header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de groei van de markt voor nierziekten 11,20% CAGR zal bedragen en in 2030 USD 89,07 miljard zal bedragen

Sep 12, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo_

Renal Disease Market Research Report Information per ziektetype (chronische nierziekte, nierziekte in een gevorderd stadium), per behandelingstype (dialyse, medicatie, niertransplantatie), per eindgebruiker (dialysecentra, ziekenhuisklinieken, onderzoeks- en academische instellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030.

Nierziekte, ook bekend als nierziekte, omvat een breed scala aan aandoeningen die de goede werking van de nieren aantasten. Deze aandoeningen kunnen variëren in ernst en kunnen het gevolg zijn van verschillende factoren zoals diabetes, hypertensie, auto-immuunziekten, genetische aanleg en meer. De markt voor nieraandoeningen is een cruciaal segment binnen de gezondheidszorg, omdat niergerelateerde aandoeningen wereldwijd aanzienlijke gezondheidsuitdagingen vormen. Dit overzicht biedt inzicht in de huidige situatie van de markt voor nieraandoeningen, inclusief belangrijke trends, uitdagingen en kansen.

De markt voor nierziekten zal naar verwachting groeien van 42,36 miljard USD in 2023 tot 89,07 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). Nierziekten zijn ook bekend onder een andere naam, nierziekten. De ziekte kan verschillende oorzaken hebben, zoals vervuiling, veranderende levensstijl, hoge eiwitinname en andere.

Het gedetailleerde rapport van MRFR belicht de impact die op de sector wordt uitgeoefend door de toename van de geriatrische bevolking, betere diagnostische procedures, een groeiend bewustzijn met betrekking tot de ziekte en andere factoren. Diabetes en hypertensie kunnen de marktgroei ook beïnvloeden. Hoge kosten voor gezondheidszorg en strenge regelgeving kunnen de groei van de markt voor nieraandoeningen echter afremmen.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3167

Segmentatie:

De wereldwijde markt voor nieraandoeningen kan worden besproken op basis van segmenten zoals ziektetype, behandelingstype en eindgebruiker. Deze segmentatie bevat gegevens en cijfers over verschillende aspecten die de groei van de markt kunnen stimuleren.

Per behandelingstype omvat het wereldwijde marktrapport over nieraandoeningen medicatie, dialyse en niertransplantatie. De toenemende bewustwording van de ziekte biedt kansen voor een betere behandeling en zorgt ervoor dat deze segmenten vooruitgaan.

Per eindgebruiker kan het wereldwijde marktrapport over nieraandoeningen worden gesegmenteerd in ziekenhuizen & klinieken, dialysecentra en & academische onderzoeksinstituten. Het segment ziekenhuizen & zou aanzienlijk hoger scoren dan in voorgaande jaren.

Concurrentielandschap:

Verschillende spelers die interesse tonen in de markt voor nierziekten zijn Amgen Inc. (VS), Abbott (VS), Bristol-Myers Squibb Company (VS), AstraZeneca (VS), Fresenius Medical Care AG & Co. KGaA (VK), F. Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland), Keryx Biopharmaceuticals, Inc (VS), GlaxoSmithKline PLC (VK), Pfizer Inc (VS), Sanofi SA (Frankrijk), Novartis AG (Zwitserland), Kissei Pharmaceutical Co, Ltd (Japan) en Teva Pharmaceutical Industries Ltd (Israël). MRFR’s opname van deze bedrijven in het rapport is gericht op verschillende tactische stappen die ze implementeren om hun positie sterk te maken. Dit geeft ook input over hoe de markt zich de komende jaren zal gaan gedragen.

Regionale analyse

Noord- en Zuid-Amerika hebben een beter potentieel om goed te presteren dan hun tegenhangers in de markt voor nieraandoeningen. De regionale markt heeft het grootste marktaandeel, waarvan het leeuwendeel afkomstig is uit Noord-Amerika, waar de VS en Canada de grootste bijdrage leveren. Deze twee landen staan bekend om hun grote bijdrage aan de markt. Dit is mogelijk geweest voor de landen omdat ze een robuuste infrastructuur hebben, een sterk terugbetalingsbeleid om aan de behoeften van de mensen te voldoen, een betere instroom van investeringen voor onderzoek & ontwikkelingsdoeleinden en andere. De stijgende geriatrische bevolking zorgt ook voor een toename van het aantal nieraandoeningen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (157 pagina’s) over nierziekten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/renal-disease-market-3167

Europa’s groei in termen van de markt voor nierziekten is vrij buitengewoon. Volgens de rapporten die in 2015 werden gepubliceerd in het jaarverslag van de European Renal Association, wordt 10% van de Europese bevolking getroffen door verschillende vormen van nierziekten. Een betere beschikbaarheid van diagnostische procedures kan er ook voor zorgen dat de markt voor nierziekten betere vooruitzichten krijgt. De regio Azië-Pacific heeft een enorme bevolking die de groei van de markt kan stimuleren. Deze regio heeft het potentieel om de komende jaren uit te groeien tot de snelst groeiende regio. Landen als China, India en Zuid-Korea beïnvloeden de markt met hoge investeringen. Deze regio profiteert ook veel als bestemming voor de uitbesteding van klinische proeven, de productie van geneesmiddelen en pathologietests.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Hersenaneurysma Behandeling Marktonderzoeksrapport Informatie: Per type (chirurgie (chirurgisch clippen, endovasculaire coiling), medicatie (maagzuurremmer, stoelgangverzachter)), aandoening (niet-gebarsten aneurysma, gebarsten aneurysma), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken) – wereldwijde prognose tot 2030

Primair Artrose Marktonderzoek Rapport Informatie Per Type (Knie-, Hand-, Nek-, Heup-, Pols-, Rug- en Schouderartrose), Producttype, Geneesmiddelenklasse (Combinatiegeneesmiddel, LTA, ICS, SABA, LABA), Toedieningsweg, Eindgebruiker – Wereldwijde prognose tot 2030

Nucleaire Geneeskunde Marktonderzoek Rapport Informatie Per Producttype ( Diagnostische Nucleaire Geneeskunde (SPECT Radiofarmaceutica [ Tc-99m, TI-201, Ga-67, I-123, en anderen], Pet Radiofarmaceutica [Tc-99m, TI-201, Ga-67, I-123, en anderen]), Therapeutische Nucleaire Geneeskunde (Alfa Stralers[ Ra-223], Bètastralers [I-131, Y-90, Sm-153, Lu-177, Re-186, en anderen]), brachytherapie-isoptopen [Ir-192, I-125, Pd-103, Cs-131, en anderen]), op toepassing (diagnostische toepassingen SPECT-toepassingen [cardiologie, neurologie, lymfoom, schildklier, en anderen]), op toepassing (diagnostische toepassingen SPECT-toepassingen [cardiologie, neurologie, lymfoom, schildklier, en anderen]).

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Markt voor nierziekten

Contactgegevens:

Renal disease Market
Keywords:  Renal disease Market,Renal disease Market Size,Renal disease Market Overview,Renal disease Market Growth