen.

Markt Segmentatie

De markt voor baardverzorgingsproducten is onderverdeeld in type, categorie en distributiekanaal.

Op basis van type is de markt voor baardverzorgingsproducten onderverdeeld in baardolie, baardwas, baardwas en overige. De categorie baardolie had in 2021 het grootste marktaandeel. Dit is te danken aan de voordelen, waaronder een groot hydraterend vermogen en geschiktheid voor veel huidtypen. Deze oliën bevatten een verscheidenheid aan drageroliën, die cruciaal zijn voor de haargroei en helpen bij het verzachten van de haarzakjes. Producenten werken daarom aan oliën die de baardgroei kunnen versnellen. Aan de andere kant wordt verwacht dat de categorie baardwax aanzienlijk zal groeien. Deze groei kan te maken hebben met de voordelen van het gebruik van deze behandelingen, zoals een zachtere huid en baard. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de markt voor deze producten zal groeien in ontwikkelde en zich ontwikkelende landen wereldwijd.

Op basis van de categorie is de markt voor baardverzorgingsproducten onderverdeeld in conventionele en biologische producten. De biologische categorie was in 2021 goed voor het grootste aandeel in de omzet van de markt voor baardverzorgingsproducten, omdat deze verschillende voordelen biedt. Organische bestanddelen zijn cruciaal in baardverzorgingsproducten om je baard zacht te houden en een gezonde baardgroei te stimuleren. Deze bestanddelen hebben een breed scala aan therapeutische effecten en zijn gemakkelijker voor je huid.

Op basis van het distributiekanaal is de markt voor baardverzorgingsproducten onderverdeeld in producten die in winkels worden verkocht en producten die niet in winkels worden verkocht. De winkelcategorie was in 2021 goed voor het grootste aandeel in de omzet van de markt voor baardverzorgingsproducten. Deze ontwikkeling kan worden verklaard door de toenemende voorkeur van consumenten om producten fysiek te inspecteren voordat ze tot aankoop overgaan. De markt voor baardverzorgingsproducten zal naar verwachting groeien door de vele technieken die producenten gebruiken, zoals kortingen en aanbiedingen om naamsbekendheid op te bouwen. Daarnaast helpen winkelbedienden die in dergelijke bedrijven werken klanten bij het kiezen van het ideale product op basis van hun behoeften.

Bekijk de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/beard-care-products-market-7241voor meer inzicht .

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke spelers op de markt zijn The Famous Beard Oil Company LLC (VS), The Man Company (India), Beardbrand (VS), The Bearded Bastard LLC. (VS), Texas Beard Company (VS), Liberty Premium Grooming Co. (VS), Smoky Mountain Beard Co. (VS), Murdock London (VK), Badass Beard Care (VS) en Zeus Beard Products (VS).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Organic Face Care Ingredients Market Research Report Information By Type (Surfactants, Emollients, Active Ingredients, Sugar Polymers, Preservatives, Others), By Application (Face Wash, Cleansing Wipes, Skin-Whitening Creams, Anti-Aging Creams, Others) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

Organic Personal Care Products Market Research Report Informatie per producttype (huidverzorging, haarverzorging, mondverzorging, nagelverzorging, geuren en andere), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Beard Care Products Market,Beard Care Products Market Size,Beard Care Products Market Share,Beard Care Products Market Trends,Beard Care Products Market Research,Beard Care Products Market Report,Beard Care Products Market Analysis,Beard Care Products Market Growth