header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Betaalkaartlezer marktanalyse, omvang, aandeel tot 4% in 2032

Sep 14, 2023 5:00 PM ET

Inzichten in de markt voor betaalkaartlezers

De wereldwijde markt voor betaalkaartlezers groeit gestaag, voornamelijk door de toename van kaartbetalingen. Daarnaast is de vraag naar geavanceerde kaartleesoplossingen en de toepassing ervan in veel kleinschalige bedrijven een belangrijke drijvende kracht. Kleine tot middelgrote ondernemingen maken steeds meer gebruik van efficiënte betaaloplossingen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun weg naar digitalisering te vergemakkelijken.

Met voortdurende technologische upgrades en toenemende digitalisering in bedrijven, is er een groeiende behoefte aan veilige betaaloplossingen die in elk bedrijf worden geïntegreerd. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de markt voor betaalkaartlezers zal escaleren van USD 55,1 miljard in 2022 tot USD 78,42 miljard in 2032, met een 4ÊGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

De toepassing van oplossingen voor het lezen van betaalkaarten in veel kleine bedrijven in verschillende sectoren neemt snel toe. Veel bedrijven richten zich op het toevoegen van contactloze aankoop- en betalingsopties. Energierekeningen, apotheken en kruideniers gebruiken oplossingen voor het lezen van betaalkaarten. Daarnaast stimuleert de toenemende focus op het stimuleren van bedrijfsgroei door het automatiseren van hun betalingsprocessen de omvang van de markt voor betaalkaartlezers.

Ook neemt de voorkeur van consumenten voor kaartbetalingen voortdurend toe. De vraag naar gebruiksvriendelijke betaaloplossingen en afnemers stijgt voortdurend. Veranderende bedrijven hebben kostenefficiënte betaaloplossingen en -diensten nodig om actief te blijven in de markt en significante kansen te bieden. Technologieleveranciers streven ernaar de functionaliteit van hun assortiment betaalkaartlezers te verbeteren door middel van productupgrades en integraties.

Ontvang een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5239

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor betaalkaartlezers zijn

  • PayPal Inc. (VS),
  • Square, Inc. (VS),
  • Intuit Inc. (VS),
  • First Data Corporation (VS),
  • Payanywhere LLC (VS),
  • CPI Card Group Inc. (VS),
  • Gemalto NV (Nederland),
  • Infineon Technologies AG (Duitsland), en
  • Mahindra Comviva (India), onder andere.

Betaalkaartlezer markt – segmenten

Het rapport over de markt voor betaalkaartlezers is onderverdeeld in typen oplossingen, technologieën, toepassingen en regio’s. Het type oplossing is onderverdeeld in kaartlezeraccessoires en geïntegreerde oplossingen. Het segment van de technologische oplossingen is onderverdeeld in EMV-chips & pins, hybride technologische oplossingen, magneetstrips, chip & sign, near field communication, biometrie en andere.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in gezondheidszorg, restaurant, detailhandel, magazijn/distributie, overheid & nutsvoorzieningen voor consumenten, transport & entertainment, en anderen. Het segment regio is onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor betaalkaartlezers – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor betaalkaartlezers. Factoren zoals de toename in het gebruik van betaalkaartlezers bij kleine bedrijven en de grote geneigdheid van consumenten om kaartbetalingen te doen, dragen bij aan de groei van de markt. Daarnaast heeft het wijdverbreide gebruik van debetkaarten, creditcards en m-commerce invloed op het marktaandeel van betaalkaartlezers in deze regio.

Betaalkaartlezer markt – Analyse van de concurrentie

De markt voor betaalkaartlezers is getuige van toenemende strategische initiatieven, zoals samenwerking, expansie, fusies & overnames en integratie van geavanceerde technologieën. Leiders in de sector investeren strategisch in het stimuleren van onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en het bevorderen van hun uitbreidingsplannen.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pay-card-reader-market-5239

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

Aug.09, 2023 — Global fintech SumUp lanceerde point-of-sale cash advances voor winkeliers om hen te helpen om te gaan met de groeiende kosten van het bedrijfsleven. De kasvoorschotten zijn gebaseerd op de betalingsgeschiedenis van winkeliers en worden terugbetaald via acceptatie van betalingen via SumUp’s kaartlezers. Het nieuwe cash advance product maakt terugbetaling via kaartlezer transacties mogelijk. Het bedrijf heeft een kredietfaciliteit van US$100 MN aangetrokken om de uitrol te ondersteunen. Handelaren betalen een vast bedrag voor toegang tot de voorschotten in plaats van een oplopende maandelijkse rente.

Meer artikelen lezen-

De omvang van de Smart Factory-markt zal tegen 2030 136,1 miljard dollar bereiken met een CAGR van 5,23% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De markt voor bodempenetrerende radar zal tegen 2032 meer dan USD 1,1 miljard bedragen met een CAGR van 8,20% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Het marktaandeel van stroomsensoren zal naar verwachting USD 3,4 miljard bereiken met een CAGR van 8,30% tegen 2032- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]