header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Behavioral Biometrics Market to Hit USD 11.64 Billion by 2030 as a result of Rising Cybersecurity Concerns and AI & Machine Learning Advancements

Sep 13, 2023 9:00 AM ET

Gedragsbiometrie markt Scope & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor gedragsbiometrie in 2022 geschat op 2,01 miljard dollar. De markt zal naar verwachting 11,64 miljard dollar bereiken in 2030, met een jaarlijkse groei van 24,5% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Volgens het onderzoek van SNS Insider zal de markt voor gedragsbiometrische gegevens een hoge vlucht nemen naarmate technologische innovatie blijft bloeien en de behoefte aan robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen toeneemt. Het vermogen om verbeterde beveiliging te bieden zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring maakt het een centrale speler op het gebied van digitale authenticatie en zorgt voor een veiligere en meer beveiligde online omgeving voor iedereen.

Gedragsbiometrie is een geavanceerd gebied binnen de biometrische technologie dat zich richt op het identificeren en verifiëren van personen op basis van hun unieke gedragspatronen. In tegenstelling tot traditionele biometrische methoden zoals vingerafdruk- of irisscans, die vertrouwen op fysieke kenmerken, maakt gedragsbiometrie gebruik van de verschillende gedragskenmerken en gewoonten die individuen vertonen tijdens verschillende activiteiten. Deze benadering voegt een extra beveiligingslaag toe aan verificatiesystemen en heeft aan bekendheid gewonnen door zijn innovatieve en dynamische aard.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van Behavioral Biometrics Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1300

De belangrijkste spelers in het Behavioral Biometrics marktrapport zijn:

BioCatch Ltd., Nuance Communications Inc., NuData Security, SecuredTouch Ltd., UnifyID, Fair Issac Corporation, ThreatMark, Callsign Inc., Adjust GmbH, Mastercard Incorporated, Plurilock Security Solutions Inc., SecureAuth Corporation, Zighra, BEHAVIOSEC INC., EZMCOM Inc., IBM Corporation, NEC Corporation, SAMSUNG SDS en andere spelers.

Marktanalyse

Het groeitraject van de markt voor gedragsbiometrie wordt ondersteund door een reeks overtuigende drijfveren. De toenemende frequentie en geavanceerdheid van cyberaanvallen hebben organisaties ertoe aangezet om geavanceerde beveiligingsoplossingen te zoeken. Gedragsbiometrie biedt een extra beschermingslaag door uniek gebruikersgedrag te analyseren, waardoor het steeds crucialer wordt in de strijd tegen identiteitsdiefstal en ongeautoriseerde toegang. De toename van mobiele en online transacties maakt veilige en toch handige authenticatiemethoden noodzakelijk. Gedragsbiometrie voldoet aan deze vraag door continue, passieve authenticatie mogelijk te maken, waardoor de noodzaak voor handmatige invoer afneemt en de legitimiteit van transacties wordt gegarandeerd. Strengere regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals GDPR en CCPA, hebben organisaties gedwongen om robuuste beveiligingsmaatregelen te nemen om gebruikersgegevens te beschermen. Gedragsbiometrie biedt een oplossing die voldoet aan de voorschriften door te vertrouwen op gedragspatronen in plaats van gevoelige persoonlijke informatie op te slaan.

Gedragsbiometrie marktsegmentatie als volgt:

Naar component
Software
Service

Per type
Spraakherkenning
Dynamiek van toetsaanslagen
Ganganalyse
Handtekeninganalyse
Overige

Naar implementatie
On-premise
Cloud-gebaseerd

Per toepassing
Risico & Compliancebeheer
Identiteit bewijzen
Continue authenticatie
Fraudedetectie & Preventie

Naar organisatiegrootte
Grote ondernemingen
MKB

Per sector
Detailhandel & E-commerce
Gezondheidszorg
BFSI
Overheid & Defensie
IT & Telecom
Overige

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1300

Impact van Recessie

Hoewel een economische recessie een uitdaging kan vormen voor de groei van de markt voor gedragsbiometrie, is het essentieel om te erkennen dat de impact veelzijdig zal zijn. De omvang van de impact zal afhangen van de ernst en de duur van de recessie, maar ook van de strategieën die bedrijven en belanghebbenden binnen de sector hanteren. De markt kan een tijdelijke vertraging ondervinden, maar het potentieel op lange termijn blijft intact omdat de behoefte aan geavanceerde beveiligingsmaatregelen een kritieke zorg blijft voor bedrijven in een steeds meer digitale wereld.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een gevoel van urgentie en bewustzijn in het technologielandschap gebracht, vooral op het gebied van gedragsbiometrie. Naarmate de bezorgdheid over de veiligheid toeneemt, is de vraag naar geavanceerde authenticatie- en bewakingsoplossingen gegroeid, wat de markt voor gedragsbiometrie vooruit stuwt. Hoewel de impact van het conflict op de markt opmerkelijk is, is het essentieel om te navigeren door de evoluerende ethische, privacy- en regelgevende dimensies om een verantwoorde en duurzame groei in de industrie te garanderen.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika bevindt zich in de voorhoede van de technologische vooruitgang en is vaak de drijvende kracht achter de toepassing van geavanceerde oplossingen. Op het gebied van gedragsbiometrie beschikt de regio over een aanzienlijk aantal belangrijke spelers, onderzoeksinstellingen en cyberbeveiligingsbedrijven. De regio Azië-Pacific maakt een snelle verschuiving door naar digitalisering, gedreven door de toename van smartphones, de groeiende toegang tot internet en de groei van e-commerce. Deze digitale transformatie heeft een vruchtbare bodem gecreëerd voor de toepassing van gedragsbiometrie, omdat bedrijven op zoek zijn naar veilige maar gebruiksvriendelijke authenticatiemethoden.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar gedragsbiometrie

-Het softwaresegment zal een centrale rol spelen in de verspreiding van gedragsbiometrie. Omdat organisaties in verschillende sectoren de behoefte aan geavanceerde beveiligingsoplossingen erkennen, nemen softwareontwikkelaars de gelegenheid te baat om geavanceerde gedragsbiometrische oplossingen te ontwerpen en te leveren.

-Het segment van de grote ondernemingen ontpopt zich als een belangrijke toepasser en beïnvloeder van biometrische gedragsoplossingen. Grote ondernemingen werken op grote schaal, verwerken grote hoeveelheden gevoelige gegevens en hebben een divers gebruikersbestand.

Recente ontwikkelingen in de markt voor gedragsbiometrie

-In een belangrijke ontwikkeling heeft Zighra’s geavanceerde biometrische gedragstechnologie goedkeuring gekregen voor directe verkoop aan de Canadese overheid. Deze goedkeuring betekent een belangrijke stap voorwaarts in het verbeteren van de cyberbeveiliging en authenticatiemogelijkheden van het land.

Permira Growth Opportunities, een toonaangevende wereldwijde private equity-firma, heeft onlangs een aanzienlijk belang van $ 40 miljoen verworven in BioCatch.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Gedragsbiometrie marktsegmentatie, per component
9. Gedragsbiometrie marktsegmentatie, per type
10. Gedragsbiometrie marktsegmentatie, per toepassing
11. Gedragsbiometrie marktsegmentatie, per toepassing
12. Gedragsbiometrie marktsegmentatie, per organisatiegrootte
13. Gedragsbiometrie marktsegmentatie, per industrie
14. Regionale Analyse
15. Bedrijfsprofielen
16. Concurrentielandschap
17. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/1300

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Behavioral Biometrics Market,Behavioral Biometrics Market Size,Behavioral Biometrics Market Share,Behavioral Biometrics Market Growth,Behavioral Biometrics Market Trends,Behavioral Biometrics Market Analysis,Behavioral Biometrics Industry