header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Internet of Things (IoT) zal aanzienlijk groeien als gevolg van de vooruitgang in connectiviteitstechnologieën en de toenemende voorkeur voor consumentgerichte oplossingen

Sep 13, 2023 9:00 AM ET

Internet of Things (IoT) Marktbereik & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider bedroeg de waarde van de Internet of Things (IoT)-markt in 2022 1046 miljard dollar. Verwacht wordt dat de waarde in 2030 4078 miljard dollar zal bedragen, met een CAGR van 18,53% in de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

Het internet der dingen (IoT) is een technologisch paradigma dat een breed scala aan fysieke objecten, apparaten en systemen met elkaar verbindt door de naadloze integratie van sensoren, actuatoren en communicatietechnologieën. Dit onderling verbonden netwerk stelt deze objecten in staat om gegevens te verzamelen, uit te wisselen en te gebruiken, wat leidt tot een ongekend niveau van automatisering, efficiëntie en gemak in verschillende domeinen van het menselijk leven.

Ontvang een gratis sample van het Internet of Things (IoT) Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1231

Marktanalyse

De Internet of Things (IoT)-markt blijft een robuuste groei vertonen, gedreven door een convergentie van technologische vooruitgang en een snel evoluerend digitaal landschap. De proliferatie van geavanceerde connectiviteitstechnologieën, zoals 5G-netwerken, Low-Power Wide-Area Networks (LPWAN’s) en satellietcommunicatie, heeft de mogelijkheden van IoT-apparaten aanzienlijk uitgebreid. Deze technologieën bieden hogere gegevensoverdrachtsnelheden, lagere latentie en verbeterde dekking, waardoor naadloze communicatie tussen apparaten op verschillende locaties en in verschillende omgevingen mogelijk wordt. De enorme hoeveelheid gegevens die door IoT-apparaten wordt gegenereerd, biedt waardevolle inzichten die bedrijven kunnen gebruiken voor geïnformeerde besluitvorming. Van analyse van consumentengedrag tot optimalisatie van de toeleveringsketen, IoT-gegenereerde gegevens helpen organisaties trends, patronen en potentiële gebieden voor verbetering te identificeren, wat leidt tot verbeterde producten en diensten.

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Amazon Web Service
– Bosch Software Innovation GmbH
– Cisco Systems Inc
– Google LLC
– Hewlett Packard Enterprise
– IBM
– Intel
– Microsoft Corporation
– Oracle
– SAP

Impact van Recessie

Het internet der dingen blijft een invloedrijke en transformerende technologie, maar het groeitraject kan worden beïnvloed door het bredere economische landschap. Hoewel economische recessies in eerste instantie de adoptie van IoT en investeringen kunnen vertragen, zorgen het aanpassingsvermogen, de innovatie en de veerkracht van de industrie er vaak voor dat de sector zich herstelt en op de lange termijn zelfs floreert. Bedrijven die de storm kunnen doorstaan, kunnen inspelen op de zorgen van de consument en hun aanbod kunnen afstemmen op verschuivende prioriteiten, zullen er waarschijnlijk sterker uitkomen en bijdragen aan de voortdurende evolutie van de Internet of Things (IoT) markt.

Segmentatie-analyse

De markt voor het internet van dingen (IoT) ondergaat een dynamische evolutie, waarbij het segment grote ondernemingen en het segment detailhandel opduiken als dominante spelers. Hun integratie van IoT-technologieën stuwt industrieën naar een tijdperk van verhoogde efficiëntie, innovatie en klantgerichtheid. Terwijl het IoT-landschap blijft evolueren, zullen deze segmenten ongetwijfeld de voorhoede blijven van transformatieve verandering en het tempo bepalen voor een verbonden en datagestuurde toekomst.

De marktsegmentatie en subsegmentatie omvatten:

Op type component:

– Oplossing
– Diensten

Op inzet:

– Ter plaatse
– Cloud

Op organisatiegrootte:

– Grote ondernemingen
– MKB

Op platform:

– Apparaatbeheer
– Applicatie Beheer
– Netwerkbeheer

Per technologie:

– Radiofrequentie-identificatie
– Druksensoren
– Netwerkcommunicatie
– Gegevensverwerking
– Nabij-veld communicatie

Naar verticale industrie:

– Detailhandel, E-commerce, & Consumentenelektronica
– Energie & Utiliteit
– Gezondheidszorg
– Transport & Logistiek
– IT & Telecom
– Productie
– Andere

Analyse regionale status &

Noord-Amerika blijft een koploper in IoT-innovatie, aangedreven door zijn robuuste technologie-infrastructuur en levendige startup-ecosysteem. In de Verenigde Staten en Canada is veel geïnvesteerd in IoT-oplossingen in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, productie en slimme steden. Europese landen, met name die binnen de Europese Unie (EU), leggen sterk de nadruk op dataprivacy en -beveiliging, zoals wordt geïllustreerd door de General Data Protection Regulation (GDPR). Azië’s groeiende bevolking, snelle verstedelijking en bloeiende industriële sectoren hebben de vraag naar IoT-oplossingen gestimuleerd. Landen als China, Japan en Zuid-Korea lopen voorop bij de integratie van IoT in productieprocessen, supply chain management en slim transport.

Informeer naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1231

Conclusie

De toekomst van de markt voor het internet der dingen (IoT) is enorm veelbelovend. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zal de integratie van het IoT met 5G, AI, edge computing en andere opkomende trends de uitbreiding naar nieuwe industrieën en gebruikssituaties stimuleren. Stakeholders moeten echter ook uitdagingen op het gebied van beveiliging, regelgeving en ethische overwegingen aanpakken om het potentieel van deze transformatieve technologie volledig te ontsluiten.

Vaak gestelde vragen

V1) Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor Internet of Things (IoT)?

Ans: De wereldwijde markt zal tegen het jaar 2030 de 4078 miljard dollar overschrijden, met een CAGR van 18,53% in de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor het internet van dingen (IoT) beïnvloeden?

Ans: De groei van de IoT-markt wordt aangedreven door een combinatie van technologische vooruitgang, industriespecifieke eisen, datagestuurde inzichten, verbeterde connectiviteit, veiligheidsoverwegingen en regelgevende kaders.

V3) Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt van het internet van dingen (IoT)?

Ans: Amazon Web Service, Google LLC, Microsoft Corporation, Hewlett Packard Enterprise, International Business Machine Corporation (IBM), Bosch Software Innovation Gmbh, Cisco Systems, Inc., Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP SE.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. IoT-marktsegmentatie, per component
9. IoT-marktsegmentatie, per inzetmodus
10. IoT-marktsegmentatie, per organisatiegrootte
11. IoT-marktsegmentatie, per platform
12. IoT-marktsegmentatie, per technologie
13. IoT-marktsegmentatie, per industriële sector
14. Regionale analyse
15. Bedrijfsprofielen
16. Concurrentielandschap
17. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van het Internet of Things (IoT) marktrapport 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/1231

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Internet of Things Market,Internet of Things Market Size,Internet of Things Market Share,Internet of Things Market Growth,Internet of Things Market Trends,Internet of Things Market Analysis,Internet of Things Market Forecast,Internet of Things Market Report,IoT Market,IoT Market Size,IoT Market Share,IoT Market Growth,IoT Market Trends,IoT Market Analysis,IoT Market Forecast,IoT Market Report,Internet of Things (IoT) Market