header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Business Spend Management (BSM) softwaremarkt zal tegen 2030 USD 47,15 miljard bereiken als gevolg van de toenemende complexiteit van bedrijfsactiviteiten en gegevensgestuurde besluitvorming

Sep 13, 2023 9:00 AM ET

Marktoverzicht Business Spend Management Software:

Volgens het onderzoek van SNS Insider zijn de groeimotoren voor de Business Spend Management (BSM) Software Markt geworteld in de behoefte aan kostenreductie, efficiëntieverbetering, compliance en datagestuurde besluitvorming.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de Business Spend Management (BSM) softwaremarkt in 2022 een waarde van 18,91 miljard dollar heeft bereikt en naar verwachting in 2030 zal zijn gegroeid tot 47,15 miljard dollar, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,1% voor de verwachte periode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis monster van het Business Spend Management Software Marktrapport 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2734

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– GEP
– Basware
– Coupa Software Inc
– Proactis Holdings Plc
– SAP SE
– Ivalua Inc
– Xeeva
– Zycus Inc
– Sievo
– JAGGAER
– IBM
– SutiSoft, Inc
– TRADOGRAM
– Fraxion
– Andere spelers

Reikwijdte van het marktrapport

Business Spend Management (BSM) software is een uitgebreide suite van digitale tools en oplossingen ontworpen om organisaties te helpen hun uitgavenactiviteiten efficiënt te beheren en te optimaliseren. BSM-software omvat verschillende aspecten van inkoop, uitgavenbeheer en financiële operaties, allemaal gericht op het verbeteren van de controle, zichtbaarheid en kosteneffectiviteit in de uitgavenprocessen van een organisatie. BSM-software automatiseert onkostendeclaratie en goedkeuringsworkflows, waardoor werknemers uitgaven eenvoudig kunnen indienen en managers deze efficiënt kunnen controleren en goedkeuren. Dit vermindert de kans op fouten en fraude, terwijl het ook real-time inzicht geeft in de bedrijfsuitgaven.

Marktanalyse

Naarmate bedrijven groeien en uitbreiden, worden hun activiteiten complexer. Deze complexiteit leidt vaak tot hogere uitgaven in verschillende categorieën, zoals inkoop-, reis- en operationele kosten. BSM-software biedt een uniform platform om deze uitgaven efficiënt te beheren en te controleren. In een sterk concurrerende wereldwijde markt voor BSM-software (Business Expense Management) zijn kostenreductie en operationele efficiëntie van het grootste belang. BSM-software helpt organisaties bij het identificeren van kostenbesparende mogelijkheden, het onderhandelen over betere leverancierscontracten en het elimineren van inefficiënte handmatige processen, wat leidt tot aanzienlijke besparingen. BSM-software biedt real-time gegevens en analyses, waardoor bedrijven weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Met behulp van geavanceerde rapportage- en analysetools kunnen organisaties uitgavenpatronen, potentiële kostenoverschrijdingen en verbeterpunten identificeren.

Inbegrepen marktsegmentatie en subsegmentatie zijn:

Naar oplossing:

– Procure to Pay
– Reis- en onkostenbeheer
– Uitgavenanalyse
– Contractbeheer
– Overige

Op inzetgebied:

– On-Cloud
– Ter plaatse

Op bedrijfsgrootte:

– Grote
– MKB

Op Type:

– Indirecte Bestedingen
– Directe Bestedingen
– MRO Bestedingen

Naar eindgebruik:

– BFSI
– IT en Telecom
– Energie
– Gezondheidszorg
– Productie
– Overige

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt voor BSM-software (Business Expenditure Management) is complex en hangt af van verschillende factoren, waaronder de ernst en duur van de recessie, het aanpassingsvermogen van BSM-leveranciers en de specifieke behoeften en prioriteiten van bedrijven. Terwijl sommige bedrijven in moeilijke economische tijden bezuinigen op hun technologische uitgaven, kunnen andere bedrijven BSM-software gebruiken als strategisch hulpmiddel om de uitdagingen het hoofd te bieden en er sterker uit te komen als de economie weer aantrekt.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft bedrijven gedwongen om hun benadering van uitgavenbeheer te heroverwegen en heeft de adoptie van BSM-software versneld als een essentieel hulpmiddel om de uitdagingen van het conflict aan te pakken. Dit heeft geleid tot een grotere vraag naar meer geavanceerde en uitgebreide BSM-oplossingen die zich kunnen aanpassen aan de veranderende geopolitieke dynamiek en economische onzekerheden.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2734

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika loopt voorop in de markt voor BSM-software (Business Expenditure Management), met de Verenigde Staten als koploper. De sterke economie van de regio, de grote ondernemingen en de technische cultuur hebben de vraag naar BSM-oplossingen gestimuleerd. In Europa heeft BSM-software ook aan populariteit gewonnen. De regelgeving van de Europese Unie, zoals GDPR, heeft de nadruk gelegd op gegevensbeveiliging en compliance, waardoor BSM-oplossingen aantrekkelijk zijn geworden voor bedrijven die transparantie en compliance in hun uitgavenbeheer willen waarborgen. De regio Azië-Pacific, met landen als China, India, Japan en Australië, laat een opmerkelijke groei zien in het gebruik van BSM-software. De groeiende middenklasse in de regio en de toenemende investeringen van bedrijven hebben de behoefte aan efficiënt uitgavenbeheer gestimuleerd.

Belangrijkste resultaten van de Business Spend Management (BSM) Software Marktstudie

  • Het MRO-uitgavensegment is een belangrijk aspect van het budget van elke organisatie, vooral in industrieën zoals productie, nutsbedrijven en transport. Het efficiënt beheren van MRO-uitgaven is cruciaal voor deze bedrijven om de continue werking van hun apparatuur en faciliteiten te garanderen en tegelijkertijd de kosten te beheersen.
  • De BFSI-sector (Banking, Financial Services and Insurance) opereert in een sterk gereguleerde en concurrerende omgeving, waardoor kostenbeheer en compliance essentieel zijn. BFSI-bedrijven hebben te maken met een breed scala aan uitgaven, van kantoorbenodigdheden tot IT-infrastructuur. BSM-software biedt een eenduidig overzicht van alle uitgaven, waardoor het eenvoudiger wordt om deze efficiënt op te sporen en te beheren.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de Business Spend Management (BSM) Software Markt

  • OneStream Software, een toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor corporate performance management (CPM), heeft een spannende samenwerking aangekondigd met Coupa, een gerenommeerde naam op het gebied van business spend management. Deze strategische samenwerking is erop gericht een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop organisaties hun uitgaven beheren en optimaliseren, wat uiteindelijk zal leiden tot grotere efficiëntie en kostenbesparingen.
  • Llamasoft, een toonaangevend supply chain softwarebedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van logistiek en analyse, is onlangs voor maar liefst 1,5 miljard dollar overgenomen door een vooraanstaand softwarebedrijf voor uitgavenbeheer.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8.Business Spend Management (BSM) Software Marktsegmentatie, per Oplossing
9.Business Spend Management (BSM) Software Marktsegmentatie, per Toepassing
10.Business Spend Management (BSM) Software Marktsegmentatie, per Bedrijfsgrootte
11.Business Spend Management (BSM) Software Markt Segmentatie, per Type
12. 12.Business Spend Management (BSM) Software Marktsegmentatie, per Eindgebruik
13. Regionale analyse
14. Bedrijfsprofiel
15. Concurrentielandschap
16. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop Volledige PDF van Business Spend Management Software Marktrapport 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2734

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Business Spend Management Software Market,Business Spend Management Software Market Size,Business Spend Management Software Market Share,Business Spend Management Software Market Growth,Business Spend Management Software Market Trends,Business Spend Management Software Market Analysis,Business Spend Management Software Market Forecast,Business Spend Management Software Market Report,Business Spend Management (BSM) Software Market,BSM Software Market