header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektromagnetische wapens zal tegen 2030 meer dan USD 4,15 miljard bedragen als gevolg van de toename in asymmetrische oorlogsvoering en de toenemende toepassingen van antivliegtuigen

Sep 13, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider maakt de markt voor elektromagnetische wapens een robuuste groei door als gevolg van een combinatie van technologische vooruitgang, veranderende militaire strategieën, geopolitieke dynamiek en zich ontwikkelende veiligheidsbedreigingen.

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor elektromagnetische wapens in 2022 een waarde van 744 miljoen dollar bereikt en zal deze in 2030 naar verwachting 4,15 miljard dollar bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 24% in de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het verslag over de markt voor elektromagnetische wapens

De markt voor elektromagnetische wapens, vaak aangeduid als gerichte energiewapens (DEW’s), is een categorie geavanceerde wapens die elektromagnetische straling en energie gebruiken om verschillende militaire en strategische doelen te bereiken. Deze wapens wijken sterk af van traditionele kinetische wapens, zoals vuurwapens en explosieven, omdat ze gerichte stralen van elektromagnetische straling uitzenden in plaats van te vertrouwen op projectielen of explosieven.

Marktanalyse

De markt voor elektromagnetische wapens heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door een combinatie van technologische vooruitgang, veranderende militaire strategieën en veranderende geopolitieke dynamiek. Veel landen zijn bezig met militaire modernisering om een concurrentievoordeel te behouden in de wereldwijde defensiecapaciteit. Elektromagnetische wapens worden steeds meer een cruciaal onderdeel van deze moderniseringsinspanningen vanwege hun potentieel om niet-dodelijke en kosteneffectieve oplossingen te bieden voor een verscheidenheid aan militaire scenario’s, waaronder anti-drone systemen, elektronische oorlogsvoering en bescherming van infrastructuur. De veranderende aard van oorlogvoering, inclusief de opkomst van asymmetrische dreigingen, heeft de vraag naar elektromagnetische wapens aangewakkerd. Deze wapens kunnen de elektronische systemen van tegenstanders verstoren en neutraliseren, waaronder communicatienetwerken, radar en bewakingsapparatuur, waardoor het speelveld tegen technologisch superieure tegenstanders gelijk wordt getrokken.

Ontvang een voorbeeldrapport van de markt voor elektromagnetische wapens @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1217

Belangrijke spelers zijn

– Lockheed Martin Corporation
– Raytheon Technologieën
– BAE Systemen
– Elbit Systemen
– Northrop Grumman
– QinetiQ Groep
– Honeywell Groep
– Thales Groep
– Rheinmetall AG, en andere spelers.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar Technologie
– Deeltjesstraalwapens
– Laser-geïnduceerd Plasma Kanaal

Per toepassing
– Binnenlandse Veiligheid
– Militair

Per platform
– Land
– Maritiem
– Luchtmacht

Op product
– Dodelijke wapens
– Niet-dodelijke wapens

Impact van Recessie

Een recessie kan de markt voor elektromagnetische wapens voor verschillende uitdagingen stellen, waaronder budgettaire beperkingen, vertraagde aankopen, minder O&O-financiering en verstoringen in de toeleveringsketen. De reactie van de markt op economische neergang kan echter variëren afhankelijk van specifieke technologieën en geopolitieke factoren. Aanpassingsvermogen, innovatie en een focus op nationale veiligheidsbehoeften kunnen bedrijven in deze sector helpen om de uitdagingen van recessies het hoofd te bieden en op de lange termijn te blijven floreren.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor elektromagnetische wapens. De oorlog heeft uitdagingen met zich meegebracht op het gebied van regelgeving en de mogelijkheid van misbruik, maar heeft ook groei, onderzoek en ontwikkeling in de industrie gestimuleerd. Nu landen het belang inzien van elektronische oorlogsvoering in moderne conflicten, zal de markt zich de komende jaren waarschijnlijk blijven ontwikkelen en uitbreiden.

Informeer naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1217

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, domineert de markt voor Elektromagnetische Wapens. Het Amerikaanse leger loopt voorop bij het ontwikkelen en testen van DEW’s, variërend van laserwapens tot krachtige microgolftoestellen. Verschillende Europese landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, investeren ook in onderzoek naar elektromagnetische wapens. Samenwerkingsinspanningen op Europees niveau zijn erop gericht de capaciteiten van het continent op dit gebied te versterken. China boekt aanzienlijke vooruitgang in de ontwikkeling van elektromagnetische wapens, waaronder hoogenergetische lasers en radiofrequentiewapens. Het groeiende defensiebudget en de technologische kracht van het land maken het tot een geduchte speler in de regio Azië-Stille Oceaan.

Belangrijkste resultaten van het onderzoek naar de markt voor elektromagnetische wapens
– Het Laser-Induced Plasma Channel segment vertegenwoordigt een revolutionaire sprong op het gebied van gerichte energiewapens. Deze technologie maakt gebruik van de kracht van lasers om een tijdelijk, geïoniseerd plasmakanaal door de atmosfeer te creëren. Dit plasmakanaal kan dienen als een kanaal voor de overdracht van elektromagnetische energie, waardoor nauwkeurige en snelle communicatie of verstoring van vijandelijke elektronische systemen mogelijk wordt.
– Het militaire segment van de markt omvat een breed scala aan toepassingen, van elektronische oorlogsvoering (EW) tot krachtige microgolfsystemen (HPM) en stoorzenders voor radiofrequentie (RF). Deze systemen kunnen worden geïntegreerd in verschillende platforms, waaronder vliegtuigen, schepen, voertuigen en zelfs handheld apparaten.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor elektromagnetische wapens
– Leidos, een toonaangevend technologie- en defensiebedrijf, heeft een belangrijk contract van $8 miljoen binnengehaald voor de ontwikkeling van geavanceerde elektromagnetische wapens voor de Amerikaanse luchtmacht.
– De ondertekening van het 10-jarige productiecontract tussen het Amerikaanse leger en Sig Sauer, Inc. markeert een belangrijke mijlpaal in de moderniseringsinspanningen van het Amerikaanse leger. Dit partnerschap vertegenwoordigt een toewijding om de Amerikaanse soldaat uit te rusten met geavanceerde wapens en munitie.

Koop Volledige PDF van het marktrapport Elektromagnetische Wapens @ https://www.snsinsider.com/checkout/1217

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten
1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie
5. Waardeketenanalyse
6. Het 5-krachtenmodel van Porter
7. PEST-analyse
8. Markt voor elektromagnetische wapens, per technologie
9. Markt voor elektromagnetische wapens, per toepassing
10. Markt voor elektromagnetische wapens, per platform
11. Markt voor elektromagnetische wapens, per product
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Onze medewerkers zijn toegewijd aan het geven van betrouwbare informatie aan onze klanten en met onze expertise in de meeste industriële sectoren zijn we er trots op dat we erkend worden als een van de beste marktonderzoekbureaus ter wereld. We kunnen snel relevante onderzoeksprogramma’s ontwerpen en implementeren, waaronder enquêtes en focusgroepen, en we beschikken over de middelen en de competentie om met klanten in vrijwel elke bedrijfssector om te gaan.

Akash Anand Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Electromagnetic Weapons Market,Electromagnetic Weapons Market Size,Electromagnetic Weapons Market Share,Electromagnetic Weapons Market Growth,Electromagnetic Weapons Market Trends,Electromagnetic Weapons Market Forecast,Electromagnetic Weapons Market Report