header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor diabetesapparaten zal tegen 2030 53,06 miljard dollar overschrijden door de stijgende prevalentie van diabetes en de toenemende nadruk op een patiëntgerichte aanpak

Sep 13, 2023 8:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider wordt de markt voor diabetesapparaten gedreven door een combinatie van factoren, waaronder de toenemende prevalentie van diabetes, technologische innovaties, patiëntgerichte benaderingen, overheidsinitiatieven, integratie van telegeneeskunde en de uitbreiding naar opkomende markten.

Volgens het rapport van SNS Insider werd de markt voor diabetesapparaten in 2022 gewaardeerd op ongeveer 29,1 miljard USD. Prognoses geven aan dat de markt zal stijgen tot ongeveer 53,06 miljard dollar in 2030, met een jaarlijkse groei van 7,8% in de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

In het snel evoluerende landschap van medische technologie zijn diabetesapparaten onmisbare hulpmiddelen geworden in het leven van mensen die leven met diabetes. Deze innovatieve apparaten hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop bloedglucosespiegels worden gecontroleerd, insuline wordt toegediend en het algehele diabetesbeheer wordt aangepakt. Door de naadloze integratie van geavanceerde technologie met de fijne kneepjes van diabeteszorg hebben deze apparaten patiënten in staat gesteld om hun gezondheid als nooit tevoren in eigen hand te nemen.

Gratis voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/3159

Marktanalyse

De wereldwijde markt voor diabetesapparaten kent een robuuste groei, gedreven door een samenloop van factoren die het landschap van diabetesbeheer en -zorg een nieuwe vorm geven. De belangrijkste drijfveer voor de markt is de toenemende prevalentie van diabetes wereldwijd. Een zittende levensstijl, ongezonde eetgewoonten en een groeiende vergrijzende bevolking dragen bij aan een toename van het aantal diabetesgevallen van zowel type 1 als type 2, waardoor de vraag naar geavanceerde apparaten voor het bewaken, beheren en behandelen van de ziekte toeneemt. Snelle technologische ontwikkelingen zorgen voor een revolutie in de diabeteszorg. Systemen voor continue glucosemonitoring (CGM), insulinepompen en slimme insulinepennen bevatten geavanceerde sensoren, gegevensanalyse en connectiviteitsfuncties. Deze innovaties bieden patiënten realtime inzicht in hun glucoseniveaus, waardoor gepersonaliseerde behandelplannen mogelijk worden en het risico op complicaties afneemt. De toenemende bewustwording over diabetes en het beheer ervan zorgt ervoor dat meer mensen in een vroeger stadium een diagnose en behandeling zoeken.

De belangrijkste spelers in het rapport zijn de volgende:

Medtronic plc, Abbott Laboratories, F.Hoffmann-La-Ltd., Bayer AG, Lifescan, Inc., B Braun Melsungen AG, Lifescan, Inc., Dexcom Inc., Insulet Corporation, Ypsomed Holdings, Companion Medical, Sanofi, Valeritas Holding Inc, Novo Nordisk en anderen.

De segmentatie van de markt voor diabetesapparaten is als volgt:

Naar type

  • Bloedglucosecontroleapparaten
    • Zelfcontroleapparaten
      • Bloedglucosemeters
      • Teststrips
      • Lancetten
    • Continue Glucose Controle Apparaten
      • Sensoren
      • Zenders
      • Ontvang
    • Apparaten voor insulinetoediening
      • Insulinepompen
      • Insulinepennen
      • Insulinespuiten
      • Insuline injectoren

Naar distributiekanaal

  • Ziekenhuisapotheken
  • Apotheken
  • Diabetes Klinieken
  • Online apotheken
  • Overige

Naar eindgebruik

  • Ziekenhuizen
  • Thuiszorg
  • Diagnostische centra

Impact van Recessie

De impact van een recessie op de markt voor diabetesapparaten is een dynamisch samenspel van verschillende factoren, waaronder veranderingen in consumentengedrag, bezorgdheid over betaalbaarheid, verschuivingen in de uitgaven voor gezondheidszorg, effecten op Rinxdeepl68 D en het evenwicht tussen essentiële en aanvullende zorg. Hoewel economische recessies uitdagingen kunnen vormen voor de sector, kunnen ze ook innovatie stimuleren, de interacties tussen patiënt en zorgverlener een nieuwe vorm geven en de toegankelijkheid en betaalbaarheid van technologieën voor diabetesbeheer beïnvloeden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft ongetwijfeld een schaduw geworpen over de markt voor diabetesapparaten en heeft uitdagingen gecreëerd op het gebied van toeleveringsketens, toegang tot gezondheidszorg en regelgeving. Het heeft echter ook de behoefte aan innovatieve oplossingen en samenwerking aangewakkerd om ervoor te zorgen dat diabetespatiënten de benodigde apparaten en zorg blijven ontvangen ondanks de verstoringen die door het conflict worden veroorzaakt.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

In Noord-Amerika wordt de markt voor diabetesapparaten gekenmerkt door robuuste onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, een hoge adoptiesnelheid van geavanceerde technologieën en een sterke nadruk op patiëntgerichte zorg. De regio Azië-Pacific biedt een unieke reeks uitdagingen en kansen op de markt voor diabetesapparaten. Snelle verstedelijking, een zittende levensstijl en veranderende eetgewoonten hebben bijgedragen aan een sterke stijging van het aantal diabetesgevallen. De markt wordt hier gekenmerkt door een toenemend bewustzijn over diabetesbeheer en een groeiende middenklasse met een betere toegang tot gezondheidszorg.

Vraag hier om een rapport op maat volgens uw bedrijfsbehoeften: https://www.snsinsider.com/enquiry/3159

Belangrijkste resultaten van de studie over de markt voor diabetesapparaten

Het segment bloedglucosecontroleapparaten loopt voorop in deze marktevolutie. Deze apparaten hebben een revolutie teweeggebracht in de diabetesbehandeling doordat ze patiënten in staat stellen hun bloedglucosespiegel regelmatig, gemakkelijk en nauwkeurig te controleren.

Het segment apotheken is in opkomst als een belangrijk distributiekanaal voor diabetesapparaten. Apotheken verstrekken niet langer alleen medicijnen; ze zijn geëvolueerd tot uitgebreide bestemmingen voor gezondheidszorg, die toegang bieden tot verschillende medische hulpmiddelen en patiëntenvoorlichting.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor diabetesapparaten

Eli Lilly and Company bereidt zich voor op de lancering van het langverwachte Tempo® Personalized Diabetes Management Platform, wat een baanbrekende vooruitgang betekent op het gebied van diabeteszorg. Dit innovatieve platform is klaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen hun diabetes beheren door een uitgebreide en gepersonaliseerde aanpak van de behandeling aan te bieden.

Amazon Pharmacy heeft een geautomatiseerd couponsysteem geïntroduceerd dat insuline en diabetesgerelateerde producten aanbiedt tegen een betaalbare prijs van 35 dollar. Deze stap zal naar verwachting de hoognodige verlichting brengen voor de miljoenen Amerikanen die afhankelijk zijn van insuline om hun diabetes te beheren.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Diabetes Hulpmiddelen Markt Dynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Diabetes Hulpmiddelen Markt Segmentatie, Naar Type

Hoofdstuk 9 Diabetes Hulpmiddelen marktsegmentatie, naar distributiekanaal

Hoofdstuk 10 Diabetes Hulpmiddelen marktsegmentatie, naar eindgebruik

Hoofdstuk 11 Regionale analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/3159

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  diabetes devices market,usa diabetes devices market,diabetes devices market share,diabetes devices market size,diabetes devices market growth,diabetes devices market trends