header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor membraanpompen zal tegen 2030 meer dan USD 8,88 miljard bedragen als gevolg van de hoge industrialisatiegraad en de snelle wereldwijde ontwikkeling van de infrastructuur

Sep 13, 2023 8:00 AM ET

De markt voor membraanpompen zal tegen 2030 meer dan USD 8,88 miljard bedragen als gevolg van de hoge industrialisatiegraad en de snelle wereldwijde ontwikkeling van de infrastructuur

Volgens het onderzoek van SNS Insider floreert de Membraanpompmarkt dankzij het aanpassingsvermogen aan diverse industrieën en toepassingen, technologische vooruitgang en de afstemming op milieu- en energie-efficiëntiedoelen.

Volgens het rapport van SNS Insider heeft de markt voor membraanpompen in 2022 een waarde van USD 6,2 miljard bereikt en zal deze in 2030 naar verwachting USD 8,88 miljard bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,6% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

De belangrijkste spelers zijn:

  • PSG
  • Ingersoll Rand Inc.
  • IDEX Corporation
  • Xylem, Inc.
  • Flowserve
  • Grundfos Holding A/S
  • Kimray Inc.
  • LEWA GmbH
  • Tapflo AB
  • Graco Inc.
  • Andere

Ontvang een voorbeeld van de Waterstof Energie Opslag marktgrootte 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/3283

Reikwijdte van het marktrapport

Een membraanpomp, ook bekend als membraanpomp of pneumatische membraanpomp, is een soort verdringerpomp die wordt gebruikt voor verschillende industriële en commerciële toepassingen. Membraanpompen worden op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën, waaronder chemische verwerking, afvalwaterbehandeling, voedsel- en drankproductie, farmaceutica, landbouw en de auto-industrie. Ze worden gewaardeerd om hun vermogen om een breed scala aan vloeistoffen te verwerken, waaronder corrosieve, schurende en viskeuze stoffen.

Marktanalyse

De markt voor membraanpompen maakt een robuuste groei door, gedreven door verschillende sleutelfactoren die bijdragen aan de expansie en evolutie van de markt. De wereldwijde trend naar industrialisatie is een primaire motor voor de groei van de markt. Naarmate industrieën zich uitbreiden en diversifiëren, is er een toenemende behoefte aan betrouwbare en veelzijdige pompoplossingen, die membraanpompen bieden. Voortdurende innovaties in het ontwerp en de materialen van membraanpompen hebben hun efficiëntie, duurzaamheid en prestaties verbeterd. Deze vooruitgang trekt industrieën aan die op zoek zijn naar meer kosteneffectieve en milieuvriendelijke pompoplossingen. De farmaceutische en voedselverwerkende industrie vereisen strenge hygiëne- en veiligheidsnormen. Membraanpompen zijn zeer geschikt voor deze sectoren, omdat ze verontreiniging voorkomen en productintegriteit garanderen, wat bijdraagt aan de groei van de markt.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Op mechanisme

  • Luchtbediend
  • Elektrisch aangedreven

Op bediening

  • Enkelwerkend
  • Dubbelwerkend

Door Afvoerdruk

  • Tot 80 bar
  • 80 tot 200 bar
  • Boven 200 bar

Per eindgebruiker

  • Water & afvalwater
  • Olie & gas
  • Chemie & Petrochemie
  • Farmaceutica
  • Voedingsmiddelen & Dranken
  • Overige

Impact van Recessie

Een recessie kan verschillende gevolgen hebben voor de markt van membraanpompen, variërend van een verminderde vraag en prijsdruk tot verschuivingen in de prioriteiten van klanten en mogelijke uitdagingen op het gebied van innovatie. De manier waarop individuele bedrijven binnen de markt op deze uitdagingen reageren kan echter sterk variëren, en sommige bedrijven vinden zelfs tijdens economische recessies mogelijkheden voor groei en veerkracht. Aanpassing, efficiëntie en een klantgerichte aanpak zijn de belangrijkste strategieën voor fabrikanten van membraanpompen om de uitdagingen van recessies het hoofd te bieden.

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:

https:// www.snsinsider.com/enquiry/3283

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft geleid tot grote onzekerheden en verstoringen in de wereldwijde markt voor membraanpompen. Problemen met de toeleveringsketen, hogere materiaalkosten, verschuivingen in de marktdynamiek en geopolitieke instabiliteit zijn allemaal factoren die de markt hebben beïnvloed. Hoewel de impact op lange termijn onzeker blijft, moeten bedrijven in deze sector wendbaar en flexibel blijven om deze uitdagingen het hoofd te bieden en potentiële kansen te grijpen naarmate de situatie zich ontwikkelt.

Krijg volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/diaphragm-pump-market-3283

Belangrijkste regionale ontwikkeling

De Noord-Amerikaanse markt voor membraanpompen wordt voornamelijk gedreven door de robuuste productiesector en de toenemende toepassing van membraanpompen in diverse industrieën, waaronder de chemische, farmaceutische en olie- en gasindustrie. Strenge milieuregelgeving heeft ook de vraag naar membraanpompen gestimuleerd vanwege hun betrouwbaarheid bij de behandeling van gevaarlijke stoffen. De snelle industrialisatie in Azië-Pacific en de groei in sectoren als chemie, landbouw en waterzuivering stimuleren de markt. De focus van de overheid op milieubescherming stimuleert de vraag naar deze pompen.

Belangrijkste resultaten van de studie over de markt voor membraanpompen

  • Het segment luchtgedreven membraanpompen wint gestaag terrein vanwege de opmerkelijke veelzijdigheid en efficiëntie. Deze pompen werken op perslucht, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. Hun vermogen om viskeuze vloeistoffen, schurende materialen en zelfs sheargevoelige vloeistoffen te verwerken, heeft hun populariteit gestimuleerd.
  • Het Water & Afvalwater segment, aan de andere kant, ervaart een opmerkelijke groei als gevolg van de escalerende wereldwijde bezorgdheid over de waterkwaliteit en duurzaamheid van het milieu. Membraanpompen zijn onmisbaar in dit segment vanwege hun vermogen om efficiënt om te gaan met schurende en corrosieve vloeistoffen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot membraanpomp markt

  • Graco, een gerenommeerde leider in oplossingen voor vloeistofbehandeling, heeft een belangrijke sprong voorwaarts gemaakt in innovatie met de lancering van de baanbrekende QUANTM pomp. Deze baanbrekende pomp vertegenwoordigt een baanbrekende vooruitgang in de wereld van vloeistofoverdracht en doseertechnologie, en stelt een nieuwe norm voor precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid in verschillende industrieën.
  • Unibloc Pump, een gerenommeerde leider in de Verenigde Staten als het gaat om het leveren van innovatieve sanitaire flow control oplossingen, heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van haar wereldwijde aanwezigheid door de overname van Flotronic Pumps, een vooraanstaande fabrikant uit het Verenigd Koninkrijk die gespecialiseerd is in sanitaire pomptechnologie.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse

4.1 COVID-19 impactanalyse

4.2 Invloed van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën

Hoofdstuk 5 Analyse van de waardeketen

Hoofdstuk 6 Het 5-krachtenmodel van Porter

Hoofdstuk 7 Membraanpomp marktsegmentatie, per mechanisme

Hoofdstuk 8 Membraanpomp Marktsegmentatie, Naar Werking

Hoofdstuk 9 Membraanpomp marktsegmentatie, naar persdruk

Hoofdstuk 10 Membraanpomp marktsegmentatie, naar eindgebruiker

Hoofdstuk 11 PEST Analyse

Hoofdstuk 12 Regionale analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker van Hydrogen Energy Storage Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/3283

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Small Modular Reactor,Small Modular Reactor Market,Small Modular Reactor Market Size,Small Modular Reactor Market Share,Small Modular Reactor Market Growth,Small Modular Reactor Market Trends,Small Modular Reactor Market Report