header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aquafeed-markt groeit met een indrukwekkende CAGR van 6,80%: Een duik in de groeitrends

Sep 14, 2023 1:00 PM ET

Aquafeed marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor aquafeed tegen 2030 87 miljard dollar bereiken met een CAGR van 6,80%.

Drivers

Groeiende behoefte aan zeevruchten om de marktgroei te stimuleren

De wereldbevolking zal de komende jaren wellicht snel meer vis en zeevruchten gaan eten, wat de groei van het marktaandeel in aquafeed zal stimuleren. Mensen zijn eerder geneigd om zeevruchten in hun dieet op te nemen nu ze zich bewust zijn van de gezondheidsvoordelen hiervan. Als gevolg van de stijgende vraag naar vis, schaal- en schelpdieren is de aquacultuur aanzienlijk uitgebreid, wat de omzetgroei van de aquafeed-industrie in de afgelopen jaren heeft gestimuleerd.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1920

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers uit de sector die in het aquafeed-marktrapport aan bod komen, zijn Cargill Inc. (VS), BioMar Group (Denemarken), Waterbase Ltd (India), BASF (Duitsland), Alltech Inc. (VS), Coppen International BV (Nederland), Ridley Corporation (Australië), Zeigler bros. Inc. (VS), Evonik Industries (Duitsland) en Marvesa (Nederland).

Kansen

Veelvuldige voordelen om robuuste kansen te bieden

Aquafeed verhoogt de voedingswaarde van voer en biedt tal van extra voordelen, zoals een snellere ontwikkeling, minder sterfte onder waterorganismen, een gemakkelijkere eiwitvertering en een verbeterde immunologische functie.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten die de markt afremmen

De hoge kosten van aquafeed en strenge beperkingen op de visvangst kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aquafeed-market-1920

Markt Segmentatie

De aquafeed markt is onderverdeeld op basis van aquatische soorten, ingrediënten, additieventype en levenscyclus.

In de voorspellingsperiode zullen karpers de markt aanvoeren.

Wat ingrediënten betreft, zullen oliezaden de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Wat betreft het type additief zullen aminozuren de markt aanvoeren tijdens de verwachte periode.

Qua levenscyclus zal het kwekersvoer de markt stimuleren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Het bestaan van de COVID-19 pandemie blijkt een nadelig effect te hebben op de expansie van de markt voor aquafeed. Mensen vrezen nu de infectie & zijn ernstige symptomen vanwege de catastrofale impact die de COVID-19 epidemie heeft gehad op hun gezondheid en welzijn wereldwijd. Vanwege de hoge overdrachtssnelheid van het coronavirus & en de prevalentie van ernstige symptomen, zijn veel mensen gestopt met het eten van zeevruchten uit angst dat ze besmet zouden raken. Daarnaast heeft de afnemende aquacultuurproductie geleid tot een afname in de behoefte aan aquafeedproducten. Voor de komende jaren wordt verwacht dat deze variabelen de inkomsten van de aquacultuurindustrie zullen doen dalen.

Regionale analyse

Europa aan kop Aquafeed-markt

Het grootste marktaandeel en de hoogste marktopbrengsten zullen naar verwachting naar Europese gebieden gaan. Het West-Europese gebied richt zich op de grootschalige ontwikkeling van aquavoeding en heeft daarom de overhand gekregen op de markttrends die nu heersen op de Oost-Europese markt, wat de belangrijkste factor is die deze versnelde expansie aandrijft. De verkoop van een reeks aquavoedingsmiddelen is in feite ook vrij hoog, omdat ze het voordeel hebben dat ze gemakkelijk verkrijgbaar en praktisch zijn. Daarnaast heeft deze markt een lovenswaardig netwerk en gevestigde distributiekanalen, die allemaal worden gevolgd door een betrouwbare methode die het supply chain-mechanisme van artikelen naar de eindgebruikers vakkundig onderhoudt, met name tijdens de huidige voorspellingsperiode die op zijn einde loopt.

Gerelateerd rapport

Fytovoedingsstoffen Marktonderzoek Rapport Type (Carotenoïden, Fytosterolen, Flavonoïden, Vitaminen) Toepassing (Voedingsmiddelen) Dranken, Supplementen, Farmaceutische Producten, Cosmetica, En Andere) Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rijen) – Voorspelling tot 2030

Hydrosols Marktonderzoeksrapport: Informatie, per bron (Roos, Roomse kamille, Neroli, Lavendel en andere), per categorie (Biologisch en Conventioneel), per distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aquafeed Market,Aquafeed Market Share,Aquafeed Market Research,Aquafeed Market Trends,Aquafeed Industry