header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gasturbinediensten zal tegen 2030 meer dan USD 25,70 miljard bedragen als gevolg van de verouderende gasturbine-infrastructuur en de stijgende vraag naar energie

Sep 13, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de markt voor gasturbinediensten klaar voor aanhoudende groei als gevolg van de combinatie van een toenemende vraag naar energie, een zich ontwikkelend technologisch landschap, zorgen over het milieu en de behoefte aan betrouwbare energieoplossingen.

Volgens het rapport van SNS Insider bereikte de markt voor gasturbinediensten in 2022 een waarde van 19,22 miljard USD en zal deze naar verwachting groeien naar 25,70 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,7% gedurende de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

De belangrijkste spelers zijn:

– General Electric
– Siemens Energie
– Mitsubishi Power Ltd.
– Kawasaki Heavy Industries Ltd.
– Solar Turbines Inc.
– Ansaldo Energia
– Bharat Heavy Electricals Ltd.
– OPRA Turbines
– Man Energie Oplossingen
– Centrax Gasturbines, en andere

Vraag een voorbeeldverslag aan van de omvang van de markt voor waterstofenergieopslag 2023 @
https:// www.snsinsider.com/sample-request/3299

Omvang van het marktrapport:

Gasturbinediensten verwijzen naar een reeks gespecialiseerde onderhouds-, reparatie- en ondersteuningsactiviteiten die de efficiënte en betrouwbare werking van gasturbines moeten garanderen. Gasturbines zijn een type verbrandingsmotor die vaak worden gebruikt in verschillende industriële toepassingen, energieopwekking, luchtvaart en zelfs scheepsvoortstuwing. Deze machines staan bekend om hun hoge efficiëntie en vermogen, waardoor ze vitale onderdelen zijn in veel kritieke systemen.

Marktanalyse:

De gasturbinemarkt is een kritische sector binnen de energie- en luchtvaartindustrie, die onderhouds-, reparatie- en ondersteuningsdiensten levert voor gasturbines die worden gebruikt in energieopwekking, luchtvaart en industriële toepassingen. De wereldwijde vraag naar energie blijft stijgen als gevolg van bevolkingsgroei, verstedelijking en industrialisatie. Gasturbines spelen een cruciale rol bij het voldoen aan deze vraag door te zorgen voor efficiënte en betrouwbare energieopwekking. Naarmate de behoefte aan energie toeneemt, zal de markt meegroeien om de consistente werking van deze turbines te garanderen. Veel gasturbines die nu in gebruik zijn, bereiken het einde van hun ontwerplevensduur. Naarmate deze turbines ouder worden, hebben ze vaker onderhoud en reparaties nodig om hun efficiëntie en betrouwbaarheid te behouden. Dit creëert een aanzienlijke markt voor gasturbinediensten, waaronder upgrades, retrofits en revisies. Vooruitgang in gasturbinetechnologie, zoals de ontwikkeling van meer brandstofefficiënte en milieuvriendelijke turbines, creëert kansen voor dienstverleners. Deze geavanceerde turbines vereisen vaak gespecialiseerde onderhouds- en reparatiediensten, wat nieuwe markten opent voor innovatieve oplossingen.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar ontwerptype

– Zwaar gebruik (frame)
– Aëroderivatief

Op steunmateriaal

– Vermogen
– Olie & gas
– Andere industrie (mechanische aandrijfprocessen in de staal-, aluminium- en verwerkende industrie)

Per technologie

– Open cyclus
– Gecombineerde cyclus

Op nominaal vermogen

– 1-40 MW
– 40-120 MW
– 120-300 MW
– Meer dan 300 MW

Impact van recessie:

De impact van een recessie op de gasturbinemarkt is gemengd, met zowel positieve als negatieve aspecten. Terwijl verminderde kapitaaluitgaven en budgetbeperkingen uitdagingen kunnen vormen, kunnen de toegenomen vraag naar onderhoud van verouderde apparatuur en overheidsinitiatieven om economisch herstel te stimuleren kansen bieden. Uiteindelijk zullen de veerkracht en het aanpassingsvermogen van gasturbine dienstverleners een belangrijke rol spelen bij het bepalen van hun succes tijdens economische recessies.

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:
https:// www.snsinsider.com/enquiry/3299

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne:

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een veelzijdige impact gehad op de markt voor gasturbinediensten. De oorlog heeft uitdagingen gecreëerd door sancties en geopolitieke spanningen, maar heeft ook kansen gecreëerd door zorgen over de energiezekerheid, de ontwikkeling van infrastructuur en technologische vooruitgang. Naarmate het conflict en de gevolgen ervan zich verder ontwikkelen, zal de markt zich moeten aanpassen en door deze dynamiek moeten navigeren om te kunnen gedijen in een veranderend landschap.

Volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/gas-turbine-services-market-3299

Belangrijkste regionale ontwikkelingen:

De Verenigde Staten en Canada zijn prominente spelers op de markt voor gasturbinediensten. De regio profiteert van een gevestigde energie-infrastructuur en een focus op hernieuwbare energiebronnen, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar onderhoud en upgrades van gasturbines om een betrouwbare energieopwekking te garanderen. Europese landen stappen actief over op schonere en duurzamere energiebronnen, waardoor oudere gasturbines uit bedrijf worden genomen. Dit biedt echter ook mogelijkheden voor onderhoud en modernisering van bestaande gasturbine-installaties om aan moderne milieunormen te voldoen. Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor gasturbinediensten, aangewakkerd door de toenemende industrialisatie en verstedelijking in de regio. Landen als China en India breiden hun stroomopwekkingscapaciteit uit, waarbij gasturbines een cruciale rol spelen.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar gasturbinediensten

– Het Open Cycle-segment is getuige van innovaties op het gebied van brandstofefficiëntie en emissiereductie. Fabrikanten ontwikkelen efficiëntere verbrandingstechnologieën, wat resulteert in een betere energieconversie en minder uitstoot van broeikasgassen.

– Het segment Power Generation binnen de markt ondervindt een sterke toename van de vraag omdat landen wereldwijd ernaar streven om op efficiënte en duurzame wijze in hun energiebehoeften te voorzien. Gasturbines hebben zich ontpopt als een betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing voor energieopwekking, vooral met het oog op de toenemende milieuregelgeving en de noodzaak om de uitstoot van koolstof te verminderen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de gasturbinemarkt:

– EthosEnergy, een wereldwijde leider op het gebied van energie- en turbinediensten, heeft onlangs een belangrijk partnerschap gesloten door een serviceovereenkomst voor de lange termijn te ondertekenen met GPSC (Global Power Synergy Public Company Limited). Onder de voorwaarden van deze overeenkomst zal EthosEnergy uitgebreide onderhouds- en ondersteuningsdiensten leveren voor de gasturbines van GPSC, om de voortdurende betrouwbaarheid en efficiëntie van hun energieopwekkingsactiva te garanderen.

– Bharat Heavy Electricals Limited (BHEL), een toonaangevend Indiaas engineering- en productiebedrijf, heeft onlangs een belangrijke overeenkomst gesloten met General Electric (GE), een van ‘s werelds grootste conglomeraten in de energiesector. Dit memorandum of understanding (MoU) betekent een cruciale stap in het versterken van India’s capaciteiten op het gebied van gasturbinetechnologie.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

Hoofdstuk 1 Inleiding
Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie
Hoofdstuk 3 Marktdynamiek
Hoofdstuk 4 Impactanalyse
4.1 COVID-19 impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse
Hoofdstuk 6 Porter’s 5 Krachten Model
Hoofdstuk 7 Gasturbinediensten Marktsegmentatie, Naar Ontwerptype
Hoofdstuk 8 Gasturbinediensten Marktsegmentatie, Naar Ondersteunend Materiaal
Hoofdstuk 9 Gasturbinediensten Marktsegmentatie, Naar Technologie
Hoofdstuk 10 Gasturbinediensten Marktsegmentatie, Naar Nominaal Vermogen
Hoofdstuk 11 PEST Analyse
Hoofdstuk 12 Regionale analyse
Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel
Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap
Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices
Hoofdstuk 16 Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker van Hydrogen Energy Storage Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/3299

Over ons:
SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Gas Turbine Services,Gas Turbine Services Market,Gas Turbine Services Market Size,Gas Turbine Services Market Share,Gas Turbine Services Market Growth,Gas Turbine Services Market Trends,SNS Insider,Gas Turbine Services Market Forecast